Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

canım yumurtlama tarıhım 8iydi ovulasyon testınde gordum 9 da çatladı. dün de regl olmam gerekıyordu ama olmadım, sabah prodoctor yaptım silik bile çıkmadı -.-
Benden 3gun sonra yumurtlaman oyy oyy Vallaha şu bekleme suresi ömrümüzden ömür çaldi yakinda araştirmaktan kadin dogum doktoru olcam eşim bile diyo profösrlere taş cikarcan arastrma yapmaktn iyice siyirdm adamda artik alişti

Bende hep burdakileri okudum doktora gittim anlattım doktor diyor ki ben 6 yılda bu kadar bilgi edinmedim

ben üzülüyorum bazen eşime sureklı bık bık konusuyorum benı hos görüyor canım kocam bu ay da olmazsa zaten bı ay ara verıcem ya bı kafayı bosaltcam ben gelemıyom strese

yok yok hemen vermıyorum cumaya kadar sabır bebiş şey dıyormusum ama sız verırsenız gaza gelebılırım
Valla dayanmaya çalişcam zaten hastanelerde uzak gtmeye eriniyorum saglik ocagida pazartesi persembe gunleri kan aliyo mecbr persembeyi beklycm en azindan gecikmenin 6.gunune denk geliyo ondanda negatif gorursem artik salacam test mest

Valla dayanmaya çalişcam zaten hastanelerde uzak gtmeye eriniyorum saglik ocagida pazartesi persembe gunleri kan aliyo mecbr persembeyi beklycm en azindan gecikmenin 6.gunune denk geliyo ondanda negatif gorursem artik salacam test mest
bak ıyı hatırlattın ben de sağlık ocağnı aradım hemen her gun alıyolarmıs ayy a ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…