- 1 Ağustos 2024
- 64
- 16
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.461
Kuzum benimde aynı baya gecikti testlerde hep negatif. 8.gündeyim adet gününden önce ilişkiye girmişsem o zaman belki döllenme olmuştur diye bekliyorum. Ben perşembeye kadar bekleyeceğim. Perşembe de olmazsa artık doktora giderim. Sende strese girme sabırlı ol umut et ama çok umut etmebence varsa artık erken gebelik testlerinde çıkar yoksada çıkmaz diye düşünüyorum of bilmiyorum kafam karışık
Canim ben lh testi ile takip ettim teste gore 12.gunu 5 aralik yumurtlamaYumurtlama tarihin ve ilişki günlerini yazar mısın
yarın da olmazsan yap bence ya ben 5. gün yapcam yenıden ya olmazsam şayet çatlıcam meraktan çünkülümbenim de 4 gün geçti ama 1. gün negatifti şu an yapıp yapmama konusunda kararsızım
50 gün gecıkme ve hala test yapmadın mı adasdjsakfjfjBence bir hafta bekleyin net olsun hoş ben böyle düşünüp 50 gündür hasta olmuyorum dndnndnd
Aa yumurtlama gunumuz ayniymişyumurtlama 5 aralık ilişki günlerini takip etmedim ama yumurtlamadan sonra oldu
Çok yaptım 19 unda kan verdiö negatif test yapmasaydım 50 güne 50 kere doğururdum fnfnnfnf benim bu ay hormon mormon vir garip50 gün gecıkme ve hala test yapmadın mı adasdjsakfjfj
2 yildir deniyoruzBen bu ay rahim filmi çektirmiştim yumurtlama günlerini de değerlendirdik umutluydum ama regl oldum elendim kızlar diğer aylara inşallah7 aydır deniyoruz olmadı henüz sizler kaç aydır deniyorsunuz nasıl ilerlediniz? Yumurta takibi yaptık letu kullandım bir kere ovitrelle kullandım olmadı 7. Ayda rahim filmi çekildim şükür onda da birşey çıkmadı geriye eşimin değerleri ve benim hormon değerlerim kaldı psikolojikman şuan bile yorgun hissediyorum yaş 28
ınsallah sabredebılırsem cuma günü kan verıcem ben yaC ciceklerisever @sepa kizlar bence bekleylm biraz daha ucumuzde ayni gun kan verelim o zmnda cikmazsa en azndan kafmzdaki hersey netleşmis olur belkide erken test yapgmz icin strese sokuyoruz kndimizi
İnşallah en güzel zamanda olur sizin de2 yildir deniyoruzyaş 30
8gun iyi dayanmissin kiz ben simdi catliyorumKuzum benimde aynı baya gecikti testlerde hep negatif. 8.gündeyim adet gününden önce ilişkiye girmişsem o zaman belki döllenme olmuştur diye bekliyorum. Ben perşembeye kadar bekleyeceğim. Perşembe de olmazsa artık doktora giderim. Sende strese girme sabırlı ol umut et ama çok umut etmeben böyle yapıyorum şuan sürekli burda yazılanları okuyorum
Senin yumurtlama gunu ne zmandi kuzum unuttum belki bu kacinci soruşumınsallah sabredebılırsem cuma günü kan verıcem ben ya
Ben rahim filmi gecen sene cektrdim yumurta takibi evde ovulasyn testi yapiyrm sdece onu disinda bi tedavi olmadim henuz cnmİnşallah en güzel zamanda olur sizin debu süreçte rahim filmi yumurta takibi vs dışında başka bir şey yapılıyor mu siz neler denediniz
2 kere test yaptım valla negatif doktora gidip hcg yi yerlerde görmek istemiyorum. O yüzden biraz daha sabredeyim diyorum hep8gun iyi dayanmissin kiz ben simdi catliyorum
hayırlısı be gülümmmmÇok yaptım 19 unda kan verdiö negatif test yapmasaydım 50 güne 50 kere doğururdum fnfnnfnf benim bu ay hormon mormon vir garip
Dayanamiyoruz kardeşiiimmmyarın da olmazsan yap bence ya ben 5. gün yapcam yenıden ya olmazsam şayet çatlıcam meraktan çünkülüm
olsun beynımız doldu tabıSenin yumurtlama gunu ne zmandi kuzum unuttum belki bu kacinci soruşumkusura bakma unutuyrm
Hayirlisi canim2 kere test yaptım valla negatif doktora gidip hcg yi yerlerde görmek istemiyorum. O yüzden biraz daha sabredeyim diyorum hep14ünde bir ilişki olmuştu belki o zamana denk gelmiştir diyorum
korkunun ecele faydası yok ya belırsızlık cok kotu gıdıp verıcemm kanımı ya paşa paşa. kan benım damar benımDayanamiyoruz kardeşiiimmm