-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.121
Bence diğerlerindede var siliklikYaptım yine gidip alıp.
Vallaha Delircem ya
Uzun olanlar Novacheck
Diğerleri fırt test
Evet doğru diyorsun bugün döngünün 5 günü akşamı ilk sayarsak şimdi alayım da gelsinKuzum sakin ol bak testlerle ilerle daha iyi
Canım benim testlerle ilerlemek iyi olur bu ay senin için. Hemen sipariş ver gelsin
Belki olmazsın :)Regl 3 gün war olayım alcam hemen
Her zaman yumurtlama olmuyor sanırım . Rabbim herkesin hakkında hayrlısını versin inşallah.Ay olur mu öyle şey hepimiz birbirimize destek olmak için buradayız hele ki sonu böyle güzel olunca tadından yenmiyor :)) ben de bu ay bir gebenin günlüğünün testini kullandım pik de gördüm, mart ayında kullandığımda görmemiştim pik, hakkımızda hayırlısı olsun inşallahsormuşsun belirtileri yazayım mı diye yaz tabi herkesin farklı evet ama yine de neler oluyor bilmek iyi geliyor :))
Aşağı toplu şekilde yazıyorum şimdi :)Tabi canım bende onu merak ediyordum
Ah canım işte o kadar yalancı pozitif görünce insan arada kalıyor. Testlere belli olmuyor. Çok teşekkür ediyorum en yakın zaman da Rabbim sizlere de güzel haber almayı nasip etsin. :)Yaaa canım dün zaten barizdiçok çok sevindim senin adına. Allah kucağına almayı nasip etsin. Tebrik ediyorum çok çok
Ahh öyle ağladım ki anlatamam şuan değişik duygular içerisindeyim. Rabbim 3. Kez anne olmayı nasip edecek inşallah bana sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin. Rabbim sizlere de en yakın zamanda güzel almayı nasip etsin bol bol çift çizgi görelim :)Yaaaaa cokkl cokk sevindim dedim sana varr gözün aydın çok mutlu oldum adına kendim kadar çok sevindim inan yeni tutunmuş minnoş daha
Kuzucum bugün 11. Gün çatlamanın.Demekki 12.gunde bebek tutununca çıkıyormuş testtede kandada bende 3gun kala byle senin gbi öğrenmiştim
Hamileyim canım beta 30 :)Bence diğerlerindede var siliklik
2 günde geliyor kuzum bak bu ay şeninde olur gör bak :)Evet doğru diyorsun bugün döngünün 5 günü akşamı ilk sayarsak şimdi alayım da gelsin
Canm bende geçen ay innovita ile takip ettim ama sonuç hüsran bu ay bir gebenin günlüğü ile takip ediyorum inşallah güzel sonuç alırım bana umut oldun rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahhhhhÇok teşekkür ederim canım benim rabbim sizlere de güzel haber almayı nasip etsin inşallah.
Ekim-Kasım ve aralık 3. Ay kuzum.
Kasım-Aralık ovulasyon ile takip ettim.
İnnovita kasım ayında yumurtlamayı doğru çıkarmadı. Bu ayda dün yollamıştım Birgebenin günlüğü ile yaptım doğru çıkardı.
Yaaa tebrik ederim bariz gozukuyodu. Ne ara kan verdin bizede supriz olduHamileyim canım beta 30 :)
2 günde geliyor kuzum bak bu ay şeninde olur gör bak :)
Hicbilmyorum cnm biran bende olumlu hissediyorum biran geliyor yoktur olmamıştır Diyorum aynen çatlama olduğunda benimde hemen göğüs ağrım başladı halada devam ediyor adet olana kadar aynen ateş olcerekte anlaşıyor ben 20li olandan almıştım şimdi elimde 12 tane filan var bu ayda olmazsam yaparım kullanmak için sırf ondan sonra kendim takip ederim diyorumEvet canımmm direkt siliğe gerek yok bence de ya zaten anlayacagım bedenime göre de amacım catlama degl pikiyapbilmek. 30lu testler 3,4 tane istiyordum tekli de epey pahalı ben 30lu mecbur alıcaminşallah tutmuştur senin de pozitif hissediyorum nedense bu arada benim de vücut ısım düştüğünde LH pili oluyor anlayabiliyorum baya da akıntı geliyor hormon arttığı belli oluuor çatladıgı anda da hop meme ucuna dokunamıyorum pki göreym de çatlama pek mühim degıl ama test almısken de neden yapmayayım dimiii. Sen de test yapmayacaksan zaten o yogun durumlardan ve akıntından anlarsın. Mesela vücut ısısında ise adet diyelim ki 36.4 ile devam ediyor vücut ısısı düşünce 36ya fln lh tavan demek iki üç gün böyle sürüyor vücut ısısında tek dez avantaj ısı arttıktan sonra gebelik ihtimali kalmaması Bu yüzden 3-4 gün ısı düşük kalıyor Aslında bu da bedava bir yöntem
Amin Canım. innovita beni üzdü gerçekten net çıkarmadı hiç testleri . Alırken bu ay oğlumu bu testle öğrendim bu test uğur getirsin dedim öyle aldım bir gebenin günlüğünü. Dua ediyorum sizlere güzel haberler alın inşallahCanm bende geçen ay innovita ile takip ettim ama sonuç hüsran bu ay bir gebenin günlüğü ile takip ediyorum inşallah güzel sonuç alırım bana umut oldun rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahhhhh
Kuzucum sabah içim içimi yedi eşimde nöbete gitti.Yaaa tebrik ederim bariz gozukuyodu. Ne ara kan verdin bizede supriz olduAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darisi başımiza artik.
Amin inşallahKuzucum sabah içim içimi yedi eşimde nöbete gitti.
Ticari taksi çağırdım ilk eczaneye gittim bebemle , sonra hastaneye direk kan verdim. :) bana da süprüüüüüz oldu :) dua ediyorum size de inşallah güzel haberler alırsınız
Ayyy çok sevindim bariz gözüküyordu zaten testlerdeKızzlaaaarrrrrr
Amin canm Allah razı olsun bende takip ediyorum ama hâlâ pik göremedim döngüm uzun benim 35 40 gün gibi geç gorucem sanırım ama yinede gün aşırı devam ediyorum ilişkiye kaçırmayım diyeAmin Canım. innovita beni üzdü gerçekten net çıkarmadı hiç testleri . Alırken bu ay oğlumu bu testle öğrendim bu test uğur getirsin dedim öyle aldım bir gebenin günlüğünü. Dua ediyorum sizlere güzel haberler alın inşallah
Evet kuzum gerçekten öyle test çok iyi birşey kesinlikle tavsiyem herkes testle ilerlesin.Hah işte testin yardımcı olduğu yer tamda burası eğer o ay kaliteli yumurta ve sprem varsa tam gününde ilişkide olunca yüzde 90 oluyor
Evet canım :)Amin inşallahinan çok sevindim iyi yapmissin bak en azindan aklinda soru kalmadı.
Amin canım çok teşekkür ediyorum.Ayyy çok sevindim bariz gözüküyordu zaten testlerdeHayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Gün aşırı diyorlar zaten umarım güzel haber alırsın canımAmin canm Allah razı olsun bende takip ediyorum ama hâlâ pik göremedim döngüm uzun benim 35 40 gün gibi geç gorucem sanırım ama yinede gün aşırı devam ediyorum ilişkiye kaçırmayım diye
Kuzum testle alakası yok ki keske olsa dedim ya ben catlama anlıyorum piki deHamileyim canım beta 30 :)
2 günde geliyor kuzum bak bu ay şeninde olur gör bak :)
Aşkım dün test yaptım 12 de sonra gece kocaman negatif umudum kalmadı bu ayBelki olmazsın :)
Her zaman yumurtlama olmuyor sanırım . Rabbim herkesin hakkında hayrlısını versin inşallah.en aşağı yazıyorum şimdi
Aşağı toplu şekilde yazıyorum şimdi :)
Ah canım işte o kadar yalancı pozitif görünce insan arada kalıyor. Testlere belli olmuyor. Çok teşekkür ediyorum en yakın zaman da Rabbim sizlere de güzel haber almayı nasip etsin. :)
Ahh öyle ağladım ki anlatamam şuan değişik duygular içerisindeyim. Rabbim 3. Kez anne olmayı nasip edecek inşallah bana sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin. Rabbim sizlere de en yakın zamanda güzel almayı nasip etsin bol bol çift çizgi görelim :)
Kuzucum bugün 11. Gün çatlamanın.
7 gün de yaptığımda negatif 1.20 görmüştüm ama hastane hep öyle çıkarıyordu.
11 gün kan verdim 30 çıktı. 3 gün var işte bende şaşırdım hani çok silik olduğu için belki daha beta bu kadar yükselmemiştir dedim ama yükselmiş. Şimdi kan vermek lazım 2 günde bir sanırım.
Gebelik belirtilerim :
Öncelikle çatlmanın 6. Günü süt beyaz akıntı geldi , göğüslerim de sızlama ve acıma oldu ( emziriyorum ondan dolayı sandım ama farklıydı)
Kasık ağrılarım hep sol tarafta oldu , bir kez sağ tarafta hissettim şuan halen sol tarafta ağrı, yanma hissi ve batma hissi oluyor.
Çatlamanın 11 günü akıntı çoğaldı ve bembeyaz süt renginde akıntı gelmeye devam ediyor.
Sivilcelwrim çıktı , belki saçma gelir ama gözümde idrise denilen şey çıktı 2 gün önce, vücut ısım inanılmaz çok ( gün gece eşim sarıldı bu ne hayatım yanıyorsun dedi hatta) ve çatlamadan sonra yüzüm alev gibiydi halen daha alev gibi yanıyor sanki elleyince hissediyorum. WC ye çok fazla çıkıyorum, gaz arttı ve bugün 11. Gün idrarım koktu.
Heyecandan dağınık dağınık yazdım ama toplamak gerekirse.
Çatlamadan beri geçmeyen kasık batması , akıntı , yüzümde ateş , WC çok sık çıkma, gaz gibi belirtilerim oldu.
Yumurtlamam 9 aralık
Çatlamam 11 Aralık
Hatta elimde bir adet ovulasyon testi vardı beklemeden yaptım oda ekliyorum bu şekilde çıktı. Yumurtlama takini yaptığım daki testlere baktım. Oda yumurtlamadan 1 gün önce bu koyulukta çıkmış ve pik olmuş. Demekki anladığım kadarıyla bu şekilde kontrol etmeye devam etsem 1-2 gün tamamen pik olacak.
Yaa siz kullandınız mı çünkü varsa eğer hiç tehlikeye atmak istemiyorum çok istiyorum çünkü bir bebişi bir bekleyeyim dedim ayın 10 una kadar hasta olmazsam test yaparım uygulama ayın 25 ini adet günü gösteriyorDuphaston alıp icebilirdin o bebegin tutunmasını sağlıyor yoksade adet oluyorsun
Bende innovıta yaptım sanki doğru çıkartıyor benimkini ya akıntımda tamda öğünde yoğun geldi baksana birAmin Canım. innovita beni üzdü gerçekten net çıkarmadı hiç testleri . Alırken bu ay oğlumu bu testle öğrendim bu test uğur getirsin dedim öyle aldım bir gebenin günlüğünü. Dua ediyorum sizlere güzel haberler alın inşallah
Balım umudunu kırma bir formda bir hemcinsimiz o ay safece bir kere ilişkiye girmiş ve hamile kalmışKuzum testle alakası yok ki keske olsa dedim ya ben catlama anlıyorum piki debu ay 3ararlık 4 aralık 5 Aralık oldu 5ı aksamı catladı 6 sı mısafr vardı. Asma totem yapayımm bari . Keske olsun agzından bal damlıyorrrr kaynana varken 2 ılskıyle zor da kısmet
Bebişim dün bana moral verdin sürekli :)Kuzum testle alakası yok ki keske olsa dedim ya ben catlama anlıyorum piki debu ay 3ararlık 4 aralık 5 Aralık oldu 5ı aksamı catladı 6 sı mısafr vardı. Asma totem yapayımm bari . Keske olsun agzından bal damlıyorrrr kaynana varken 2 ılskıyle zor da kısmet
Kuzum valla benim doğru çıkarmadı gerçekten . Gelen akıntıyla hiç bi alakası yoktu.Bende innovıta yaptım sanki doğru çıkartıyor benimkini ya akıntımda tamda öğünde yoğun geldi baksana bir