Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar bizde ilk defa gecen ay basladik 2 yildir evliyiz ve her cocuk dusundugumuzde bisey cikti ve hep vazgecmek zorunda kaldik. suan 34 yasindayim gecen ay denemeye basladik doktora gittim kan testlerimi yaptim sorun cikmadı, esimde gitti ondada sorun yok. hsg ve sperm testi de istedi ama vermedik doktor ne olur ne olmaz herseye bakalim dedi ama biz hic normal yoldan denemedigimiz icin bi kac ay denemek istedik. Umarım tedaviye gerek kalmaz cunku cok yipratici bir sureç gibi gozukuyor.

Benimde 8 gun var reglime hic belirtim yok bu ayda olmadi galiba 🥺
Kesinlikle belirtiye takılmayın bence inanın adet belirtisiyle hicbir farkı yok bütün yaşadığımız belirtiler sonucu ya adettir yada gebelik ikiside aynı inanin birgün hamile kaldığınızda gerçekten oylemis diyeceksiniz rabbim en kısa nasip eder inşallah 🙏🏻

Merhaba , benim bir sorum olacak . Bu kaset testler artık hep yanlış çıkarıyor sonucu diye düşünüyorum. İki çizgi çıkanlar kan testi veriyor kanda negatif çıkıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence erken testler daha çok yaniltiyor ben geçen ay ilk deneme yaptığımızda erken gebelik testi yaptım 3 gün varken bariz pozitif çıktı arkasından albi kaset yaptım negatif çıktı ve aynı gün regl olmuştum oyüzden artık erken gebelik testi asla yapmam direk albi kaset test alirim

Kızlar bizde ilk defa gecen ay basladik 2 yildir evliyiz ve her cocuk dusundugumuzde bisey cikti ve hep vazgecmek zorunda kaldik. suan 34 yasindayim gecen ay denemeye basladik doktora gittim kan testlerimi yaptim sorun cikmadı, esimde gitti ondada sorun yok. hsg ve sperm testi de istedi ama vermedik doktor ne olur ne olmaz herseye bakalim dedi ama biz hic normal yoldan denemedigimiz icin bi kac ay denemek istedik. Umarım tedaviye gerek kalmaz cunku cok yipratici bir sureç gibi gozukuyor.
6 ay kendiniz deneyin çok kafaya takmadan haftada 3 gün ilişki olsun yeter dedi bizede doktorum

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-18-21-00-19-272_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2024-12-18-21-00-19-272_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 9
Kesinlikle belirtiye takılmayın bence inanın adet belirtisiyle hicbir farkı yok bütün yaşadığımız belirtiler sonucu ya adettir yada gebelik ikiside aynı inanin birgün hamile kaldığınızda gerçekten oylemis diyeceksiniz rabbim en kısa nasip eder inşallah 🙏🏻
Insallah canı gönülden isteyen hepimiz için canim

Ben Bi seneden beri hiç korunmuyorım bende Bi senedir evliyim
Sürenin sonuna gelmişsiniz sorun yoksa rahatlatıp deneyin yakın zamanda olacaktır artık inşaallah buna inanarak vücudu strese sokmadan o komutu beyne iletmeden inanın olacak biliyorum çok zor ama beklemekten başka carede yok canm Allah büyük o hayırlı zamanda gönderecek sana bebeğini buna inan🙏🏻

İlk defa denicekseniz zaten hiç stres yapma canım çoğu kişi ilk 3 veya 6 ayda normal yollardan gebe kalıyor 🩷

İlk defa denicekseniz zaten hiç stres yapma canım çoğu kişi ilk 3 veya 6 ayda normal yollardan gebe kalıyor 🩷
Hadi 2 saat guzelce gecsın. Bana da umut ısıgı ol midem bulanyor hafif yne. Adetimsi his geldi gttı WC gdyrm hep beyaz akıntı kıvamlı. Saatlerdir içecek cok içtimsmdi de çay ıcyorum oyuzden sbah yaparm ısıma göre ben de

Kızlar selammm 7/8 14 aralıkta yumurtlama akıntım oldu 14 aralıktandoktor randevumda çatlamış dedi büyük ihtimalle 10/11 aralık gibi çatlama oldu aralıkta yumurtlama akıntım oldu a önce ovu testi yaptım yorumlarmısınız🥹🙏
Benim hep böyle çıkıyor canım ovülasyon testlerim yumurtlama günleri dışında. Hiç tamamen beyaz olduğu olmadı. Ama tabi senin gebelik de olabilir tabi

Evet kalkınca yumurtlamadan sonra ısı 0.5 ila 1 derece artar. Yumurtlama tarihimi ısı ile de anlyrm. Yüksek seyreden günlerin baslangıcın bır oncesı yumurtlamadır normalde. Üstüne de artı 15, 16 gun ısı yuksekse gebelik var demektir
Geceleri çok terliyorum ama hiç takip etmesim. Genel aralığımsa gün içinde evdeyken baktığımda. Daha yüksek değil muhtemelen değilimdir o zmn :/

Bizim de durum aynıydı bir sorun görünmüyordu 8 ay denedik sperm de vermiştik onda da sorun yoktu. En son hsg de çektirelim aklımızdan çıksın dedik filmi çektirdiğim gibi hamile kaldım bilsem hiç beklemezdim boşuna yıpranmazdım. Aklınızda olsun eğer iki tarafında bilinen başka bir sorunu yoksa hsg şansı çok arttırıyor.

Bizim de durum aynıydı bir sorun görünmüyordu 8 ay denedik sperm de vermiştik onda da sorun yoktu. En son hsg de çektirelim aklımızdan çıksın dedik filmi çektirdiğim gibi hamile kaldım bilsem hiç beklemezdim boşuna yıpranmazdım. Aklınızda olsun eğer iki tarafında bilinen başka bir sorunu yoksa hsg şansı çok arttırıyor.
Bu ayda bi geçsin baya çalıştık belki gerek kalmaz. Birdahaki aya tekrar gidelim 😊 Hayırlısı artık.

X