Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Günaydınnnn kızlarrr ve ablalarım,
Doktordan çıktım biraz önce, 2 gün daha bekleyip kan testinde emin olalım dedi regl olmazsan dedi, bir de yumurtan çatlamış dedi bu neden olur normal mi 🤭 rahmime baktık ultrasonla ama tam net birşey görünmüyor daha çok erken dedi 🥹🥹🥰🥰inşallahhh perşembe günü kanda görünür de adet olmam. Sabırsızlıkta everest, evhamlıkta Nirvana olan bu kız kardeşinizden sevgilerle.. duanızı alırım 🥹🥹🥰🥰
Canım ben yazışmaları okuyamadım da senin testin mi pozitifti

4 gün gecikti canim benim adete 3gun kala erken gebelik testi yaptim negatif cikmisti bende persembe gunu kan testi vermeyi dusunyrm sende belirti varmi
Göğüs ağrısı sol kasık ağrısı ve bacak ağrım var inşallah geç döllenmedir bende kan testi vericem yarın bakalım senin regl gecikiyormuydı hiç göğsün de hassasiyet varmı

Eklentiler

• IMG_9394.jpeg
    IMG_9394.jpeg
    272,3 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar merhaba reglime bir gün var hafif ağrılarım batmalarımda var yunurtlamamı ovü testiyle de takip ettim baya silikleşmişti ama bugün öylsine yaptığım test koyu çıktı daha önce bunu yaşayan var mı fotoğraf ekleyeceğim üstteki iki hün önceki test alttaki bugünün

Eklentiler

• IMG_3257.jpeg
    IMG_3257.jpeg
    208,2 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar merhaba reglime bir gün var hafif ağrılarım batmalarımda var yunurtlamamı ovü testiyle de takip ettim baya silikleşmişti ama bugün öylsine yaptığım test koyu çıktı daha önce bunu yaşayan var mı fotoğraf ekleyeceğim üstteki iki hün önceki test alttaki bugünün
ovulasyon testı yumurtlama zamanı gıbı ıkı cızgısı de belırgınlesıyorsa gebelık olabılır dıyorlar ama tabı emın olmak ıcın gebelık testı yap canım

Günümün geçmesini mi beklesem daha fazla negatif görmek istemiyorum ama bana umut oldu teşekkür ederim💕
Onla ilgisi olduğunu düşünmüyorum cnm bence yarın bir kere test yap ve adetini bekle derim benimde bugunki testim negatif artık çıkacağını düşünmüyorum adeti beklycem

Canım ben yazışmaları okuyamadım da senin testin mi pozitifti
Evet abla 2. Pozitif birini 7 gün önce yapmıştım birini de 2 gün kala dün yaptım yine pozitif çıktı. Mavi olan artımed idi güvenmek istemedim, pembe olan duratest🥹🙃 inşallah boşuna heveslenmiyorumdur.

Eklentiler

• 1000005068.jpg
    1000005068.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 1000004491.jpg
    1000004491.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 38
X