Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

yok cnm ben 2 ay çatlatma iğnesi kullandım tutmadı geçen ay da rahim filmi çekildim dr. dediği tarihlerde ilişki oldu ama bu ay da olmadı
Gecikmeyle vücut kendini hazırlıyor buna emin ol her ay gebe kalınacak diye birşey yok yoksa insanoğlu sayısında korkunç bir artış olurdu

Belki benim sol Tupte hafif tikaniklik vardi ondan agri olmus olabilir ilaç açarken yakiyor ya bide biraz korkmuştm
Ay ben çok merak ediyorum tıkalı mı diye aylar önce geçirdiğim enfeksiyon dan dolayı içimde boşa kürek çekiyor hissi var sana da Cok gecms olsun ınsllah hamılesındr canm suan

Ay ben çok merak ediyorum tıkalı mı diye aylar önce geçirdiğim enfeksiyon dan dolayı içimde boşa kürek çekiyor hissi var sana da Cok gecms olsun ınsllah hamılesındr canm suan
Bende sık sık enfeksiyon oluyorum Antibiyotik kullaniyorum aradan 2-3 ay geciyo bidaha kapiyorum kronikleşti artik illet bişey bu Saol canim Allah razi olsun inşallah hayirlisi cokta beklentiye grmkte istemiyrm sonra cok uzuluyorum 2.5senedir hep ayni dongu her ay umut stres Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin

Kızlar selam, benim reglime 2 gün var test yaptım negatif.. hamile olsam çoktan belli olur muydu? Yoksa hala şansım var mı.. moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…