- 7 Aralık 2024
- 131
- 34
- 34
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.281
Şuan elimde test yok canım günüm geçerse alıp yapacağım yoksa baya üzülürüm regl olursam da nasip derim öteki aya odaklandım zatenElinizde test varsa yapın bence varsa cikar
Ya benim bi haftadir sol kasiklarimda sancilar oluyo iki gundur de akintim yogun ve yine bu iki gundur goguslerim cok dolgun patlicakmisim gibi hissediyorum. Ve cok wc ihtiyacim oluyo az gitmeyince belime vuruyor agri resmen. Bilmiyorum bunlar regl belirtisi de olabiliyo ya
Mrakla bekliyoruz iyi haberini canimAmin insAllah ya Allahim hayalini kurdugumuz seyleri nasip etsin saglikli bi sekilde. Ay evet bi an once yarin sabah olsun istiyorum regl olmazsam tabi.. hemen yapcam sirkette testi
Kuzu ben dışarı çıkmıyorum ki ewdeyim genelde ewimde fazlasıyla sıcak ne biliyim yaBenimde hep kasıklarım ağrıdı muhtemelen soğuklardan üşütüyoruz hemen rahimi etkiliyor bizde belirti arayınca :)
İnşallah vardır canım sabret adetin geciktiği güne kadar ihtimal varKuzu ben dışarı çıkmıyorum ki ewdeyim genelde ewimde fazlasıyla sıcak ne biliyim ya
Tabi orası öyle ama artık kötüsüne hazırladım kendimiİnşallah vardır canım sabret adetin geciktiği güne kadar ihtimal var
Hangi markayı önerdi acaba söyleyebilir misinizPreesed jel ne acaba ? Biz Kayganlaştırıcı kullanıyoruz ben bir ara acaba ondan mı olmuyor dedim ama doktorum şu bazlı kayganlaştırıcıya onay verdi hatta kendisi de bi marka önerdi
Gecikmem 3 gün olmuş bence ne olursa olsun cıkarKizlar kaset testte en iyi marka hangisi ve fiyati ne kadar almyi dusunuyorumda.
Bence albi net yoksa silik bile çıkartmıyor 40 50 TL rasi bizim burdaKizlar kaset testte en iyi marka hangisi ve fiyati ne kadar almyi dusunuyorumda.
Kasinti ve akıntıyla beraber yanma var mı? Mantar enfeksiyonu gibi tarif ettiğin akintiKızlar çok çok affınıza sığınıyorum beyaz süt kesiği gibi akıntı yaşayan oldu mu idrar enfeksiyonum yok eminim 19 unda muayane oldum ilk kez başıma geldi
Yok canımKasinti ve akıntıyla beraber yanma var mı? Mantar enfeksiyonu gibi tarif ettiğin akinti
merhaba aynı gün vurulmuşuz ovitrelleyi inşallah bebişlerimize kavuşuruzkızlar ovitrelle iğne olmuştum çarşamba günü. Cuma sabah 4.30da ilişki oldu (36 saat sonrası) ama bugün sabah 3.30 gibi sağ yumurtalığıma birkaç saniyeliğine çok kötü sancı girdi. Hiç böyle olmamıştı. Acaba yumurtam daha geç mi çatladı? Çünkü 36 saat sonradında hiçbir ağrım yoktu
Gözün aydın canım Rabb'im hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah AminKuzum hamileyim
Buna yorum yapabilir misinizAdet oldum. Adetin 2.günü kan verdim.yaşım 36 gebelik için sonuçlarıma bi bakar mısınız
Bence albi net yoksa silik bile çıkartmıyor 40 50 TL rasi bizim burtese
Tesekkur ederim bazen 3-5gun gunu degisebiliyr adetim emin olmak icin 5.gunu beklesem olurmu acabaGecikmem 3 gün olmuş bence ne olursa olsun cıkarher eczanede farklı markalar satılıyor genelde yaa
Yinede varsa çıkar canım artık beklemene gerek yok benceTesekkur ederim bazen 3-5gun gunu degisebiliyr adetim emin olmak icin 5.gunu beklesem olurmu acaba
Pınar buna yorum yapmamız doğru olmaz burda kimse doktor degil bence test sonuçlarını kadın doğum doktoruna göstermen daha iyi olurBuna yorum yapabilir misiniz