-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #4.001
alma canım geçen ay bende aynısı oldu regl söktürücü verdi gönderdi içmedim 4 gün sonra falan kendiliğinden geldi reglim bence ilaaç almaktansa vücudun kendi kendine çalışması daha faydalı biraz daha bekle benceKızlar ben şimdi doktordayım çok şükür bir sıkıntı yokmuş iki yumurtalıkda sağlıklıymış betana bakalım dedi sonra adet söktürücü yazalım dedi sizce adet söktürücü için bir sonraki adetimin gecikmesini mi beklesem yumurtlamama göre 24 ünde hasta olmam lazım o tarihi bekleyip adet olmazsam mı alsam
hahhahhha tamam söz akşam bi iki test yapıp atacam sana bakarız beraberOlmaz kabul etmem benim adetim bu gün bitti daha sürecime çok var test görmem lazım takip etmem lazım seni seçtim
Yarın pik olur testiniz sıvı tüketime dikkat edin ama yarın bir daha yapın gerçi ben gece bir sabah bir yapıyordumKızlar bugün diğerlerine göre koyulmuş ve kasıklarımda ağrı var bugünlerde olucak mı acaba yumurtlama
Tamam anlaştık benimkiler de geldihahhahhha tamam söz akşam bi iki test yapıp atacam sana bakarız beraber
bendede var bundan akşam bunu yaparım bakalım ne çıkacakTamam anlaştık benimkiler de geldi
Canım nasıl bir şey beklicez bir de koyumu silik mibendede var bundan akşam bunu yaparım bakalım ne çıkacak
Koyu iki çizgi olmalıymışCanım nasıl bir şey beklicez bir de koyumu silik mi
Ben hiç pik görmedim canımYa arkadaşlar ben pcosluyum duphaston ile regl oldum şimdi ovu testlerine bi bakar mısınız benim pikim olmuş mu?
bilmiyom ki şimdi mesela eğer son 2 gündür yaşadığım yerleşme kanamasıysa koyu mu çıkmalı çok tecrübesizim ya haahhahaCanım nasıl bir şey beklicez bir de koyumu silik mi
Yok onu arkadaşa dedim ovi testi için değil canım seninkinde pik yok bi doktora gözük istersenKoyu iki çizgi olmalıymış
15.12. de yaptğınız koyu görünüyorYa arkadaşlar ben pcosluyum duphaston ile regl oldum şimdi ovu testlerine bi bakar mısınız benim pikim olmuş mu?
Benim yetkili ablalar var onlara bi sorucam benbilmiyom ki şimdi mesela eğer son 2 gündür yaşadığım yerleşme kanamasıysa koyu mu çıkmalı çok tecrübesizim ya haahhaha
Peki acaba doktorla iletişime geçsem mi? 3 ay ilaç kullan dene olmazsa gel demiştiBen hiç pik görmedim canım
ayyy cidden canım bi sorsana benim bu halim ne olacak :)Benim yetkili ablalar var onlara bi sorucam ben
Tabiki en doğrusu doktorla iletişe geçmek olucak çünkü bunların hiç biri pik değil kist var miPeki acaba doktorla iletişime geçsem mi? 3 ay ilaç kullan dene olmazsa gel demişti
İşte şimdi beta istedi ona göre vercem sanmıyprum hamile olduğumı çünkü bugün gecikmeden sonraki 16 . Gün 11. Günde idrar testim negatifti döneceğini sanmıyorum da bir sonraki ay kullandam mı kullanmasam mıAlma alma geçen grupta senin dediğin gibi biri oldu gebe çıktı biraz daha bekle beta ver bir şey yoksa kullan daha garanti
Evet ben içtim 4 gün boyunca sonra geldi çok şükürYürüyüş zor canım ya fırsat olmuyor ki maydanozda adet söküyormuş bu arada