- 1 Kasım 2024
- 322
- 95
- 30
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.041
prodoctor marka erken gebelık testı yaptım dün akşam hiç çizginin çsi yoktu yaniErken gebelik testi yapmışsın negatif miydi canım ya belirtilerimiz neredeyse aynı benimde negatif o zaman
çizgi var belli ama dün olsa kanda çıkardı sen var sa bir test daha yap adete yakınsa silik çizgi çıkıyor diye biliyorum benim öyle olmuştu ertesi gün adet oldum ama belli de olmuyor bi işler sen bi test daha yapBizim buranın hastanesini hep 1.20 çıkarıyor. 5 yukarısını da 5> yapıyor anlamadım hitti
1 günde artmaz mı yani betaCanım kan negatifse hatalıdır bence, sen başka bir test yap bence için rahat etsin
Yine de regl gelmeden ümidimizi kaybetmeyelimprodoctor marka erken gebelık testı yaptım dün akşam hiç çizginin çsi yoktu yani
Testim var ama bu testi yaptıktan sonra su içtim. Akşam mı yapsam 4-5 saat sıvı alımı yapmadan nasıl yapayımçizgi var belli ama dün olsa kanda çıkardı sen var sa bir test daha yap adete yakınsa silik çizgi çıkıyor diye biliyorum benim öyle olmuştu ertesi gün adet oldum ama belli de olmuyor bi işler sen bi test daha yap
Bir şey olmaz idrarın varsa yap hemen ama beta artsa bile çok az artar oda idrarda göstermez kendini için rahat etsin diye yapTestim var ama bu testi yaptıktan sonra su içtim. Akşam mı yapsam 4-5 saat sıvı alımı yapmadan nasıl yapayım
bacaklarım ağrımaya başladı yine. zor iş ya o kadar da heves ettım takıp etmıstım ovulasyonu tam gunlerını bulmustum. dıger aya artık nasıpYine de regl gelmeden ümidimizi kaybetmeyelim
Anladim kuzum bende bekliyorum yarini ama benim adetim yeni duzene girdi duzensizdi bakalm inşallah yeni duzen bozulmazsa yrn olmam lzm Sol kasiktaki agri gecdi dun gece baya agridi uyurken anlamadimpazartesı olmam lazım eger pozıtıf degılse dun salak gıbı test yaptım prodoctor. cızgı golgesı bıle yoktuu
Evet benim de bacaklarım sızlıyor bir de bağırsaklarım gurulduyor hep sesini duyuyorum dışardan resmenbacaklarım ağrımaya başladı yine. zor iş ya o kadar da heves ettım takıp etmıstım ovulasyonu tam gunlerını bulmustum. dıger aya artık nasıp
Ben o zaman biraz daha bekleyeyim o şekilde yapayım. İdrarımda yokBir şey olmaz idrarın varsa yap hemen ama beta artsa bile çok az artar oda idrarda göstermez kendini için rahat etsin diye yap
Bendede oldu iki gun surdu siz adet oldunuzmu ondan sonra pekiYerleşme kanamasından 3,4 gün sonra beta yükselmeye başlıyormuş canım benimde yumurtlamanın 6. Ve 7. Günlerin de kahverengi akıntım oldu
Yok canım bekliyorum 4 gün var reglimeBendede oldu iki gun surdu siz adet oldunuzmu ondan sonra peki
bır de burda sey okumustum sol tarafta ağrı olunca bebek kız, sağ tarafta olursa erkek falan. allahım nasıl yükseldim kendi kendimeAnladim kuzum bende bekliyorum yarini ama benim adetim yeni duzene girdi duzensizdi bakalm inşallah yeni duzen bozulmazsa yrn olmam lzm Sol kasiktaki agri gecdi dun gece baya agridi uyurken anlamadim
Muhtemelen yumurtlama lekesiydi bizimki canim cunku bu kdr erken gelmiyormuş kahverengi lekeYok canım bekliyorum 4 gün var reglime
Benim eşimde kiz cok istiyorbır de burda sey okumustum sol tarafta ağrı olunca bebek kız, sağ tarafta olursa erkek falan. allahım nasıl yükseldim kendi kendimekız cocugu hayalım benım
hamile misiniz şuandaYerleşme kanamasından 3,4 gün sonra beta yükselmeye başlıyormuş canım benimde yumurtlamanın 6. Ve 7. Günlerin de kahverengi akıntım oldu
Aaaa bak benim sol tarafta ağrıbır de burda sey okumustum sol tarafta ağrı olunca bebek kız, sağ tarafta olursa erkek falan. allahım nasıl yükseldim kendi kendimekız cocugu hayalım benım
aminnn Rabbim inşAllah nasip eder en kısa zamanda sağlıcaklaBenim eşimde kiz cok istiyorİnşallah Allah gonlumuze gore verir
Öyle mi bilmiyorum canım ya olabilir evetMuhtemelen yumurtlama lekesiydi bizimki canim cunku bu kdr erken gelmiyormuş kahverengi lekebenimde çatlamadan 4gun sonra kahverengi geldi iki gun kesildi sonra ama bu ay akintim coktu normale gore nedense