Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar günaydın benim dün 36.7ymiş programa baktım da ısı bugun de 36.5 cktı cok düşüş yok ama adet de henüz olmadım adet hıssım hc yok sadece çalkalanma çokk gogus agrısı bel ağrısı normalde adet olacağım zaman bacaklarım ağrıyor ama şu an o da yok Ateş az da olsa düştü moralim bozuldu açıkçası 🙃

Merhaba kızlar ♥️ moral bozmak yok yeni ay yeni şans hepimiz için🌸 Bat tarihi güncellenince haber edin mutlaka favorilere alıp Pc başına geçince ekleme, güncelleme yaparım.
Benim de dün pikti bugün silikleşmeye başladı normal mi? Bir günde pik olup hemen çatlaması? Dün geceyi değerlendirdim bu gece de düşünüyorum peki yarına gerek var mı?

Eklentiler

• IMG_7578.jpeg
    IMG_7578.jpeg
    312,3 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Kızlar günaydın benim dün 36.7ymiş programa baktım da ısı bugun de 36.5 cktı cok düşüş yok ama adet de henüz olmadım adet hıssım hc yok sadece çalkalanma çokk gogus agrısı bel ağrısı normalde adet olacağım zaman bacaklarım ağrıyor ama şu an o da yok Ateş az da olsa düştü moralim bozuldu açıkçası 🙃
Canım test yaptın mı?

Merhaba kızlar ♥️ moral bozmak yok yeni ay yeni şans hepimiz için🌸 Bat tarihi güncellenince haber edin mutlaka favorilere alıp Pc başına geçince ekleme, güncelleme yaparım.
Benim de dün pikti bugün silikleşmeye başladı normal mi? Bir günde pik olup hemen çatlaması? Dün geceyi değerlendirdim bu gece de düşünüyorum peki yarına gerek var mı?
Bence normal hemen çatlamış maşallah aslında olması gereken de bu diye biliyorum ben☘️

Hayır canım yarın olmazsam yapacağım boşa test gitmesin erken test ya. Ana bugun olurum diye bekliyorum. Normalde çok takılmazdım geçen ay gördüğüm Rüya yüzünden bu ay böyle oldum İnşallah bundan sonra daha sükunetle devam adet olursam😊
Kuzum inşallah rüyan çıkar da seni burdan musmutlu göndeririz. Olursa Ağustos mu eylül mü?

Benim olursa 11 eylül gösteriyor ama sezeryan vs olursa ağustosa denk gelir diye ağustos grubunu da takip ediyorum sanki olmuş gibi😅 benim hayaller😝
İnşallah Allah nasip etsin🌺 benm 40 a göre Ağustos sezaryen de haliyle Ağustos. Kendime kızıyorum bu ay çok heyecanlı olduğum için bir ders olacak bana Aslında endişem evimizde misafir olacagydı daha çok burada da anlattım stresimi fakat kaderi degstremyrz malesef cabamız boşa bazen😐

Çok normal canım benim de böyle oluyor ben pik ertesi günü çatlamış oluyor bende bunu normal biliyorum

X