-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #6.081
evet vardı. diyorum ya regl oldum sanmıştım. tam regle 2 gün vardı. ağrılarım vardı tamam dedim sökülecek arkası gelmeid sonraAyy çok heyecan yaptımmama ara ara regl ağrımda var sanki. Sendede öylemiydi? Aşırı mutluyum şuan ama regl olursam yerle bir olucam sanırım
Çıktımı sonucunuz2 gibi dedi
henüz çıkmadı sabırsızlıkla telefonun başında bekliyorum çıksın hemen yazıcam sizeÇıktımı sonucunuz
İnşallah olumlu sonuç alırsınızhenüz çıkmadı sabırsızlıkla telefonun başında bekliyorum çıksın hemen yazıcam size
Bazen ertesi gun dusuyor ben gecenlerde verdigimde ôyle olmştu inşallah seninki çikar bugun cnm sen hangi sehirdesinhenüz çıkmadı sabırsızlıkla telefonun başında bekliyorum çıksın hemen yazıcam size
izmir deyim cnm sabahtan verdim ya öğleden sonra çıkar dedi öğleden sonra versen ertesi güne kalırdı dediBazen ertesi gun dusuyor ben gecenlerde verdigimde ôyle olmştu inşallah seninki çikar bugun cnm sen hangi sehirdesin
inşallah cnm bekelemeyim henüz çıkmadıİnşallah olumlu sonuç alırsınız
Ben burda heyecanla bekliyorum sizi düşünemiyorum bileinşallah cnm bekelemeyim henüz çıkmadı
ay hiç sorma cnm elim ayağım titriyor çarşıda filan vakit geçirdim ama şimdi eve gelince dayanamıyorum artıkBen burda heyecanla bekliyorum sizi düşünemiyorum bile
Güzel olur inşallah sonucu ,bakalım bekleyip göreceğizay hiç sorma cnm elim ayağım titriyor çarşıda filan vakit geçirdim ama şimdi eve gelince dayanamıyorum artık
Ay o kadar haklısın ki, benim de bat yarın, sabah 8 de kan vermeye gidicez, patlamak üzereyim sabırsızlıktan. Bi diyorum adet olucak gibiyim bi diyorum yok ya hiç titreme kan şekeri düşüklüğü yok. Çözemedim. 14 gündür kasık ağrım var adet sancısı 1. Dereceden hafif hafif. İnanın gün bitsin diye yatıp uyumaya çalışıyorumKızlar son 5 gündür siteyi alt üst ettimbütün erken gebelik belirtilerini çıkardım.
Bel ağrısı, karın ağrısı, mide bulantısı, şişkinlik, vücut ve bacak ağrısı, baş ağrısı, sivilce, göğüs hassasiyeti, halsizlik, yorgunluk… e bunların hepsi regl belirtileri ile aynı
Benim bat 25 aralık kendimi dinlediğimde bi regl olacağım galiba diyorum bi hamileyim galibanasıl dayanacaz buna stres yapmamak elde değilllll
Ayyy inşallah hadi güzel haberler alırsınızay hiç sorma cnm elim ayağım titriyor çarşıda filan vakit geçirdim ama şimdi eve gelince dayanamıyorum artık
Canımm çok tebrik ederim yoğunluktan ancak yazabildim sağlıkla gelsinKızzlaaaarrrrrr
Benimde aynı şekilde 3-4 gün var. Dün gece ve bu sabah laboquik kaset test yaptık ancak negatif, bugün sol kasığımda çok hafif hafif sızı oluyor gibi ama sanırım regl olacağım. Sizin bahsettiğiniz yerleşme kanamasına benziyor umarım bebiş vardırKızlaaarr, benim bat'a 3-4 gün var daha. Dün gece tuvaletta gittiğimde ped'imde hafif çok açık kahve (koyu bej) rengi gibi leke vardı. Peçeteyle kendimi silerken bir damla pembelik gördüm. Pembe akıntı bariz belli. Bu yerleşme kanamasımı? yoksa bu daha erkenmi oluyor başka birşeymi?Buarada ilk defa yaşadım bunu daha önce hiç yaşamamıştım.
Hangi markaydı testin canım? Benim 13 aralıkta çatladı diye düşünüyorum, negatif çıktı olsaydı çatlama sonrası 12. Gün çıkardı diye düşünüyorumAyniymisinz benmde 13gun çatlama oldu 4gunum var dün bende erken gebelik yaptım testim dün negatifti bugün biraz kuruma çizgisi çıkmış beklemedeyim ama hiç umudum yok malesef
Ay arkadaşlar çok istiyorum. İnşallah pozitife döner yabenim de
Benimde 3 günüm var çatlama iğnesi de oldumAy arkadaşlar çok istiyorum. İnşallah pozitife döner ya
Stres geciktiriyor gebeliği canım evet. Gün aşırı birlikte olunca zaten teste gerek kalmaz ben öyle yapıyorumYa ilk gebeligime akıntıdan hamile kalmıştım.Bu sefer bidaha deniyim dedim stres olursam kullanmam artık napalimGerçi stres olmadığımız an mi var
Demek ki gebe kalabiliyorsun bakHazirandan beridir aktif şekilde. Ama hamile kalabilmek için kilo vermeyi de katarsak 1 senedir falan. Ağustosta bir kimyasalım oldu. Arkasına geçen ay beta 6.83 çıktı iki gün sonra geriledi muhtemelen o da kimyasaldı. Doktor yorum yapmadı sınırda çıkmış pozitifti diyemeyiz dedi. Bu kez de adetim 6 gün gecikti kan negatifti arkasına adet oldum zaten ama o da sulu geldi kıpkırmızı alışık olduğum adet gibi değildi rengi daha açıktı ve çok sıvıydı. Muhtemelen test bozuktur çünkü kanda çıkmamıştı. Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah