-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.041
Al sana işte Süper bir fikir insan yeterli yapmak istesinAllah'tan istek oluyor bende de çok ovulasyon zamanıaklıma ne geldi benim egzama için karışımın vardı 2 günde bir sürüyordum. Şimdi gerek yok ama şişeye bir karışım yapıp gece sürecegm sacıma 2saat bekletip duşa gırmek gerekiyor. Ben bunu gün aşırı sürersem kaynama da söyleyip görsünler yani sacımdakı karışımı. kmse anlamaz hahahaha nasıl fikir suyu kapamadan kocamı da sokarım duşa
Ne oldu cnm çıkmış işte yBence test yalancı pozitif veriyorUmudumu kaybettim eşimde nöbete gitti.
Yok ben yumurtlama yasıyorsun demedimTeşekkür ederim ovilasyon da olsa hamielik te olsa bekleyeceğiz diğer ayi işte hala adet olmadim geçen ay adet olmadan bu ay yumurtlama olduğunu bilmiyordum sayende öğrendim
Aşırı komik bir süreçteyim. Aklıma gelmezdi bir gün aynı evi paylasacagmz 1 ay . Artık Allah görüyor verirse verir vermezse nasipAl sana işte Süper bir fikir insan yeterli yapmak istesin
Pazartesi yi bekle cnm güzel haber alicaksin insallah hepsinde yanılmaz heraldeTestin son haliiii kızlar ay bilemedim. Beklemekten başka çarem yok
Sağol canım benim bu ay inşallah hamile kalacağımYok ben yumurtlama yasıyorsun demedimdemek ıstedgm 2. Yumurtlama olablr tesstte yoksa ve gec döllenme. Ama hc yumurtlamayıp suanda da o döneme girmiş olablrsin hcg bakarsan anlaşılır bence
Folbiol kullananlar en azindan dörde bölerek için. Normalde vücudun ihtiyacı 400 mikrogram iken folbiol 5 miligram. İhtiyacımızın 12 katı. Ben de folbiol içiyorum ama 4e bölüyorum. Her parçayı da disimle ikiye bölerek içiyorum. Folidoce ya da folidays'i SGK karşılıyor mu? Bilen var mı?Folbiol kullanıyorum reçeteli eczaneden alıyorum
Aa ben bunu bilmiyordum neden bunu söylemiyorlar bize yaFolbiol kullananlar en azindan dörde bölerek için. Normalde vücudun ihtiyacı 400 mikrogram iken folbiol 5 miligram. İhtiyacımızın 12 katı. Ben de folbiol içiyorum ama 4e bölüyorum. Her parçayı da disimle ikiye bölerek içiyorum. Folidoce ya da folidays'i SGK karşılıyor mu? Bilen var mı?
Folidoce kullaniyorum malesef sgk karsilamiyor en son 270 liraya aldjm galiba 28 tabletliFolbiol kullananlar en azindan dörde bölerek için. Normalde vücudun ihtiyacı 400 mikrogram iken folbiol 5 miligram. İhtiyacımızın 12 katı. Ben de folbiol içiyorum ama 4e bölüyorum. Her parçayı da disimle ikiye bölerek içiyorum. Folidoce ya da folidays'i SGK karşılıyor mu? Bilen var mı?
Yorum yapmaya çalıştım ama çok pik gördüm 14 15 çatlama olmuş gibi gözüküyor canım yoksa benim de artık gözüm bozulmaya başladıKızlar buraya övü testini bıraksam çatlama ve tahmini afet tarihini söyleyebilir misiniz 2 gün önce kan verdim negatif ona göre psikolojimi hazırlayıö
Yapıp 3 dakika beklediğim için hepsi o kadar koyu çıkmış sanırım. Buraya kurudujtan sonrakileri de atayımYorum yapmaya çalıştım ama çok pik gördüm 14 15 çatlama olmuş gibi gözüküyor canım yoksa benim de artık gözüm bozulmaya başladı
Yaa zahmet etmişsin çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir bütün yumurtlama dönemini değerlendirdim bu ay.Sabah ilk idrarla da yine yaptım ve dünküyle aynı ben sizler gibi tecrübeli değilim kusuruma bakmayın ama inşallah vardır.
Çok erken kan vermişsin cnm sanırım 13.veya 15 arada koyularin çok uzamış senin anlayamadım ortalama 27.28.29 aralık bu günlerde olması gerek sanırsam bekle bakalım 1 hafta var ortalama ne olcak bakalimKızlar buraya övü testini bıraksam çatlama ve tahmini afet tarihini söyleyebilir misiniz 2 gün önce kan verdim negatif ona göre psikolojimi hazırlayıö
Ben çok net gördüm canım silik cızgı görmede usta oldum
Canım doktorun dediğini uyguluyorum bilmiyorum ki yaFolbiol kullananlar en azindan dörde bölerek için. Normalde vücudun ihtiyacı 400 mikrogram iken folbiol 5 miligram. İhtiyacımızın 12 katı. Ben de folbiol içiyorum ama 4e bölüyorum. Her parçayı da disimle ikiye bölerek içiyorum. Folidoce ya da folidays'i SGK karşılıyor mu? Bilen var mı?
Üstlerine yazarmsn günleriniYapıp 3 dakika beklediğim için hepsi o kadar koyu çıkmış sanırım. Buraya kurudujtan sonrakileri de atayım
Üsten 1 inci pik sonrasın da çatlama olmuş gözüküyor canımYapıp 3 dakika beklediğim için hepsi o kadar koyu çıkmış sanırım. Buraya kurudujtan sonrakileri de atayım
Canım kanı onun için vermedim geçen ay yani kasımda regl olmadım kist falan oldu sandım doktora gitti doktor kan testi istediÇok erken kan vermişsin cnm sanırım 13.veya 15 arada koyularin çok uzamış senin anlayamadım ortalama 27.28.29 aralık bu günlerde olması gerek sanırsam bekle bakalım 1 hafta var ortalama ne olcak bakalim
Üstlerine yazarmsn günlerini