-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.081
tebriklerrrr, darısı başımazaaa <3Kızzlaaaarrrrrr
Hayirli olsun canim kac gun gecikmen olduKızzlaaaarrrrrr
Ayyy maşallah çok yeni sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin Allah aman dikkat et bol bol dinlenKızzlaaaarrrrrr
GözüüünnaydııınnnKızzlaaaarrrrrr
tebriklerrrr, darısı başımazaaa <3
Hayirli olsun canim kac gun gecikmen oldu
Kızlarım bol bol dua edeceğim size Rabbim en kısa zamanda güzel haber almanızı nasip etsin.Ayyy maşallah çok yeni sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin Allah aman dikkat et bol bol dinlen
Allah razı olsun canım benim amin inşallah umarım güzel haber alırsınız bu ay hepiniz.Gözüüünnaydııınnnçok mutlu oldum senin adınaaa. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin
Canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah çok sevindim darısı başımıza çok dua et bizim içinKızlarım bol bol dua edeceğim size Rabbim en kısa zamanda güzel haber almanızı nasip etsin.
Reglime 3 gün var
9.unda yumurtladım, 11inde çatlama oldu
Bol bol dua edeceğim tatlım. Eizlerde bana dua edin sağlıkla ilerlesin gebeliğimCanım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah çok sevindim darısı başımıza çok dua et bizim için
Evet canım daha koyu bence bu soldakıııı. Ay test ıcın olumsuz yorum vardı dur sakince bekle kaset testte mi aynı markaHatta ilk etapta böyle çıktı erken gebelikler bilerek de çektim ilk 5 dk dün geceye göre koyulaşmış sanırımEvanora ne diyorsun beynim yandı. ilk idrar değil ve yapmadan önce maden suyu ve kahve içtim
İş reglimi beklemekte sanıeım
Kuzum hamileyimEvet canım daha koyu bence bu soldakıııı. Ay test ıcın olumsuz yorum vardı dur sakince bekle kaset testte mi aynı markaasma bence pembe bu ya var bence
Tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına al insallahKızzlaaaarrrrrr
Yaaaaa yaa çok sevındımm hangi ara verdin cok mutlu oldum ınankı tebrik ederim canım ilk denemem miydiKuzum hamileyim
Çok teşekkür ederim canım benim rabbim sizlere de güzel haber almayı nasip etsin inşallah.Tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına al insallah
Ekim-Kasım ve aralık 3. Ay kuzum.Yaaaaa yaa çok sevındımm hangi ara verdin cok mutlu oldum ınankı tebrik ederim canım ilk denemem miydi
Sabah ticari taksiyle ilk eczaneye gittim bolca test aldım sonra hastane gidip kan verdim eve geldim. Sonuç bu :)Yaaaaa yaa çok sevındımm hangi ara verdin cok mutlu oldum ınankı tebrik ederim canım ilk denemem miydi
Ay bana yardm et bu ay senin dediğin günlerde yapaymÇok teşekkür ederim canım benim rabbim sizlere de güzel haber almayı nasip etsin inşallah.
Ekim-Kasım ve aralık 3. Ay kuzum.
Kasım-Aralık ovulasyon ile takip ettim.
İnnovita kasım ayında yumurtlamayı doğru çıkarmadı. Bu ayda dün yollamıştım Birgebenin günlüğü ile yaptım doğru çıkardı.
Burda ki gebelik haberlerini duyunca kendimin ki gibi mutlu oluyorumKızzlaaaarrrrrr
Ah hayırlı uğurlu olsun canımmm, sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin Allah. Testlerini gördüğümde kesin var demiştim çok sevindimKızzlaaaarrrrrr
Amin inşallah kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBol bol dua edeceğim tatlım. Eizlerde bana dua edin sağlıkla ilerlesin gebeliğim
5 idiYumurtlama gununu biliyormusun canim