Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlarım bol bol dua edeceğim size Rabbim en kısa zamanda güzel haber almanızı nasip etsin.

Reglime 3 gün var
9.unda yumurtladım, 11inde çatlama oldu
Canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah çok sevindim darısı başımıza çok dua et bizim için

Evet canım daha koyu bence bu soldakıııı. Ay test ıcın olumsuz yorum vardı dur sakince bekle kaset testte mi aynı marka asma bence pembe bu ya var bence

Ya siz hep yumurtlama falan diyorsunuz ya bir gebenin günlüğü zaten yanlış isim koymuş ona yumurtlama demek yumurtanın çatlaması demektir kızlar ben o yüzden direkt yumurtlamaya çatlama dediğim için kendim için yumurtladım yazarım oradan anlayın yumurtlama diye bir şey yok direkt yumurtlama çatlama demektir yani LH pik yapar ve sonra yumurtlama gerçekleşir hatta bu forumda bunun konusu oldu geçen yıl herkes doktoruna sormuştu ben de daha önce sorduğum için biliyorum yumurtlama demek yumurtanın çatlamasıdır 2 kere isimlendirmemize gerek yok

Tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına al insallah
Çok teşekkür ederim canım benim rabbim sizlere de güzel haber almayı nasip etsin inşallah.
Yaaaaa yaa çok sevındımm hangi ara verdin cok mutlu oldum ınankı tebrik ederim canım ilk denemem miydi
Ekim-Kasım ve aralık 3. Ay kuzum.
Kasım-Aralık ovulasyon ile takip ettim.
İnnovita kasım ayında yumurtlamayı doğru çıkarmadı. Bu ayda dün yollamıştım Birgebenin günlüğü ile yaptım doğru çıkardı.

Ay bana yardm et bu ay senin dediğin günlerde yapaym ne güzel ben 7ay olacak yok yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…