Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Regiliniz gecikti ise patlatın bir erken gebelik testi derim
8 aralıkta yumurtlama akıntım oldu 14 aralıkta doktora gittiğimde çatlamış demişti muhtemelen 11 aralıkta falan çatladı ağrılarıma göre öyle hesaplıyorum test yaptım dün ama negatif erken diye düşünüyorum

İyiyim çok şükür canım sen nasılsın? İnan sürecini diğer topikten beri en merak ettiğim kişi sensin. Ovü test kraliçem inşallah bu belirtiler hamilelik gibi test ne zaman yapacaksın?

İyiyim çok şükür canım sen nasılsın? İnan sürecini diğer topikten beri en merak ettiğim kişi sensin. Ovü test kraliçem inşallah bu belirtiler hamilelik gibi test ne zaman yapacaksın?
hahhahaha canım dün yaptım çıkmadı ama yaşadığım şey yerleşmeyse sdün ve ondan önceki gün yerleşme kanaması oldu. Ne zaman test yapsam ki bilemedim

Daha erken 11 aralıkda çatlama olduysa 8 gün olmuş oluyor 11 günle 14 gün arası idrarda çıkıyor diye biliyorum 23 de gidip direk kan verebilirsin yada test tekrarlaya bilirsin

Daha erken 11 aralıkda çatlama olduysa 8 gün olmuş oluyor 11 günle 14 gün arası idrarda çıkıyor diye biliyorum 23 de gidip direk kan verebilirsin yada test tekrarlaya bilirsin
aynen canım banada erken gibi geliyor inşallah vardır ya içimde değişik bi his var bakalım bugün bi ovu testi yapayım ne durumda hahahahha

Bat 11 aralık yazmışız değişti mi o güncellememişim
canım ben en son 9 kasım da regl oldum ama korunmayı bıraktığımdan beri geç oluyor 2 aydır yani normalde düzenli diye öyle dedim ama benim yumurtlama akıntım 8 aralıkta oldu yani geç yumurtladım şuanda net bi şekilde bilemiyorum ne zaman regl olmam gerektiğini

aynen canım banada erken gibi geliyor inşallah vardır ya içimde değişik bi his var bakalım bugün bi ovu testi yapayım ne durumda hahahahha
Duramıyorsun demi anlaya biliyorum seni yap at inşallah 2 koyu çıkar onda da öğrenen çok var paylaş bizimlede kendi sürecime çok var daha seninkini takip ediyim

Tmm cnm çok tşk ederim

Duramıyorsun demi anlaya biliyorum seni yap at inşallah 2 koyu çıkar onda da öğrenen çok var paylaş bizimlede kendi sürecime çok var daha seninkini takip ediyim
ayyy evet çok merak ediyorum akşam yapacağım ovu testi atarım sizede beraber yorumlarız ahahhah ama şimdi ben 14 ekimde doktora gittiğimde bana çatlamış yumurtan dedi yani şuan ovu testi koyu çıkmamalı dimi

Kızlar ben şimdi doktordayım çok şükür bir sıkıntı yokmuş iki yumurtalıkda sağlıklıymış betana bakalım dedi sonra adet söktürücü yazalım dedi sizce adet söktürücü için bir sonraki adetimin gecikmesini mi beklesem yumurtlamama göre 24 ünde hasta olmam lazım o tarihi bekleyip adet olmazsam mı alsam

İşte işler bu arada karışıyor çatlamanın üstünden 8 gün geçti diyoruz koyuluk mu olması lazım yoksa silik mi o kunuda bilemedim o kadar çok ovi testi yaptım ama bu şekilde arada kalmadım

Kızlar bugün diğerlerine göre koyulmuş ve kasıklarımda ağrı var bugünlerde olucak mı acaba yumurtlama

Eklentiler

• IMG_20241219_123428.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 11
İşte işler bu arada karışıyor çatlamanın üstünden 8 gün geçti diyoruz koyuluk mu olması lazım yoksa silik mi o kunuda bilemedim o kadar çok ovi testi yaptım ama bu şekilde arada kalmadım
hahahahhaahaha ya bende valla artık akışına bıraktım zaten sürekli uyuyorum test yapmaya üşeniyorum uyumayı tercih ediyorum

Alma alma geçen grupta senin dediğin gibi biri oldu gebe çıktı biraz daha bekle beta ver bir şey yoksa kullan daha garanti

I
Merhabaa meryem ana otunu nasil kullaniyorsunuz acaba sorsam
Merhaba ovulasyon gününden 3 gün önce gece içme suyuyla dolu olan cam sürahiye koydum. Meryem ana tohumu çiçek gibi açılıyor suda. Bir gece bekletiyoruz ve ertesi gün sabah - akşam bir bardak içtim. Bunu birkaç gün devam ettirdim ovulasyon döneminden 2 gün sonraya kadar. Sonra meryem ana tohumunu çıkardım sudan ve eski haline geri döndü. Bunu sonra tekrar kullanabilirsiniz. Ben bu şekilde yaptım gebe kalmak için. Gebeyken kullanılmamalı onuda ekleyeyim. Doğum anında'da kullanılıyor ama o sıcak suyla demleniyor o daha farklı bir şekilde sancılar başladığında kullanıyolarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…