Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Gecikmen kac gun canim
Hayatım benim düzensiz maalesef reglim onu hesaplayamıyorum şu an, sanki 8 9 unda bir yumurtlama gördüm bir de bu hafta hem sağ hem sol yumurtalığım fena ağrıdı. Değerlendiriyorum bu haftayı da gazım ve sol batma hissim hala gitmedi sanırım 8-9 gün sonra bir daha kontrol edeceğim ağrı ya da kasık doluluğum geçmezse… Eğer bebek varsa şu an biraz rahatsız ettik onu bu hafta

Üzme kendini. Yeni aydan umitliyiz hepimiz inşallah yeni yildan bebeklerimizin haberini duyarak en büyük hediyelerimizi alcaz
İnşallah cnm sabrımıza karşılık daha güzeli nasip olsun inşallah bu ay salcam ama yumurtlamayı takip etmem ama 0 stres olcak hiç Bi sosyallik yok sadece oldu mu olacak mı her günüm böyle biraz kalabalık ortamlar falan bu ay umursamıycam

Zaten yapanilsek en iyisi bu. Salmak lazim. Kafaya takmamak lazim. Her gün bunu düşünmemek lazim. Ama dedigin gibi gece gündüz aklimizda bu konu. Gece uyuyama gun icinde hep bu konuyu arastir. Deli olcaz yakinda. Yeni yil yeni umutlar deyip baslamak lazim.

Canım adet gününü bekle öyle yap test. Bende beklemedeyim şuan. 1 gün geçikme yaşamadan test yapmak istemiyorum. Geçen 2 ay erken test yaparak hep kendimi yıprattım. Akışına bıraktım. İnşaallah bebişin tutunmuştur

Markası prodoctor hayır öğleden sonra yaptım çizgiyi gördüm ama siz görebiliyor musunuz yumurtlamadan sonra 11.gün
O markayı çok bilmiyorum predictor early yanılmıyor deniyor. Bende çok ince kıl gibi bir çizgi görüyorum ama dediğim gibi markayı bilmiyorum tam olarak umarım vardır benimde 2-3 gün var regle. Predictor testim var bugün mü yapsam kararsız kaldım yarın ilk idrarla yapıcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…