-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.021
Teşekkür ederimalma canım geçen ay bende aynısı oldu regl söktürücü verdi gönderdi içmedim 4 gün sonra falan kendiliğinden geldi reglim bence ilaaç almaktansa vücudun kendi kendine çalışması daha faydalı biraz daha bekle bence
Kizlar sol kasigim cok şiddetli agriyor normalmi cuma adet gunum 1gun var
Sizin adet gununuz ne zmanbenım de ozellıkle sol kasıgım dun aksam cok agrıdı bugun bısey yok anlamadım yav
Pcosluyum evetTabiki en doğrusu doktorla iletişe geçmek olucak çünkü bunların hiç biri pik değil kist var mi
Evet canım ya bayağı regl oldumKanama şeklinde mi peki canım
Adetin düzene girmesi için yumurta takibi kolay yapabilmen için içmen daha iyi beta sonucundan sonra tabi içerken korun en azından ilaç bitişine kadarİşte şimdi beta istedi ona göre vercem sanmıyprum hamile olduğumı çünkü bugün gecikmeden sonraki 16 . Gün 11. Günde idrar testim negatifti döneceğini sanmıyorum da bir sonraki ay kullandam mı kullanmasam mı
Benim de 4 gün var. Dün sol Kaşık bel bacak ağrım tamamen geçti eğilirken bile ağrı oluyordu. Dün akşama doğru regl sancım başladıkızlar ya bende bugun hıc sancı yok dunkı sol kasık sancısı bugun gectı bı yorum yapın neden ya ne yasıyorumbat 4 gun var
Eritiyorlar diye biliyorum ben ilaç tedavisi ile zor oluyor yumurta takibi yapmamıyorsun o yüzden sen doktora git ona göre bir tedavi uygulasın canımPcosluyum evet
pazartesı olmam lazım eger pozıtıf degılse dun salak gıbı test yaptım prodoctor. cızgı golgesı bıle yoktuu
Sizin adet gununuz ne zman
muhtemelen ben de regl olcam cunku regl olacagım zaman da boyle seyler yasıyorum test de negaıf cıkınca umıdım kalmadı. zaten gecen a y kımyasal gecırmıstımBenim de 4 gün var. Dün sol Kaşık bel bacak ağrım tamamen geçti eğilirken bile ağrı oluyordu. Dün akşama doğru regl sancım başladı
Ne dedi doktor canım son durum neTeşekkür ederim
Yerleşme kanamasından 3,4 gün sonra beta yükselmeye başlıyormuş canım benimde yumurtlamanın 6. Ve 7. Günlerin de kahverengi akıntım olduhahhahaha canım dün yaptım çıkmadı ama yaşadığım şey yerleşmeyse sdün ve ondan önceki gün yerleşme kanaması oldu. Ne zaman test yapsam ki bilemedim
Yok canım kimsenin bunla ilgili elle tutulur bilgisi kan vermeyi diyorlar sadece o yüzden biz kendimiz yorumlarız kadın doğum uzmanı olduk artık buradaayyy cidden canım bi sorsana benim bu halim ne olacak :)
Kan testimi bekliyprım bir kist falan bir şey yok dedi yumurtalıkların ikisi de sağlıklı dedi rahim duvarı 7 bir şey dedi oraya tam anlayamadım betanq baktıralım gebelik yoksa adet söktürücü vercem dediNe dedi doktor canım son durum ne
Dün ki kan sonucun kaç çıkmıştı canımKızlar yardıma ihtiyacım var dün kan verdim negatifti. Bugün de ilk idrarla değil Predictor yaptım hemen çıktı ben anlamadım hemen 1 günde beta artar mı ya
Teşekkür ederimAdetin düzene girmesi için yumurta takibi kolay yapabilmen için içmen daha iyi beta sonucundan sonra tabi içerken korun en azından ilaç bitişine kadar
Ay ben tarçına başladım bakalım gelmezse deneyim onu daEvet ben içtim 4 gün boyunca sonra geldi çok şükür
Bizim buranın hastanesini hep 1.20 çıkarıyor. 5 yukarısını da 5> yapıyor anlamadım hittiDün ki kan sonucun kaç çıkmıştı canım
Erken gebelik testi yapmışsın negatif miydi canım ya belirtilerimiz neredeyse aynı benimde negatif o zamanmuhtemelen ben de regl olcam cunku regl olacagım zaman da boyle seyler yasıyorum test de negaıf cıkınca umıdım kalmadı. zaten gecen a y kımyasal gecırmıstım
Canım kan negatifse hatalıdır bence, sen başka bir test yap bence için rahat etsinKızlar yardıma ihtiyacım var dün kan verdim negatifti. Bugün de ilk idrarla değil Predictor yaptım hemen çıktı ben anlamadım hemen 1 günde beta artar mı ya