Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ben ilk idrarla yapmadığıma pişman oldum bugün gidip kan vericem artık belli olsun ya insallah senin de vardır sen yarın ya da adet günğ yap baksana ben çizgi arıyorum :)

Ben ilk idrarla yapmadığıma pişman oldum bugün gidip kan vericem artık belli olsun ya insallah senin de vardır sen yarın ya da adet günğ yap baksana ben çizgi arıyorum :)
Ya zaten ilk idrarla laboquik yaptım o negatif çıktı olsa çıkardı sanırım

Ya ben bir de devlete gidiyorum Mesela bana Klomen verdi ya Sadece bir kere kontrole çağırdı 13 mm dedi sonrasında ara kontrole çağırmadı yani 2 düşüğüm var Mesela benim kürtaj onu araştırmıyor Hani sorduğumda bir şeyin yok diyor ama bana neden bu ilaçları veriyor yani beni aydınlatmıyor sılacığım şu var şöyle yapacağız Yani doktorumdan açıkçası çok da memnun değilim aslında Doktor iyi ama devletin şartlarını az çok biliyorsunuz çok böyle İleri ilgilenmiyorlar Ben yarın hastane randevum var gideceğim doktorla güzelce konuşacağım eğer ki içimi rahatlatmazsa hala aynı ilgisizliğe devam ederse ertesi gün özele geçeceğim zaten Reglmin 3 günü olmuş oluyor özel de çok iyi bir doktor var burada Ne oldu oldu deyip artık gideceğim zaten bu ay kür falan yapacaktım ona vereceğim parayı özele veririm takviyeler falan filan veriyor ona giderim yani daha mantıklı geliyor

Merhaba kızlar,
olmayanlar üzülmesin her yeni ay yeni umut hepimiz için. Eminim ki bu gruptan Eylül ve Ekim anne adaylarına herkesi göndereceğiz. Lütfen stres yapıp birbirimizi de etkilemeyelim. Grubumuzdan her anlamda pozitiflik bekliyorum . Bu arada değinmeden edemeyeceğim yoğunluktan çok yazamıyorum ama hepiniz o kadar nazik ve o kadar tatlısınız ki eminim reelde de her birinizi ayrı ayrı çok severdim

YAAAA Eveeet pozitif oluyoruz ve pozitifi görüyoruuuz Çok tatlısın

Kızlar merhaba kayınvalidemle kayınpederim geldiği için biraz yoğun geçiyor Bir yandan da miniğin doğum günü telaş ıı. Nasılsınız benim de adetin 6. Günü tahmini 8 güne yumurtlarım henüz ovulasyon testi almadım hafta sonu gireceği için bu akşam alayım bari onu bile unuttum

Canım çok naziksin tşk ederim güzel düşüncelerin için umarım bu ay güzel şeyler olur beni de güncelleme misin sat 25 Aralık bat 24 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…