-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.481
Adetin 8-9.gunumu yoksa araligin 8-9u muolsun beynımız doldu tabıgarıpsemıyorum artık canım 8inde yumurtlamaydı 9u çatlama
Bugun vercenmi kiz bak dayanamadi yinekorkunun ecele faydası yok ya belırsızlık cok kotu gıdıp verıcemm kanımı ya paşa paşa. kan benım damar benım
canım yumurtlama tarıhım 8iydi ovulasyon testınde gordum 9 da çatladı. dün de regl olmam gerekıyordu ama olmadım, sabah prodoctor yaptım silik bile çıkmadı -.-Adetin 8-9.gunumu yoksa araligin 8-9u mu
yok yok hemen vermıyorum cumaya kadar sabır bebiş şey dıyormusum ama sız verırsenız gaza gelebılırımBugun vercenmi kiz bak dayanamadi yine( ˘ ³˘)♥
Benden 3gun sonra yumurtlaman oyy oyy Vallaha şu bekleme suresi ömrümüzden ömür çaldi yakinda araştirmaktan kadin dogum doktoru olcam eşim bile diyo profösrlere taş cikarcan arastrma yapmaktncanım yumurtlama tarıhım 8iydi ovulasyon testınde gordum 9 da çatladı. dün de regl olmam gerekıyordu ama olmadım, sabah prodoctor yaptım silik bile çıkmadı -.-
Aminnnhayırlısı be gülümmmm
Bende hep burdakileri okudum doktora gittim anlattım doktor diyor ki ben 6 yılda bu kadar bilgi edinmedimBenden 3gun sonra yumurtlaman oyy oyy Vallaha şu bekleme suresi ömrümüzden ömür çaldi yakinda araştirmaktan kadin dogum doktoru olcam eşim bile diyo profösrlere taş cikarcan arastrma yapmaktniyice siyirdm adamda artik alişti
Benden 3gun sonra yumurtlaman oyy oyy Vallaha şu bekleme suresi ömrümüzden ömür çaldi yakinda araştirmaktan kadin dogum doktoru olcam eşim bile diyo profösrlere taş cikarcan arastrma yapmaktniyice siyirdm adamda artik alişti
Valla dayanmaya çalişcam zaten hastanelerde uzak gtmeye eriniyorum saglik ocagida pazartesi persembe gunleri kan aliyo mecbr persembeyi beklycm en azindan gecikmenin 6.gunune denk geliyo ondanda negatif gorursem artik salacam test mestyok yok hemen vermıyorum cumaya kadar sabır bebiş şey dıyormusum ama sız verırsenız gaza gelebılırım
Hocam siz ne biliyonuz siz 6 sene biz hergun okuyoz deseydinBende hep burdakileri okudum doktora gittim anlattım doktor diyor ki ben 6 yılda bu kadar bilgi edinmedim
ahahahhaa ay kahkaha attımBende hep burdakileri okudum doktora gittim anlattım doktor diyor ki ben 6 yılda bu kadar bilgi edinmedim
Valla ne çektiler bizdenben üzülüyorum bazen eşime sureklı bık bık konusuyorum benı hos görüyor canım kocam bu ay da olmazsa zaten bı ay ara verıcem ya bı kafayı bosaltcam ben gelemıyom strese
bak ıyı hatırlattın ben de sağlık ocağnı aradım hemenValla dayanmaya çalişcam zaten hastanelerde uzak gtmeye eriniyorum saglik ocagida pazartesi persembe gunleri kan aliyo mecbr persembeyi beklycm en azindan gecikmenin 6.gunune denk geliyo ondanda negatif gorursem artik salacam test mest
Bizim burda niye oyle bilmyrm sen hangi sehirdesin kzuubak ıyı hatırlattın ben de sağlık ocağnı aradım hemenher gun alıyolarmıs ayy a ayyy
Dnndnfnd çok iyi ya tüm gece şimdi bunu neden söylemedim diye düşüneceğimHocam siz ne biliyonuz siz 6 sene biz hergun okuyoz deseydin
istanbul kartal bebişBizim burda niye oyle bilmyrm sen hangi sehirdesin kzuuistanbldaym ben
hangı marka test yaptın canım? yoksa kan mıBen 7. Gün gecikmem de yaptım negatif 10.gun gecikmem de yaptım pozitif 10. Gün gecikmeni bekle
Sen karşidasin ben avrupa yakasindaymistanbul kartal bebiş
Kan verdikten sonra acaba erken mi diye kafayı yiyorsun nerden bildiğimikorkunun ecele faydası yok ya belırsızlık cok kotu gıdıp verıcemm kanımı ya paşa paşa. kan benım damar benım