Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Yap yap haber ver belirtiler varmı sende canım
Ya benim bi haftadir sol kasiklarimda sancilar oluyo iki gundur de akintim yogun ve yine bu iki gundur goguslerim cok dolgun patlicakmisim gibi hissediyorum. Ve cok wc ihtiyacim oluyo az gitmeyince belime vuruyor agri resmen. Bilmiyorum bunlar regl belirtisi de olabiliyo ya

İlk benim aşkım çocuğum hiç yok ki ama bende regl belirtileri ya olacağım gün yada Bi gün önce olurdu Bi hafta önceden olunca umutlandım ne biliyim

İlk benim aşkım çocuğum hiç yok ki ama bende regl belirtileri ya olacağım gün yada Bi gün önce olurdu Bi hafta önceden olunca umutlandım ne biliyim
Canım keşke hepimız hamile olalm ama bunlar işte sadece denk geliyor hcgden degıller. Drlar diyor oyuzden pskoljımızı bozmaya gerek yok bak kızımda da denk gelmiş aynıları tek fark bebek olmuştu ınan fark olmuyor. Kendini üzme belirti arama. Bu ay zerre bsy aramıcak ben de nasıl Batmam var mı dye bkayoruz heyecanla gecıkme bekleyecegm sadeceee. Meme ucu mesela evet hcgden ama o da 2,3 kala genelde

Hayırlısı olsun ben bu ay sadece yumurtlamayı takip edicem oda çok fazla değerlendirip sperm kalitesini düşürmemek için

Kızlar selamlar bayadır uğrayamadım buraya gebe olanlar var hepsini tebrik ederim bekleyenler de güzel haber alır inşallah

Benim iki gün kaldı regle. Göğüs hassasiyetim fazla yok ama sol kasığım ve belim çok ağrıyor. Bugün gündüz peçeteye pembe bir leke gördüm. Ancak devamı gelmedi. Sizce nedir? Test yapmadım negatif çıkar üzülürüm diye. Belki regl olacağımdır gecikmeden yapmak istemiyorum ama ben hiç böyle lekelenmem direk sancıyla regl olurum bir yanım umut etme diyo ama bi yanımda acaba diyo

Akışına bırak gecikmeni bekle kafanda alıp werme canım bence ben 10 gündür acaba acaba sonuç koca negatif çok umut da bağlama kafaya takıp umutsuzda olma

Evet işte artık gebelik ile adet ağrısı hep aynı geliyor ama wc çıkmanla göğüs dolgunluğu hamilelik belirtisi arasında yaygın olanı hadi inşallah vardır ya

Üzüleceksen yapma hiç canım gecikmeye bekle bize güzel haberler ver sonra

En kısa zaman da nasip etsin inşallah kzuucum sana da dua ediyorum

Akışına bırak gecikmeni bekle kafanda alıp werme canım bence ben 10 gündür acaba acaba sonuç koca negatif çok umut da bağlama kafaya takıp umutsuzda olma
Vala bende kendime baya yüklendim sonra takip etmeyi bıraktım siteye bile girmedim gezdim tozdum alışveriş yaptım arkadaşlarımla buluştum hatta diğer ay için ovulasyonla hayıt otu aldım o derece öteki aya odaklandım bugün öyle olunca acaba mı dedim ama kararlıyım test mest yapmıcam zaten yerleşmeyse bile bikaç gün sonra anca kanda pozitif olurmuş

Aynen cnm sabırlı ol inşallah güzel haberlerle gelirsin

Amin insAllah ya Allahim hayalini kurdugumuz seyleri nasip etsin saglikli bi sekilde. Ay evet bi an once yarin sabah olsun istiyorum regl olmazsam tabi.. hemen yapcam sirkette testi
Bende daha regl olmadım bugün 2.günüm gecikmemin idrar testi yaptım negatif beyaz akıntım çok var yüzümde sivilceler çıktı baya ve belim ağrıyor onun dışında kasık ağrım felan da yok ya geç döllenme yada regl olcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…