- 24 Aralık 2023
- 397
- 108
- 30
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.181
Kuzum acaba 10.gunu beklyp oylemi adet söktürücü kullansan eger ymrtlamn geçse cikmayablrde umutlndrmk istemem ama.
Kan verdinmi cnm bu arada adet gecikmenmi olduBen ilk idrarla yapmadığıma pişman oldum bugün gidip kan vericem artık belli olsun ya insallah senin de vardır sen yarın ya da adet günğ yap baksana ben çizgi arıyorum :)
Canim bu konuda hic bilgim yok çatlatma ignesiyle aşilama farklimi nasil oluyor sureç.yok cnm ben 2 ay çatlatma iğnesi kullandım tutmadı geçen ay da rahim filmi çekildim dr. dediği tarihlerde ilişki oldu ama bu ay da olmadı
Canım rahim filmi nasıl çektirdin? Ben de istiyorum anestezi almadan Sen de acı oldu mu eğer öyleyseyok cnm ben 2 ay çatlatma iğnesi kullandım tutmadı geçen ay da rahim filmi çekildim dr. dediği tarihlerde ilişki oldu ama bu ay da olmadı
Aci eşigin dusukse anesteszisiz çektrme derim kuzum ben gecen sene cok kotu oldum cektrdikten sonra baş donmesi şiddetli karin agrisi kasik agrisi olmuştu.Canım rahim filmi nasıl çektirdin? Ben de istiyorum anestezi almadan Sen de acı oldu mu eğer öyleyse
Hayır vericem daha vermedim adetime 3 gün var dahaKan verdinmi cnm bu arada adet gecikmenmi oldu
Gecikmeyle vücut kendini hazırlıyor buna emin olyok cnm ben 2 ay çatlatma iğnesi kullandım tutmadı geçen ay da rahim filmi çekildim dr. dediği tarihlerde ilişki oldu ama bu ay da olmadı
Ben demeedim mi sana çok net diye göremeyenler olmustu hatta. Ay silik çizgi ustası olduk neTestindekı silik cizgiyi ben zorlanmadan göruyorum
Anladim canim hayirlisi bakalmHayır vericem daha vermedim adetime 3 gün var daha
Acı eşiğim iyidir. Yani dayanıklıyımdır. Cok kişi kolay diyor aslındaAci eşigin dusukse anesteszisiz çektrme derim kuzum ben gecen sene cok kotu oldum cektrdikten sonra baş donmesi şiddetli karin agrisi kasik agrisi olmuştu.
Belki benim sol Tupte hafif tikaniklik vardi ondan agri olmus olabilir ilaç açarken yakiyor ya bide biraz korkmuştmAcı eşiğim iyidir. Yani dayanıklıyımdır. Cok kişi kolay diyor aslında
Ay ben çok merak ediyorum tıkalı mı diye aylar önce geçirdiğim enfeksiyon dan dolayı içimde boşa kürek çekiyor hissi var sana da Cok gecms olsun ınsllah hamılesındr canm suanBelki benim sol Tupte hafif tikaniklik vardi ondan agri olmus olabilir ilaç açarken yakiyor ya bide biraz korkmuştm
Aa ben onları gebelik testi sandım olabilirde olmayada bilir gününüz gectimidiğerleri ovülasyondu. Ovülasyonum koyulaşmaya başladı 7.dkda gördüm kuruma olabilir mi ki
Bende sık sık enfeksiyon oluyorum Antibiyotik kullaniyorum aradan 2-3 ay geciyo bidaha kapiyorum kronikleşti artik illet bişey bu Saol canim Allah razi olsun inşallah hayirlisi cokta beklentiye grmkte istemiyrm sonra cok uzuluyorum 2.5senedir hep ayni dongu her ay umut stres Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasinAy ben çok merak ediyorum tıkalı mı diye aylar önce geçirdiğim enfeksiyon dan dolayı içimde boşa kürek çekiyor hissi var sana da Cok gecms olsun ınsllah hamılesındr canm suan
He doğru unuttum ben onlarıBana mı dedin kızz bana yazdgna yazmıssın. Ay bnm kaynanam kayınpederm geldiiii
Ypk geçmedi 3 gün var ama ailik çizgi çıktıAa ben onları gebelik testi sandım olabilirde olmayada bilir gününüz gectimi
İnşallaj vardır sen de benim için dua etAnladim canim hayirlisi bakalmBende yarin vericem dua edin lutfen benim için
o test yaptırdı onda da bende de hiç bir sıkıntı çıkmadıEşinizde bir sorun var mı? Bakıldı mı? Hiç üzülmeyin yeni yılda nasipse olur
beklicem cnm ya bende umutlandım yineKuzum acaba 10.gunu beklyp oylemi adet söktürücü kullansan eger ymrtlamn geçse cikmayablrde umutlndrmk istemem ama.