Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Adetin düzene girmesi için yumurta takibi kolay yapabilmen için içmen daha iyi beta sonucundan sonra tabi içerken korun en azından ilaç bitişine kadar

Benim de 4 gün var. Dün sol Kaşık bel bacak ağrım tamamen geçti eğilirken bile ağrı oluyordu. Dün akşama doğru regl sancım başladı
muhtemelen ben de regl olcam cunku regl olacagım zaman da boyle seyler yasıyorum test de negaıf cıkınca umıdım kalmadı. zaten gecen a y kımyasal gecırmıstım

Kızlar yardıma ihtiyacım var dün kan verdim negatifti. Bugün de ilk idrarla değil Predictor yaptım hemen çıktı ben anlamadım hemen 1 günde beta artar mı ya

Eklentiler

• IMG_8995.jpeg
    165,1 KB · Görüntüleme: 30
hahhahaha canım dün yaptım çıkmadı ama yaşadığım şey yerleşmeyse sdün ve ondan önceki gün yerleşme kanaması oldu. Ne zaman test yapsam ki bilemedim
Yerleşme kanamasından 3,4 gün sonra beta yükselmeye başlıyormuş canım benimde yumurtlamanın 6. Ve 7. Günlerin de kahverengi akıntım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…