-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.141
Diğer ay herşey güzel olur inşallah cnminşallah sende çıkar canım ver bakalım sende bana adet söktürücü verdi ona başlıcam
Üzme kendini. Yeni aydan umitliyiz hepimiz inşallah yeni yildan bebeklerimizin haberini duyarak en büyük hediyelerimizi alcazMalesef elendm yarın hastaneye gitcem
Hayatım benim düzensiz maalesef reglim onu hesaplayamıyorum şu an, sanki 8 9 unda bir yumurtlama gördüm bir de bu hafta hem sağ hem sol yumurtalığım fena ağrıdı. Değerlendiriyorum bu haftayı daGecikmen kac gun canim
İnşallah cnm sabrımıza karşılık daha güzeli nasip olsun inşallah bu ay salcam ama yumurtlamayı takip etmem ama 0 stres olcak hiç Bi sosyallik yok sadece oldu mu olacak mı her günüm böyle biraz kalabalık ortamlar falan bu ay umursamıycamÜzme kendini. Yeni aydan umitliyiz hepimiz inşallah yeni yildan bebeklerimizin haberini duyarak en büyük hediyelerimizi alcaz
sadece belim ağrıyor başka bir şeyim yokSende belirti neydi sadece kasik agrisydi degilmi benim hergun bi belirti cikiyo simdi bende korkyrm ya vermeye insn kotu oluyo
6 cnmGecikmenizin kaçıncı günü sonucunuz böyle çıktı
inşallah cnmDiğer ay herşey güzel olur inşallah cnm
Siz ne durumdasınız??@ciceklerisever kiz sesin cikmadi bugun kan testi verdinmi
Canınızı hiç sıkmayın, ben gruba sonradan girdim bulamadım testleriniz pozitif miydi?inşallah cnm
Umutlandırmak için demiyorum ama acaba adet söktürücü için biraz daha mı bekleseniz .Tabi doktor daha iyisini bilir ama
Demek ki gebe kalabiliyorsun bakvücut kendini hazırlıyor buna inan ve pozitif ol yaşın kaç?
Zaten yapanilsek en iyisi bu. Salmak lazim. Kafaya takmamak lazim. Her gün bunu düşünmemek lazim. Ama dedigin gibi gece gündüz aklimizda bu konu. Gece uyuyama gun icinde hep bu konuyu arastir. Deli olcaz yakinda. Yeni yil yeni umutlar deyip baslamak lazim.İnşallah cnm sabrımıza karşılık daha güzeli nasip olsun inşallah bu ay salcam ama yumurtlamayı takip etmem ama 0 stres olcak hiç Bi sosyallik yok sadece oldu mu olacak mı her günüm böyle biraz kalabalık ortamlar falan bu ay umursamıycam
Çok sevindimmm kaç haftalıksın şuanevet vardı. diyorum ya regl oldum sanmıştım. tam regle 2 gün vardı. ağrılarım vardı tamam dedim sökülecek arkası gelmeid sonra
Canım adet gününü bekle öyle yap test. Bende beklemedeyim şuan. 1 gün geçikme yaşamadan test yapmak istemiyorum. Geçen 2 ay erken test yaparak hep kendimi yıprattım. Akışına bıraktım. İnşaallah bebişin tutunmuşturCanımm çok tebrik ederim yoğunluktan ancak yazabildim sağlıkla gelsin
Benimde aynı şekilde 3-4 gün var. Dün gece ve bu sabah laboquik kaset test yaptık ancak negatif, bugün sol kasığımda çok hafif hafif sızı oluyor gibi ama sanırım regl olacağım. Sizin bahsettiğiniz yerleşme kanamasına benziyor umarım bebiş vardır
Hangi markaydı testin canım? Benim 13 aralıkta çatladı diye düşünüyorum, negatif çıktı olsaydı çatlama sonrası 12. Gün çıkardı diye düşünüyorum
Bugün test yaptım cok ince çizgi çıktı silik çizgi aksam kan vereceğim adetime 3 gün var dahaPozitif koyulaşma da var hayırlı olsun
Merhaba testin markası nedir? Birde ilk idrarla mı yaptınızBugün test yaptım cok ince çizgi çıktı silik çizgi aksam kan vereceğim adetime 3 gün var dahaEki Görüntüle 3526560
Markası prodoctor hayır öğleden sonra yaptım çizgiyi gördüm ama siz görebiliyor musunuz yumurtlamadan sonra 11.günMerhaba testin markası nedir? Birde ilk idrarla mı yaptınız
O markayı çok bilmiyorum predictor early yanılmıyor deniyor. Bende çok ince kıl gibi bir çizgi görüyorum ama dediğim gibi markayı bilmiyorum tam olarak umarım vardırMarkası prodoctor hayır öğleden sonra yaptım çizgiyi gördüm ama siz görebiliyor musunuz yumurtlamadan sonra 11.gün