Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

bence varsa artık erken gebelik testlerinde çıkar yoksada çıkmaz diye düşünüyorum of bilmiyorum kafam karışık
Kuzum benimde aynı baya gecikti testlerde hep negatif. 8.gündeyim adet gününden önce ilişkiye girmişsem o zaman belki döllenme olmuştur diye bekliyorum. Ben perşembeye kadar bekleyeceğim. Perşembe de olmazsa artık doktora giderim. Sende strese girme sabırlı ol umut et ama çok umut etme ben böyle yapıyorum şuan sürekli burda yazılanları okuyorum

Ben bu ay rahim filmi çektirmiştim yumurtlama günlerini de değerlendirdik umutluydum ama regl oldum elendim kızlar diğer aylara inşallah 7 aydır deniyoruz olmadı henüz sizler kaç aydır deniyorsunuz nasıl ilerlediniz? Yumurta takibi yaptık letu kullandım bir kere ovitrelle kullandım olmadı 7. Ayda rahim filmi çekildim şükür onda da birşey çıkmadı geriye eşimin değerleri ve benim hormon değerlerim kaldı psikolojikman şuan bile yorgun hissediyorum yaş 28

2 yildir deniyoruzyaş 30

Kızlar selam bugün adet günüm ne gelen var ne giden bugün test yapmadım artık olmazsam yarın yapıcam test inşallah

8gun iyi dayanmissin kiz ben simdi catliyorum

İnşallah en güzel zamanda olur sizin de bu süreçte rahim filmi yumurta takibi vs dışında başka bir şey yapılıyor mu siz neler denediniz
Ben rahim filmi gecen sene cektrdim yumurta takibi evde ovulasyn testi yapiyrm sdece onu disinda bi tedavi olmadim henuz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…