- 7 Ekim 2024
- 689
- 236
- 21
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #5.141
Amin canm inşallahEvet kuzum gerçekten öyle test çok iyi birşey kesinlikle tavsiyem herkes testle ilerlesin.
Evet canım :)
Amin canım çok teşekkür ediyorum.
Gün aşırı diyorlar zaten umarım güzel haber alırsın canım
Canm arkadaşa duphaston kullan demişsin o neye göre kullanılıyo doktor mu yazıyoBende innovıta yaptım sanki doğru çıkartıyor benimkini ya akıntımda tamda öğünde yoğun geldi baksana bir
Merhabalar öncellikle hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim 9 unda yumurtlamam oldu 19 unda kan verdim negatifti bayada düşük betam sizce burdan döner mi çünkü belirtilerin çoğu bende var ama kulak asmamaya çalışıyorum psikolojiktir diye bir de kokuku akıntım varBelki olmazsın :)
Her zaman yumurtlama olmuyor sanırım . Rabbim herkesin hakkında hayrlısını versin inşallah.en aşağı yazıyorum şimdi
Aşağı toplu şekilde yazıyorum şimdi :)
Ah canım işte o kadar yalancı pozitif görünce insan arada kalıyor. Testlere belli olmuyor. Çok teşekkür ediyorum en yakın zaman da Rabbim sizlere de güzel haber almayı nasip etsin. :)
Ahh öyle ağladım ki anlatamam şuan değişik duygular içerisindeyim. Rabbim 3. Kez anne olmayı nasip edecek inşallah bana sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin. Rabbim sizlere de en yakın zamanda güzel almayı nasip etsin bol bol çift çizgi görelim :)
Kuzucum bugün 11. Gün çatlamanın.
7 gün de yaptığımda negatif 1.20 görmüştüm ama hastane hep öyle çıkarıyordu.
11 gün kan verdim 30 çıktı. 3 gün var işte bende şaşırdım hani çok silik olduğu için belki daha beta bu kadar yükselmemiştir dedim ama yükselmiş. Şimdi kan vermek lazım 2 günde bir sanırım.
Gebelik belirtilerim :
Öncelikle çatlmanın 6. Günü süt beyaz akıntı geldi , göğüslerim de sızlama ve acıma oldu ( emziriyorum ondan dolayı sandım ama farklıydı)
Kasık ağrılarım hep sol tarafta oldu , bir kez sağ tarafta hissettim şuan halen sol tarafta ağrı, yanma hissi ve batma hissi oluyor.
Çatlamanın 11 günü akıntı çoğaldı ve bembeyaz süt renginde akıntı gelmeye devam ediyor.
Sivilcelwrim çıktı , belki saçma gelir ama gözümde idrise denilen şey çıktı 2 gün önce, vücut ısım inanılmaz çok ( gün gece eşim sarıldı bu ne hayatım yanıyorsun dedi hatta) ve çatlamadan sonra yüzüm alev gibiydi halen daha alev gibi yanıyor sanki elleyince hissediyorum. WC ye çok fazla çıkıyorum, gaz arttı ve bugün 11. Gün idrarım koktu.
Heyecandan dağınık dağınık yazdım ama toplamak gerekirse.
Çatlamadan beri geçmeyen kasık batması , akıntı , yüzümde ateş , WC çok sık çıkma, gaz gibi belirtilerim oldu.
Yumurtlamam 9 aralık
Çatlamam 11 Aralık
Hatta elimde bir adet ovulasyon testi vardı beklemeden yaptım oda ekliyorum bu şekilde çıktı. Yumurtlama takini yaptığım daki testlere baktım. Oda yumurtlamadan 1 gün önce bu koyulukta çıkmış ve pik olmuş. Demekki anladığım kadarıyla bu şekilde kontrol etmeye devam etsem 1-2 gün tamamen pik olacak.
Benm canım kullanırken hamile olduğumu öğrendim 3 gün varken zaten düşük riski olan insanlarda kullanıyor bunu attiklarimi oku doktorunada danış bebek için yararı var zararı değil cnm sen bu şekilde gidersen herşey zorlaşacak adetini düzenlemdn gerekiyorYaa siz kullandınız mı çünkü varsa eğer hiç tehlikeye atmak istemiyorum çok istiyorum çünkü bir bebişi bir bekleyeyim dedim ayın 10 una kadar hasta olmazsam test yaparım uygulama ayın 25 ini adet günü gösteriyor
Canım bende 18. De vermiştim kan negatif çıkmıştı. Test yaptın mı bidaha hiç.Merhabalar öncellikle hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim 9 unda yumurtlamam oldu 19 unda kan verdim negatifti bayada düşük betam sizce burdan döner mi çünkü belirtilerin çoğu bende var ama kulak asmamaya çalışıyorum psikolojiktir diye bir de kokuku akıntım var
Evet cnm ama ben kendim alıp kullanmıştım hamile kaldığım ay bilmeden hemen adet olup HGS çekilmek istediğim için meğer hamileymişim ozmanCanm arkadaşa duphaston kullan demişsin o neye göre kullanılıyo doktor mu yazıyo
Peki nasıl kullanılıyo ne zaman başlanmalıEvet cnm ama ben kendim alıp kullanmıştım hamile kaldığım ay bilmeden hemen adet olup HGS çekilmek istediğim için meğer hamileymişim ozman
Peki teşekkür ederim bir sonra ki adetime 3-4 gün var olmazsa yakında eczane var alırımBenm canım kullanırken hamile olduğumu öğrendim 3 gün varken zaten düşük riski olan insanlarda kullanıyor bunu attiklarimi oku doktorunada danış bebek için yararı var zararı değil cnm sen bu şekilde gidersen herşey zorlaşacak adetini düzenlemdn gerekiyor
Ala ala benimkidemi şimdi yanlış çıkartmış yaniKuzum valla benim doğru çıkarmadı gerçekten . Gelen akıntıyla hiç bi alakası yoktu.
Yok zaten yaklaşık 50 gündür adet olmuyor doktorlara gittim bir kist bir hormon bir şeyi bulamıyorlar normalde bu kadar uzun gecikmezdi ve bir önceki ay çok sıkıntı yaptım sadece 30 kasımda bir iki damla adet kanı geldi gitti korkuyorum artık . Yumurtlama takibi yaptım buna göre zaten 24 ünde hasta olmam gerekiyor olmazsam yine test yaparımCanım bende 18. De vermiştim kan negatif çıkmıştı. Test yaptın mı bidaha hiç.
Ben adet bittikten 1 hafta sonra almıştım kafama göre içtim kullanma talimatına göre bakabilirisn yada doktoruna sorabilirsin canm buayda tutmazsa benimki öbür ay ben gene içmeye başlayacağımPeki nasıl kullanılıyo ne zaman başlanmalı
Aynen şimdi sen görünen adet gününü bekle öğün adet olmazsa testini yap ona göre ilerle canımPeki teşekkür ederim bir sonra ki adetime 3-4 gün var olmazsa yakında eczane var alırım
Çatlama günün bellimiKızzlaarr 4 gün kaldı erken gebelik testleri negatif hala umut var mıdır bi anlasam çatlıcam sabırsızlıktankendi kendimi ümitlendirmekten yoruldum Allah aşkına biri bişi desin
Çok teşekkür ederim allah razı olsun şimdi alıp kullanayım en azından bebek varsa tutunur . Bir de şey soracağım tüm paketin bitmesi mi gerekirAynen şimdi sen görünen adet gününü bekle öğün adet olmazsa testini yap ona göre ilerle canım
Amin canım hepimizdenÇok teşekkür ederim allah razı olsun
Çatlama günün bellimi
Anladm canm teşekkür ederimBen adet bittikten 1 hafta sonra almıştım kafama göre içtim kullanma talimatına göre bakabilirisn yada doktoruna sorabilirsin canm buayda tutmazsa benimki öbür ay ben gene içmeye başlayacağım
Stres yapmayın olumlu düşününBu ay kesin takip edicem ya bu ayda çatlamam olmaz eminin çünkü benim herşeyim böyle ters gidiyor