Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ya aslında yumurtalamadan yana bir sorun yaşamıyorum, takip yapmıştık çünkü. Klomen kullandığım aylarda da böyle güçlü takviyeler kullanmak istememiştim ne bileyim üst üste gelir diye. Klomen çatlatma iğnesi süreci çok gergin olduğu için birkaç ay bırakmaya karar verdim o sırada da inovitol yumurta kalitesini arttıran bir içeriğe sahip olduğu için hazır başka bir ilaç kullanmıyorken denemek istedim. İçeriği çok zengin, ebru hanımla da konuştum öncelikle inovitol demişti. Eşimde de bende de herhangi bir sorun yok, amh hsg her şeye bakıldı. 11 aydır olmadı maalesef, destek amaçlı başladım bakalım. Ay umarım en kısa sürede güzel haberleri alırız şifa olur kullandıklarımız bize 🥹😍
Amiiinn amiiinn inşallah sifa olsun bebis olsun🙏🥰🥲
Bende pcos var bende aslinda inolac almayi düşünüyorum. Ikisini de alsam fazla gelir kullanamam ayni anda ve devamliligi olsun diye de inolac kullanmak isterim o nedenle simdiljk önce inolac alcam bende galiba. Insallah faydası olsun da yeter 🌸

Amiiinn amiiinn inşallah sifa olsun bebis olsun🙏🥰🥲
Bende pcos var bende aslinda inolac almayi düşünüyorum. Ikisini de alsam fazla gelir kullanamam ayni anda ve devamliligi olsun diye de inolac kullanmak isterim o nedenle simdiljk önce inolac alcam bende galiba. Insallah faydası olsun da yeter 🌸
Aynen önce onu kullanıp sonra inovitol da kullanabilirsiniz birlikte kullanılmaları konusunda ebru hanıma mesaj atın isterseniz bazen birkaç gün de sürse de mutlaka geri dönüyor, inşallah inşallah faydası olur, hepimiz için en büyük dileğim ❤️

İçeriği şu şekilde, sizinki nasıldı. İnositolü de biliyorum burada da oceanınkini kullanıyordu kuzenim, bunun içeri daha değişik sanırım
Bunu düzenli kullanın. Bir de Orzax in Proceive F var o da cok iyi geliyor. İnanın kısa sürede etkisini görürsünüz. Tavsiyem bir de arı sütü kullanmaniz takviye olarak. O da spermin yumurtaya çekilmesini sağlayan bir içerik. Kafaya takmayın bunları kullanırken ışııl ışııl bir yumurta hazırladığınızı düşünün strese girmeyin 🌸

Canim sen kürtajdan sonra kanaman mi hic kesilmedi yoksa kurtajdan sonra kanama gecti sonra 1 ay sonra yeniden mi basladi ?
Benim kürtajdan sonra 12 13 gün falan sürdü kanamam sonra kesildi. Sonra bu ay tam 1 ay sonra yeniden basladi lekelenmem ama ne kanama diyebilirim ne lekelenme ikisinin arasi bisey belki 8 9 gün oldu sürüyor hala. Önceki gün tam bitti normal temizlendim ertesi gün aksama dogru yeniden normal kanama basladi bende anlamadim birsey. Gercekten cok zorlayici lekelenmeler 😐 bebek icin de insan degerlendiremiyor gunleri.
Benim hiç kesilmedi canım. Sonra adet oldum. Adet bitti sonra lekelenmeler devam. Rengi açıldı sadece. İki gündür azaldı öyle diye değerlendirebildik. Ovülasyon testim silikleşti kaçırmış bile olabilirim lekelenmeden dolayı erteledim sürekli. Umarım biter bir an önce 40 günü geçiktir sürekli ped takmak bile o kadar yorucu ki

Tam degil biraz daha koyulaşmadı lazım benmde bugun pik oldu günlerimiz aynı takip ederiz
Evet bende böyle bekliyordum. Akşam tekrar yaptım meraktan ama çok silik çıktı. Tabi akşam olunca sıvı alımını kesemediğim için idrarımda çok açıktı ondan kaynaklı silik çıkmıştır umarım. Şimdi de sol yumurtalıkta ağrı hissediyorum. Yumurtlama zamanlarımda olduğu gibi. Yarın sabah tekrar bakacağım bakalım nasıl çıkacak 🌸

Aynen önce onu kullanıp sonra inovitol da kullanabilirsiniz birlikte kullanılmaları konusunda ebru hanıma mesaj atın isterseniz bazen birkaç gün de sürse de mutlaka geri dönüyor, inşallah inşallah faydası olur, hepimiz için en büyük dileğim ❤️
Aminn aminnn 🙏🙏 insallah hepimiz yavrularimiza kavuşuruz. Zor bir sınav gercekten bu. Elimizden birsey gelmiyor. Stresten uzak durmak gerek bu sekilde onu da basaramiyoruz pek. Napalim Allah yardımcımız olsun. Sagol canim daha once sormustum inolac önerdi bana zaten. En gec yarin siparis vermis olcam galiba bakalm

Kızlar ben hala regl olmadım, test yapmayı da bıraktım insanın psikolojisini çok etkiliyor. Test yapmayı bıraktım dedikten sonra bir tık daha içim ferah olmaya başladı. İnşallah nasip olur 🥹🥹 pazartesi gününe kadar beklicem eğer olmazsa doktora gidicez kontrol. 🥹🤲🏻🤲🏻

Benim hiç kesilmedi canım. Sonra adet oldum. Adet bitti sonra lekelenmeler devam. Rengi açıldı sadece. İki gündür azaldı öyle diye değerlendirebildik. Ovülasyon testim silikleşti kaçırmış bile olabilirim lekelenmeden dolayı erteledim sürekli. Umarım biter bir an önce 40 günü geçiktir sürekli ped takmak bile o kadar yorucu ki
Haklisin canim o ped insani zaten hepten bunaltiyor. Benim kurtaj sonrasi 12 mi 15 gun mu sürmüştü tam hatirlayamiyroum ama o bitti sonra 15 gün gecti bu defa da yeniden basladi lekelenmeler. Ben hatta anlamadim ne oldugunu cok acik renk geldi pembe gibi. Sonra 4.gundu galiba kirmiziya döndü. Sonra bir gun pembe bir gun kirmizi oldu. Bir gun tamamen kesildi normal seffaf akinnti geldi regl sonrasi gibi, ertesi gun yeniden kanama basladi normal kirmizi. Ve hala sürüyor. 10 gün oldu heralde. Kürtaj sonrasi epey alt üst oluyor yaa..
Senin kac haftalikti bebegin başın sağ olsun bu arada 😥

Kan testindemi cikti İdrar testindemi canim saglicakla kucagina alirsin inşallah bizede dua et lutfen 🧿🤗Belirtin varmiydi.
İdrar testinde. İlk yaptırdığım kan testinde negatifti. Erken yaptırmışım sonra adet günü 3-4 farkli test yapıp hep aynı sonucu alınca doktor bekleyelim biraz Ocak ayinin ilk haftasında yapalım dedi kan testini.

X