- 9 Kasım 2016
- 367
- 247
- 31
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.301
Ay umarım yeni sene bize güzel haberlerle gelirr. Sizin de testinizi gördüm gecikmeniz oldu mu batınız ne zamandıBebek düşününce regl belirtileri bile değişiyor düzen biraz şaşıyor ama umudumuzu yitirmeyelim hala olabilir
Yumurtlamayı doğru tahmin ediyorsam bat 27-28 arası olmalı. Bu testi sabah yapmıştımAy umarım yeni sene bize güzel haberlerle gelirr. Sizin de testinizi gördüm gecikmeniz oldu mu batınız ne zamandı
Canm catlamasan eminsen gec döllenme olmaz sanrm ama az mı nasll adete dönmedimi2 tane yapmıştım negatifti geç döllenme desem yerleşme kanaması mı desem en son cuma günü birlikte olduk eşimle bugünde tam adet günüm
Kuzum orada gölge mi varBu arada sabah yaptığım testi çekmiştimEvanora kuzum ve diğer kızlar baksanıza negatif dimi? Testin markası laboquik
İkinci çizgi görünmüyor canım. Umarım. Vardır da çıkmamıştır 2 gün sonra tekrar denersin ya da sabirsizlaniyorsan sabahları birer tane yaparsın. Adet öncesi akıntıni takip edersin normal akıntın kesilirse adet geliyor demektirYumurtlamayı doğru tahmin ediyorsam bat 27-28 arası olmalı. Bu testi sabah yapmıştım
20li olanda var ben ondan almıştım şahsen kendime adıma konuşayım bana stres yaratmadı bir defalık al bol bol yap işte ne olcak ayrıca dakik yapmak zorunda değilsin ki cnm ben 9.gunden başlamıştım bilmediğim için hasta olursam 3 gün sonra bende direk 11.gunden baslardim daha elimde 4defslik yapacak kadar da kaldı canın sıkıldıkça yaparsın işteAslında 30 tane neden stemyrm ovulasyon testını yapmayı sevmyrm dakik takıp etmemek stres olmamak için muhtemelen buay bıkac tane yapacagm ıcın 11. Gun başlarm teste. Elimde kalır da gebe olmazsam ocak sonunda da yapasım gelır
Kuzum sabah foto sırf dursun diye çekmiştim az önce buraya yazınca aklıma geldi bakayım dedim o sırada bence sanki çok çok hafif bir gölge gördüm gibi oldu ama uyduruyorum gibi düşünmüştümKuzum orada gölge mi var
yarın sabah ilk idrarla Predictor deneyeceğim eğer yoksa zaten hiç çıkmaz. Şuan çok akıntım da yok gibi bilemedimİkinci çizgi görünmüyor canım. Umarım. Vardır da çıkmamıştır 2 gün sonra tekrar denersin ya da sabirsizlaniyorsan sabahları birer tane yaparsın. Adet öncesi akıntıni takip edersin normal akıntın kesilirse adet geliyor demektir
Az ewet leke gibi pembe geliyo açık renkte o da peçeteyle anladımCanm catlamasan eminsen gec döllenme olmaz sanrm ama az mı nasll adete dönmedimi
Daha gecikmeniz olmadığı için teste yansımamış olabilir ya . ben de erken test almadığım için pişman oldum onların değeri daha hassas galiba normallerdenYumurtlamayı doğru tahmin ediyorsam bat 27-28 arası olmalı. Bu testi sabah yapmıştım
Ayy kızlar lütfen bunada bakarmısınızzzKızlar sizce cizgi var mı ? Yoksa duphaston ve glifor kullanıyorum onun etkisimi acaba
Predictor varsa gösterir inşallah canim. Kuruluk oluyor yaa normal akıntı kesiliyor adet olmadan önce. En önemli belirti bu yani akinti kesildiyse kanama gelecektir demektir.Kuzum sabah foto sırf dursun diye çekmiştim az önce buraya yazınca aklıma geldi bakayım dedim o sırada bence sanki çok çok hafif bir gölge gördüm gibi oldu ama uyduruyorum gibi düşünmüştüm
yarın sabah ilk idrarla Predictor deneyeceğim eğer yoksa zaten hiç çıkmaz. Şuan çok akıntım da yok gibi bilemedim
Ovulasyon testleri hakkında hiç bilgim yok canım yanlış yönlendirmek istememKızlar sizce cizgi var mı ? Yoksa duphaston ve glifor kullanıyorum onun etkisimi acaba
Kuzum ctesı yetsmez diyor Ebru hanım. Ptesı döngu 12. Gun esım sen karar ver dıyor inanılmaz yoğun 2 gun yaşadımmmm rsmen cok psmanm napsam ya eczaneden mı alsam acaba catladgnı anladgm an20li olanda var ben ondan almıştım şahsen kendime adıma konuşayım bana stres yaratmadı bir defalık al bol bol yap işte ne olcak ayrıca dakik yapmak zorunda değilsin ki cnm ben 9.gunden başlamıştım bilmediğim için hasta olursam 3 gün sonra bende direk 11.gunden baslardim daha elimde 4defslik yapacak kadar da kaldı canın sıkıldıkça yaparsın işte
Canım bu gebelik testi ovulasyon değilOvulasyon testleri hakkında hiç bilgim yok canım yanlış yönlendirmek istemem
Evet daha hassas oluyor idrara hormon geçmişse 3 haftalık çok az beta değeriyle hamile olduğunu öğrenenler gördüm buralardaDaha gecikmeniz olmadığı için teste yansımamış olabilir ya . ben de erken test almadığım için pişman oldum onların değeri daha hassas galiba normallerden
Daha gecikmeniz olmadığı için teste yansımamış olabilir ya . ben de erken test almadığım için pişman oldum onların değeri daha hassas galiba normallerden
Yarın sabah yapayım çıkmazsa yok demektirPredictor varsa gösterir inşallah canim. Kuruluk oluyor yaa normal akıntı kesiliyor adet olmadan önce. En önemli belirti bu yani akinti kesildiyse kanama gelecektir demektir.
Predictor da 10 betaya kadar gösterir diyor doğru diyorsunuzEvet daha hassas oluyor idrara hormon geçmişse 3 haftalık çok az beta değeriyle hamile olduğunu öğrenenler gördüm buralarda
Benmde acı eşiğim yüksekti ama tarifi olmayan acı sanırım doğuma vbenziyor ama yine girsem o kadar para vermem girerim anlık bi acı hemn geçiyorAcı eşiğim iyidir. Yani dayanıklıyımdır. Cok kişi kolay diyor aslında
Benimde bat 28 29 arası gibi olcak sanırım sabah benimkide gözle zor görünür varla yok arası gölge gibi çıktı ama tabikide teste güvenmiyorum ve usulca bekliyorumYumurtlamayı doğru tahmin ediyorsam bat 27-28 arası olmalı. Bu testi sabah yapmıştım