Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Merhabalar öncellikle hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim 9 unda yumurtlamam oldu 19 unda kan verdim negatifti bayada düşük betam sizce burdan döner mi çünkü belirtilerin çoğu bende var ama kulak asmamaya çalışıyorum psikolojiktir diye bir de kokuku akıntım var

Benm canım kullanırken hamile olduğumu öğrendim 3 gün varken zaten düşük riski olan insanlarda kullanıyor bunu attiklarimi oku doktorunada danış bebek için yararı var zararı değil cnm sen bu şekilde gidersen herşey zorlaşacak adetini düzenlemdn gerekiyor

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-22-14-38-08-305_com.android.chrome.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2024-12-22-14-37-22-648_com.android.chrome.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 27
Canım bende 18. De vermiştim kan negatif çıkmıştı. Test yaptın mı bidaha hiç.

Peki teşekkür ederim bir sonra ki adetime 3-4 gün var olmazsa yakında eczane var alırım

Kızzlaarr 4 gün kaldı erken gebelik testleri negatif hala umut var mıdır bi anlasam çatlıcam sabırsızlıktan kendi kendimi ümitlendirmekten yoruldum Allah aşkına biri bişi desin

Canım bende 18. De vermiştim kan negatif çıkmıştı. Test yaptın mı bidaha hiç.
Yok zaten yaklaşık 50 gündür adet olmuyor doktorlara gittim bir kist bir hormon bir şeyi bulamıyorlar normalde bu kadar uzun gecikmezdi ve bir önceki ay çok sıkıntı yaptım sadece 30 kasımda bir iki damla adet kanı geldi gitti korkuyorum artık . Yumurtlama takibi yaptım buna göre zaten 24 ünde hasta olmam gerekiyor olmazsam yine test yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…