Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Erken test yapmiycam için tercihim değil canım yaparsam kaset alır 2 gün öncesini yaparım sadce başkada yapmam zaten 1 hafta öncesinden benim için bir anlamı yok varsa zaten günümde öğrenmiş olacağım ordan gitmiycek☺️ bu defa olursa sürpriz olsun istyorum birazda böyle şeyler yaşamamak için
Haklısın zaten en guzelı bu hatta gecikme beklemek cunku catlamaya göre gecıkmıyoruz zaten hiç bosa stres ben yapmak ıstersen dye demiştim

Geldim canım yaptım ama silik çıktı yine bu ilkteki gibi koyu değil. Sabah ben 8 de tuvalete girip evden çıkmıştık aksam 7 ye kadar da tuvalete girmedim acaba ondan mı o kadar koyu çıktı. Çekmeye çalışıyorum ama çekemedim net çıkmıyor
daha yeni idrara geçtiyse hcg o yüzden çok belli olmaz canım umarım seninledir bebeğin 💙🙏

Geldim canım yaptım ama silik çıktı yine bu ilkteki gibi koyu değil. Sabah ben 8 de tuvalete girip evden çıkmıştık aksam 7 ye kadar da tuvalete girmedim acaba ondan mı o kadar koyu çıktı. Çekmeye çalışıyorum ama çekemedim net çıkmıyor
Canmm foto atsana biz de görelm🥰 sbah da yap kac kaldıı

Çıktıysa vardır idrar seyreldi diye hafiftir o kurudukca koyulasr oda foto at hemen bakalim

Merhaba canım senin nasıl geçiyor bata kaç kaldık Ben eski sükûnetime döndüm inşallah kayniş gelecek diye temizliğe verdim kendimi şu adet ne kadar hızlı geçiyor değil mi 3. günüm oldu bile 🤩
İyi gidiyor canımmm bat 2 ocak. Geçen ay sürekli kasık ağrısı yaşıyordum ama buradan okuduğum kadarıyla ilk defa korumasız ilişki yaşadım ve spermeler de o etkiyi gösteriyormuş. Şuan için bir belirti vs yok çatlama vs hepsi oldu bat’a kadar sabredip asla erkenden test yapmam artık. Yaa temizlik benimde sık yaptığım bir şey ama yorma kendini misafirden sonra nasılsa bir daha yapılıyor. Keyfine bak bu aralar yeni yıl da yaklaşıyor. İnşallah hepimize şans getirir🙏🏻🧿

daha yeni idrara geçtiyse hcg o yüzden çok belli olmaz canım umarım seninledir bebeğin 💙🙏

Canmm foto atsana biz de görelm🥰 sbah da yap kac kaldıı

Çıktıysa vardır idrar seyreldi diye hafiftir o kurudukca koyulasr oda foto at hemen bakalim
Kızlar ilk yaptığım da çekebildiğim bu çekilmiyor . Öyle karanlık ki evin ışıkları çıkmıyor :KK43: umarım testler doğrudur

Eklentiler

• IMG_9189.jpeg
    IMG_9189.jpeg
    46 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_9184.jpeg
    IMG_9184.jpeg
    193,5 KB · Görüntüleme: 29
X