Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Merhaba hanımlar. Topige yeni katıldım bayağıdır topige girmiyordum. Bisey sormak istiyorum. Umarım bilgisi olan vardır. 2 çocuğum var 12 senelik evliyim. Küçüğü 2. Sınıfa gidiyor. Çocuk düşünüyorum ama illa olsun diye de diretmiyorum yalnız korunmadigim halde de çocuk olmuyor. Bir de spiralden sonra çıkarttığım halde de duzelmeyen lekelenmeler oluyor. Mesela önce afedersiniz kırmızı sulu akıntı görüyorum adet oldum diyorum bu kahveye dönüyor ve asla yoğun gelmiyor. Önce bu 5 gün sürüyordu her adetim 5 gün geriye atiyordu. Ve 5. Gün normal adet oluyordum. Mesela 25inde leke gördüm 30unda normal adete dönmüştü sonraki ay 20sinde leke görmem lazımdı bu 18e geriledi yani 7 gün öncesine attı ve 24unde söküldü. Bu ay da doktora gittim benden adetin ilk 2. 3. Günü hormon testi yaptirmami istedi. Enfeksiyon icin de ilaç verdi bu sefer de 14unde leke gördüm yine 24unde sökülme oldu. 10 gün boyunca lekelendim.sanirim ilaçtan kaynaklı bayag uzun sürdü anlayamadim. Size sormak istediğim bu hormonların adet gunumde hangi değerin üzerine çıkması gerek? Bilgisi olan var mı? Bu lekelenmeler başına gelip doktora giden var mı? Sebebi neymiş?

Yumurtlamayı doğru tahmin ediyorsam bat 27-28 arası olmalı. Bu testi sabah yapmıştım
İkinci çizgi görünmüyor canım. Umarım. Vardır da çıkmamıştır 2 gün sonra tekrar denersin ya da sabirsizlaniyorsan sabahları birer tane yaparsın. Adet öncesi akıntıni takip edersin normal akıntın kesilirse adet geliyor demektir

20li olanda var ben ondan almıştım şahsen kendime adıma konuşayım bana stres yaratmadı bir defalık al bol bol yap işte ne olcak ayrıca dakik yapmak zorunda değilsin ki cnm ben 9.gunden başlamıştım bilmediğim için hasta olursam 3 gün sonra bende direk 11.gunden baslardim daha elimde 4defslik yapacak kadar da kaldı canın sıkıldıkça yaparsın işte

Kuzum orada gölge mi var
Kuzum sabah foto sırf dursun diye çekmiştim az önce buraya yazınca aklıma geldi bakayım dedim o sırada bence sanki çok çok hafif bir gölge gördüm gibi oldu ama uyduruyorum gibi düşünmüştüm
yarın sabah ilk idrarla Predictor deneyeceğim eğer yoksa zaten hiç çıkmaz. Şuan çok akıntım da yok gibi bilemedim

Predictor varsa gösterir inşallah canim. Kuruluk oluyor yaa normal akıntı kesiliyor adet olmadan önce. En önemli belirti bu yani akinti kesildiyse kanama gelecektir demektir.

Kuzum ctesı yetsmez diyor Ebru hanım. Ptesı döngu 12. Gun esım sen karar ver dıyor inanılmaz yoğun 2 gun yaşadımmmm rsmen cok psmanm napsam ya eczaneden mı alsam acaba catladgnı anladgm an

Daha gecikmeniz olmadığı için teste yansımamış olabilir ya . ben de erken test almadığım için pişman oldum onların değeri daha hassas galiba normallerden
Evet daha hassas oluyor idrara hormon geçmişse 3 haftalık çok az beta değeriyle hamile olduğunu öğrenenler gördüm buralarda

Daha gecikmeniz olmadığı için teste yansımamış olabilir ya . ben de erken test almadığım için pişman oldum onların değeri daha hassas galiba normallerden

Predictor varsa gösterir inşallah canim. Kuruluk oluyor yaa normal akıntı kesiliyor adet olmadan önce. En önemli belirti bu yani akinti kesildiyse kanama gelecektir demektir.
Yarın sabah yapayım çıkmazsa yok demektir yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…