- 19 Kasım 2024
- 233
- 211
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.961
Amin inşallah canım benim. İnsan gerçekten çok stres yapıyor ve bu da öteliyor maalesef. Misafir varken akışına bırak beklentiye girme fırsat bulabilirsen ya olursa diye yap sonra olmasa da bu ayı pas geçtim de bir bakmışsın olmuş. En iyisi bu şekilde takılmak aslında.İnşallah Allah nasip etsinbenm 40 a göre Ağustos sezaryen de haliyle Ağustos. Kendime kızıyorum bu ay çok heyecanlı olduğum için bir ders olacak bana Aslında endişem evimizde misafir olacagydı daha çok burada da anlattım stresimi fakat kaderi degstremyrz malesef cabamız boşa bazen
Ayy umarım öyledir bu geceyi ve yarını da değerlendireyim ne olur ne olmaz. Aslında bugün de pikse yarını değerlendirecektim sadece ama nasip artıkÇok normal canım benim de böyle oluyor ben pik ertesi günü çatlamış oluyor bende bunu normal biliyorum
dun cok fazlaydı agrım sol kasık bel ve bacak bolgemde bugun bırden bıcak gıbı kesıldıBelirtisi olmayan gebe olan bir çok kadın var umudunu yitirme canım
2 gün üst üste değerlendir diyorlar bencede değerlendir ben 1 gün öncesi 2 gün sonrası değerlendiriyorum umarım güzel haberler verirsinAmin inşallah canım benim. İnsan gerçekten çok stres yapıyor ve bu da öteliyor maalesef. Misafir varken akışına bırak beklentiye girme fırsat bulabilirsen ya olursa diye yap sonra olmasa da bu ayı pas geçtim de bir bakmışsın olmuş. En iyisi bu şekilde takılmak aslında.
Ayy umarım öyledir bu geceyi ve yarını da değerlendireyim ne olur ne olmaz. Aslında bugün de pikse yarını değerlendirecektim sadece ama nasip artık
Olabilir şöyle düşün ağrı çok olup gebe kalanda var ağrı çok olup regli olanda hiç ağrısı olmayıp geciken gebe kalanda çok var şimdi kendini hiç dinleme az kalmış sabretdun cok fazlaydı agrım sol kasık bel ve bacak bolgemde bugun bırden bıcak gıbı kesıldı
Amiiiiiiin amiiiin inşallah bu gruba eklediğim herkes bu gruptan hamile olarak ayrılır.2 gün üst üste değerlendir diyorlar bencede değerlendir ben 1 gün öncesi 2 gün sonrası değerlendiriyorum umarım güzel haberler verirsin
Hiç bişe anlamadım25e 6 var canm senin 5 degl. Hesapalaman dogru ki. Be in baska üye ile karıştırdım canm seni yanı sen yazdn 5 sandm
Amin canım amin benim reglim bu gün bitti ilk güzel haberleri senden alırız umarım ama stres yok sakin kal sal kendini güzel şeyler vakit alır zatenAmiiiiiiin amiiiin inşallah bu gruba eklediğim herkes bu gruptan hamile olarak ayrılır.
25ınde olcam 5 miş dedin. 25'ine göre 6 gün deniyor 5 günün yok yani ben başka bir üyenin 5 günüm var yazdığını görüp sen sandımHiç bişe anlamadım
Kuzum sen bu ovülasyon testinden memnun musun regl olursam sipariş vercem bende Bi de günde Bi kere mi yapıyosunMerhaba kızlarmoral bozmak yok yeni ay yeni şans hepimiz için Bat tarihi güncellenince haber edin mutlaka favorilere alıp Pc başına geçince ekleme, güncelleme yaparım.
Benim de dün pikti bugün silikleşmeye başladı normal mi? Bir günde pik olup hemen çatlaması? Dün geceyi değerlendirdim bu gece de düşünüyorum peki yarına gerek var mı?
Hmm benim 5 günüm war yani dimi doğru kafayı yedim benim 25 bat çünkü25ınde olcam 5 miş dedin. 25'ine göre 6 gün deniyor 5 günün yok yani ben başka bir üyenin 5 günüm var yazdığını görüp sen sandım
Kız 6 var5 degl. Üzülme teste yumurtam nezmana catladıı. 11indeyse 6 varHmm benim 5 günüm war yani dimi doğru kafayı yedim benim 25 bat çünkü
Evet maalesef onlar olmadan olsaydı modundaydım. Hayırlısı artık. Eşim bu ay bence az ilişki olsun kaliteli sperm olur demişti belki haklıydı 3 gün üst üste denemeyeceğim brdaha. Suan hamile değilsem bu aylk misafirden ötürü mecbur ovulasyon testi alacagm catladıgı saati bilmek ıcinAmin inşallah canım benim. İnsan gerçekten çok stres yapıyor ve bu da öteliyor maalesef. Misafir varken akışına bırak beklentiye girme fırsat bulabilirsen ya olursa diye yap sonra olmasa da bu ayı pas geçtim de bir bakmışsın olmuş. En iyisi bu şekilde takılmak aslında.
Ayy umarım öyledir bu geceyi ve yarını da değerlendireyim ne olur ne olmaz. Aslında bugün de pikse yarını değerlendirecektim sadece ama nasip artık
Vallahi kuzum ben ovulasyon takibi yapmıyorum yani test yapmıyorum O yüzden net sana verebileceğim cevap benim 8'inden sonra kasık ağrılarım başladı ve çok yoğun Ağrı yaşadım 12'si 13'üne kadarKız 6 var5 degl. Üzülme teste yumurtam nezmana catladıı. 11indeyse 6 var
Peki normalde düzenliysen o zaman gününü Sen daha iyi anlarsın canım bekle acele etme birkaç gün sonra tekrar bakarsın Test içinVallahi kuzum ben ovulasyon takibi yapmıyorum yani test yapmıyorum O yüzden net sana verebileceğim cevap benim 8'inden sonra kasık ağrılarım başladı ve çok yoğun Ağrı yaşadım 12'si 13'üne kadar
Yani son 2 aydır 25'inden 25'ine oluyorum Ondan önceki ay 2 gün erken oldum ondan önceki ay 4 gün geç oldu bilmiyorum yani benim adet döngüm 30 günde bir genelde çok nadir 28 oluyor Sen ovulasyon testinden memnun musun Eğer regli olursan ben de alacağım Bir de öyle deneyeceğim Çünkü benim Doktorum bana reglinin 10 gününden sonra birer gün arayla ilişki diyor ve ben çatlamanın o günlerden çok sonra olduğunu düşünüyorum yani atıyorum işte reglinin 14 günü değil de 18 günü Böyle olunca da Eşimin sperm hızla düşüyor bence dölleneceği varsa da döllenmiyor o yüzden bu ay ovulasyon takibi yapacağım peki günde bir kere mi yapılıyor ben hiç kullanmadığım için sadece saatlerine dikkat edilmesi gerektiğini biliyorum günde kaç kere yapılıyor Onu bilmiyorumPeki normalde düzenliysen o zaman gününü Sen daha iyi anlarsın canım bekle acele etme birkaç gün sonra tekrar bakarsın Test için
bencede hem bugün hem yarın değerlendir :) hadi bakalımMerhaba kızlarmoral bozmak yok yeni ay yeni şans hepimiz için Bat tarihi güncellenince haber edin mutlaka favorilere alıp Pc başına geçince ekleme, güncelleme yaparım.
Benim de dün pikti bugün silikleşmeye başladı normal mi? Bir günde pik olup hemen çatlaması? Dün geceyi değerlendirdim bu gece de düşünüyorum peki yarına gerek var mı?
Evet kuzum memnunum belirtiler başlar başlamaz hemen pik yaptı ve yine yumurtlama akıntısı olur olmaz hemen silikleşti yani uygulamaya göre de tam gününde oldu her şey. Yaşadığın süreci adlandırmada çok mantıklıymış ben her ay hep aynı şeyleri yaşıyormuşum ve şimdi anladım neyin yumurtlama neyin çatlama belirtisi olduğunu. Regl döngün düzenliyse rahatlatır değilse ya da belirtilerin az ya da anlayamıyorsan anlamanı sağlar. Kullandığım test bu ismi yazıyor zatenKuzum sen bu ovülasyon testinden memnun musun regl olursam sipariş vercem bende Bi de günde Bi kere mi yapıyosun
Bence de al kuzum daha temkinli ilerliyorsun en azındanEvet maalesef onlar olmadan olsaydı modundaydım. Hayırlısı artık. Eşim bu ay bence az ilişki olsun kaliteli sperm olur demişti belki haklıydı 3 gün üst üste denemeyeceğim brdaha. Suan hamile değilsem bu aylk misafirden ötürü mecbur ovulasyon testi alacagm catladıgı saati bilmek ıcin
Regiliniz gecikti ise patlatın bir erken gebelik testi derimselammm kızlar nasılsınız regli öncesi ne gibi gebelik belirtileri yaşıyorsunuz benim 2 gün süren kanamam oldu ama lekelenme şeklindeydi regl değildi hatta regl olacam sandım ama ddevamı gelmedi 3 gündür sürekli uyuyorum halsizlik var kasık ağrısı var sızlama gibi daha çok son 2 gündürde meme hassasiyeti başladı siz neler yaşıyorsunuz