Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kuzum moralim yerlerde birgebenın gnlugune sordum Trendyol dan. Ben doğudayımm kışları ya.. Ctesı elımde olurmu dye yogunluktan dolayı kesn bsy dıyemıyoruz bu ara cok yogun kargolar yazmıs 12.gun döngumde ptesı. Ben gerçekten kayınvalidemler geldı dun d.gnu vs unttm sıparısı 2 gundur. Offfff almıcam test burdan alırız dedi eşim. Ki bu sehırde bulmak mümkün mü bilmiyorum umarım vardır. Ben mecbur agrım sızım olunca ılskı yapacagım.. ısı dusunce. siliklestı mi diye de eczaneden alırım 3,4 tane. 12. Gun gelmesi risk degl mı bazen 13 bazen 14 catlıyor. Boş yani 30 test

Kızlar ya bugün regl olmam gerekiyordu olmayınca akşam normal test yaptım çıkmadı. Olsa çıkar mıydı sizce? Erken gebelik testi değil diye çıkmamış olabilir mi yoksa ümidi keseyim mi bu ay.

Canım bencede eczaneden almak daha iyi olabilir ben bir gebenin günlüğünü beğenmemiştim zaten çok silik çıkıyor anlaşılmıyor pek

Canım şu vücut ısı olayını anlatır mısın bana? Dün ölçmeye başladım reglimin 11. Gününde. Dün 36.04 bugün 36.03 çıktı

Kızlar ya bugün regl olmam gerekiyordu olmayınca akşam normal test yaptım çıkmadı. Olsa çıkar mıydı sizce? Erken gebelik testi değil diye çıkmamış olabilir mi yoksa ümidi keseyim mi bu ay.
Yumurtlama tarihini biliyor musun canım? Birde hangi testti yaptığın

Kuzum Bu arada heyecanla bekliyorum eğer moralim bozulmazsa gerçekten yap çatlamayı bildiğin için insan kendini kırmızıları görmeye gerçekten alıştırıyor İnşallah inşallah pozitif olsun

Kızlar sizce cizgi var mı ? Yoksa duphaston ve glifor kullanıyorum onun etkisimi acaba

Eklentiler

• 5B98ECF1-F9C0-4C56-8EFF-301AA33DFCDD.jpeg
    45,6 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba beni de ekler misiniz sat 24 Aralık bat tahmini 24 ocak D denizadamasal

O zaman şöyle yaparım 2 günde bir ılskı. ,zten ak batma agrı vs şüphede 3,5 test alrm.

Kuzum Bu arada heyecanla bekliyorum eğer moralim bozulmazsa gerçekten yap çatlamayı bildiğin için insan kendini kırmızıları görmeye gerçekten alıştırıyor İnşallah inşallah pozitif olsun
Kuzum sen zaten anlıyorsun vücudunu tanıyorsun bence hiç stres yapma hissedince 2 güne ilişki yap mis gibi
10 aralıkta pik görmüştüm ama testlere devam etmedim. Bugün yaptığım test artımeddi eczaneden aldım. Bir daha ne zaman test yapmam mantıklı
1-2 günde çatladı desek en az 13 gün geçmiş diyebiliriz ama artimed için hiç iyi değil diyorlar o yüzden yorum yapamayacağım canım

Bu arada sabah yaptığım testi çekmiştim Evanora kuzum ve diğer kızlar baksanıza negatif dimi? Testin markası laboquik

Eklentiler

• IMG_5A882BA6-CA4F-419E-87A6-429985B0E7EA.jpeg
    67,8 KB · Görüntüleme: 24
Yumurtlama tarihini biliyor musun canım? Birde hangi testti yaptığın
son aylarda regl günümden bir kaç gün önce pembelik gelirdi ağrı başlardı günümde de yoğunlaşıp başlardı ama bu ay regl olcak gibi bir his olmayınca heveslenmiştim
1-2 günde çatladı desek en az 13 gün geçmiş diyebiliriz ama artimed için hiç iyi değil diyorlar o yüzden yorum yapamayacağım canım
Teşekkür ederim en iyisi sabredip farklı markayla deneyeyim bir de

Bebek düşününce regl belirtileri bile değişiyor düzen biraz şaşıyor ama umudumuzu yitirmeyelim hala olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…