Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar selam. Hormon tahlilinden anlayan var mı benim fsh 9 lh 3. 3 katı olması sıkıntı olduğunu gösterir mi? Fsh yaşıma göre yüksek evet ama lh hiç düşünmemiştim ? Sürekli araştırıyorum kafayı yicem artık. Adetler düzenli ultrasonda sorun yok
Selam canım, fsh biraz yüksek ama sanmam riskli bir durum olacagini. Pcos varsa zaten genelde bir yukselme soz konusu oluyor aslinda. Hatta amh degerin yuksek oluyor genelde. Amh bakilmis mi

Yaaa gercekten miii 😍😍 hamiş misiiin. Çok sevindimm. Peki canim inovitol mu inolac mi kullanmistin ? Bir gebenin günlüğünden aldin degim mi diger takviyeleri de ? Cok sagol yazdigin icin 🥲🌸

İnsallah hamileyim biraz erken farkettim hala testler pozitif pazartesi doktor kontrolüm var, Leyla gribiyim 🥰 bir gebenin günlüğünün Ovulation testlerini aldım, Almanya’da yaşıyorum onda inovitol’u görünce Amazon’dan kendim aldım görselini ekleyeceğim kısa süre içeriinde gelme niyetim yoktu çünkü. Yine Almanya’da dm den balık yağı vitamini ve folik asit alıp kullandım. Bir gebenin günlüğünün sayfasındaki vitaminlere denk içerik olanlar bulmaya çalıştım ben. Kullandığım vitaminleri ekliyorum görsel olarak ❤️ Türkiye’de olsaydım oradan alırdım ama kısa sürede gelemeyeceğim için buradan baktık eşimle içerik olanlarak tutanı aldık. Bir de jel kullandım bu ay şimdi aklıma geldi. Onu da buradan aldığım bir marka kullandım

Eklentiler

• IMG_9464.png
    IMG_9464.png
    249,5 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_9465.png
    IMG_9465.png
    243,5 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_9464.png
    IMG_9464.png
    249,5 KB · Görüntüleme: 22
İnsallah hamileyim biraz erken farkettim hala testler pozitif pazartesi doktor kontrolüm var, Leyla gribiyim 🥰 bir gebenin günlüğünün Ovulation testlerini aldım, Almanya’da yaşıyorum onda inovitol’u görünce Amazon’dan kendim aldım görselini ekleyeceğim kısa süre içeriinde gelme niyetim yoktu çünkü. Yine Almanya’da dm den balık yağı vitamini ve folik asit alıp kullandım. Bir gebenin günlüğünün sayfasındaki vitaminlere denk içerik olanlar bulmaya çalıştım ben. Kullandığım vitaminleri ekliyorum görsel olarak ❤️ Türkiye’de olsaydım oradan alırdım ama kısa sürede gelemeyeceğim için buradan baktık eşimle içerik olanlarak tutanı aldık. Bir de jel kullandım bu ay şimdi aklıma geldi. Onu da buradan aldığım bir marka kullandım
Öncelikle tebrik ederim saglikla kucaginiza alın inşallah🧿🧿 🙏🥲 darısı bizlerin başına olsun insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusalim.
Cok cok tesekkürederim bakayim bunlara da bende. Bende alip kullancan çünkü bir umut işe yarayacagini düşünüyorum bende. Jel de yine birgebeningunlugune benzeyen işlevde bir jel miydii ? Pcos vs var miydi sende

Son cümle o kadar haklı ki... asla kiymetini bilmiyorlar. Sürekli sikayet surekli memnuniyetsiz tavirlar halinde kolayca gebelik elde edenler. Halbuki bu mucizeye kavusmak ne cok kadının hayali... ben gebe kaldigimda bebegim midemi bulandiriyor diye mutluluktan aglamistim... ama benim sevinclerim de yarıda kaldi vardir Allahımin bir bildigi napalim...
Sana neden tüp bebek dediler canim sorun neydi
Allah gönlüne göre versin inşallah canım benim amh çok düşükmüş o yüzden

öyle insanlarda bizim durumumuzda olan insanlarda hepimizin aslında kendimize özgü bir imtihanda olduğumuzu idrak edemiyolar canım cunku. Sabır imtihanı şükür imtihanı. Biz sabrederek kazanacağız allahın izniyle isyan etmeden. Ama verildiğinde şükretmeyen ilerde başına ne gelecek bilemez kimse kendisini kimseden üstün görmemeleri lütfen üzmeyin kendinizi sizin evladınız sizin nimetleriniz size özel olacak dilerim en güzel en hayırlı en kolau şekilde gelsin… dua edeceğiz
İnşallah canım olanda da olmayanda da vardır bir hayır diyeceğiz sabredeceğiz

Canım bizlere de dua et inşallah bizlerde bu duyguları yaşayabiliriz 🥰

Öncelikle tebrik ederim saglikla kucaginiza alın inşallah🧿🧿 🙏🥲 darısı bizlerin başına olsun insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusalim.
Cok cok tesekkürederim bakayim bunlara da bende. Bende alip kullancan çünkü bir umut işe yarayacagini düşünüyorum bende. Jel de yine birgebeningunlugune benzeyen işlevde bir jel miydii ? Pcos vs var miydi sende

Yok bende Pcos yoktu ama yurtdışına taşınma süreçlerinde aşırı stres oldum sanırım, stresten olmadığını düşündüm akışındaydım ama desteklemek istedim. Evet evet aynı işleve yarıyor; o sırada sıkıp hızlandırması için bölgeyş hazırlamış oluyorsunuz. ❤️ amin çok teşekkür ederim, en kısa zamanda çift çizgiyi görmek nasip olsun insallah ❤️

Kızlaaar ben hamileyiimmm🥹❤️ Bata 1-2 gün kalmıştı. Geçikmeyi bekleyecektim ama dayanamadım test yaptım. Saniyesinde pozitifi gördüm🥹 Kalbimdeki o hızlı atışı anlatamam💕

Belki yararlı olurum birilerine: ben bundan önceki aylarda ovulasyon günlerimi hep değerlendiriyordum ve negatifti. Bu ay ise meryem ana tohumu çayını içtim. Ve yoğunluktan dolayı ovulasyonumda sadece 1 kez değerlendirebildik. Ben olmaz diye bekliyordum ve saldım kendimi bu ay😄Şimdiyse pozitif haberini veriyorum size🥹 Belki birilerine yararlı olur❤️

Eki Görüntüle 3527614
Gözün aydınnnnn rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımıza.🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻 Hala adet olmayan bir ben, sabırsızlıkla bu haberi size vermek için bekliyorummmm🥹🥹🥹🥰🥰🥰

Kızlar bugün döngünün 23. Günü oldu hala yumurtlama olmadı yani pik göremedim ya da oldu ben kaçırdım ama regl bitiminden beri gün aşırı ilişki yaşadık kasıklarımda batma var bu yumurtlama yakın demek mi yoksa içerde bisiler mi oluyo gebelik belirtisi için çok çok erken farkındayım ama çok kafam karıştı 🥹

Canı gönülden diliyorum inanın, sizde bana dua edin Pazartesi kontrol çok güzel geçsin ailemize bile söylemedik her şey kesinleşince gelip yüzsüze söylemek istedik, içimde yaşıyorum bütün duyguları endişeleri ❤️🥹
İnşallah sende bebeğinde sağlıklı olursunuz rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım 🥰

Kızlar ben mi yanlış değerlendiriyorum size bişey anlatacağım sözde beni seven arkadaşım eşimin memleketinden görüştüğüm birisi eşimle kocasıda eski arkadaşlar. Yani benim mi zoruma gidiyor artık görüşmediğim zaten uzun zamandırda görüşmediğim birisi olan bir ortak bayan arkadaşımızı ben takipten cıkarmıştım bu arkadaşımada söyledim. Öyle takip ettiğim umursadıgım biri zaten değil gelmiş bana onla alakalı hamileymiş işte kızı olmuş onu atıyor yani şimdi sen benim durumumu az cok biliyosun niye benimle böyle bişeyi paylaşıyor ? Ben cok mu hasretim böyle bişiy duymaya beni ilgilendirmiyorki ben unutmaya calıstıkca yakın cevremden duyunca sanki bişeyler ima ediliyomuş yüzüme vuruluyomuş gibi hissediyorum bunun böyle hissettiriceğini insanlarmı anlamıyor altta bi kötü nyet seziyorum ben nedense ve ne hikmetse bunu benim keyfim yerimmdeylen izne memleketime geldiğimde ailemle güzel vakit geçirirlen gezerken bana atıyor ? Ben mi abartıyorum bu durumu yani ben cocugu olmdıgını bildiğim hiçbir arkwdaşıma gidipte şu da söyleymiş demedim ya
Canim malesef ki arkadaşın sirf seni üzmek seni bu konudan yaralamak istemiş. Ne kadar kalbi kötü insanlar var yaa.. gerçekten bu insanlar nasil bu kadar acımasız olabilir. Çocuğu olmayan cocuk planladigini bildigin veya bilmesen bile yaa neden soylersin ki mesela. Akil etmesi lazim ki ya istiyorsa ve olmuyorsa ya o da bunun mutsuzlugunu cekiyorsa ya kalbini kırarsam diye nasil düşünmeden böyle seyler yapiyorlsr hayret dogrusu. Yapacagin sey guzel bir laf sokup arkadasligini bitirmek. Veya hic konusma geregi bile duymadan seni aradiginda acma yazdiginda 3 5 gun sonra yaz böylece silinir gider.

Allah gönlüne göre versin inşallah canım benim amh çok düşükmüş o yüzden
Amin canim hepimizin gönlüne göre versin inşallah rabbim. O zaman vakit kaybetme canim. Basla hemen hic endise etme hersey misss gibi olur hemen de hamile kalirsin. Amh dışında bir problem yoksa rahat ol.

Yok bende Pcos yoktu ama yurtdışına taşınma süreçlerinde aşırı stres oldum sanırım, stresten olmadığını düşündüm akışındaydım ama desteklemek istedim. Evet evet aynı işleve yarıyor; o sırada sıkıp hızlandırması için bölgeyş hazırlamış oluyorsunuz. ❤️ amin çok teşekkür ederim, en kısa zamanda çift çizgiyi görmek nasip olsun insallah ❤️
Cevaplar icin teşekkür ederim. Ay niye stres oluyorsun kurtulmussun iste simdi orda rahat rahat hayatina bak 😍 bebis de geliyor oh ne güzel. Çok sagol canim bende siparis vercem bakalim. Aminnn inşallah ennn kisa zamanda nasip olsun cift cizgi hamilelik kocamam göbekkk tatli bebisss 😍🥰🥲🧿🙏

Inovitol almanda bir sebep var miydi yoksa destek amacli mi aldin vucuduna canim. Bende inolac almayi düşünüyorum pcos var bende. Insallah etkilerini cabuk görürsün görürüz 🙏
Ya aslında yumurtalamadan yana bir sorun yaşamıyorum, takip yapmıştık çünkü. Klomen kullandığım aylarda da böyle güçlü takviyeler kullanmak istememiştim ne bileyim üst üste gelir diye. Klomen çatlatma iğnesi süreci çok gergin olduğu için birkaç ay bırakmaya karar verdim o sırada da inovitol yumurta kalitesini arttıran bir içeriğe sahip olduğu için hazır başka bir ilaç kullanmıyorken denemek istedim. İçeriği çok zengin, ebru hanımla da konuştum öncelikle inovitol demişti. Eşimde de bende de herhangi bir sorun yok, amh hsg her şeye bakıldı. 11 aydır olmadı maalesef, destek amaçlı başladım bakalım. Ay umarım en kısa sürede güzel haberleri alırız şifa olur kullandıklarımız bize 🥹😍

Ben kullanmaya başladığım ay pozitifi gördüm. Balım yağı, folik asit kullandım. yumurta ve avacado düzenli yemeye başladım her kahvaltıda. Bende bi kaç ay sonra etki eder diyordum çok şükür gördüm pozitifi. Doktor kontrolünden sonra bende rahatlayacağım ama yazmak istedim 🎈
Yaaaa çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni, sizin adınıza da çok sevindim sağlıkla alın inşallah kucağınıza. Ben de omega 3 alıyorum folik asit de kullanıyorum, avokado da yiyorum, yolumuz benziyor sonu da benzer umarım 🥹😍

Selam inovitol dediğiniz şey, inositol mu oluyor?
Birkaç farklı doktorun da bana kullanmak için önerdiği vitaminler içerisinde inositol bulunuyor. Yumurta kalitesini arttıran bir yapı.
Tr de doktorların önerileriyle prowomen ve pharmasupra kullandım ben de, aynı içerikli yurtdışındaki doktorum da başka bi yurtdışı markanınkini aldırmış ve gebelik oluşmuştu. Ama boş gebelik geçirdim düşük yaptım. Şimdi yeniden kullanıyorum.
İsterseniz sizler de içeriklerini inceleyebilirsiniz faydası olursa🌸yurtdışındakinin fotosunu da yükleyebilirim.
İçeriği şu şekilde, sizinki nasıldı. İnositolü de biliyorum burada da oceanınkini kullanıyordu kuzenim, bunun içeri daha değişik sanırım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 18
X