- 2 Aralık 2024
- 451
- 184
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.941
25e 6 var canm senin 5 degl. Hesapalaman dogru ki. Be in baska üye ile karıştırdım canm seni yanı sen yazdn 5 sandmCanm 5 cok erkennnn durr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25e 6 var canm senin 5 degl. Hesapalaman dogru ki. Be in baska üye ile karıştırdım canm seni yanı sen yazdn 5 sandmCanm 5 cok erkennnn durr
Benim olur ya ağrım o yüzden kestim ümidiBenimde aynı kaldı dün aksamdan beri adet olacakmısım gibi bir ağrı var normalde günüm gelmeden ağrım olmaz kendimi umutlandırmakta istemiyorum
Hayırlısı ama sanmıyorumCanm 5 cok erkennnn durr
Miratech bnmhangi marka canım bu ben de dun akşam yaptım hıc bısey coıkmadı yaa prodoctor
Canım test yaptın mı?Kızlar günaydın benim dün 36.7ymiş programa baktım da ısı bugun de 36.5 cktı cok düşüş yok ama adet de henüz olmadım adet hıssım hc yok sadece çalkalanma çokk gogus agrısı bel ağrısı normalde adet olacağım zaman bacaklarım ağrıyor ama şu an o da yok Ateş az da olsa düştü moralim bozuldu açıkçası
Hayır canım yarın olmazsam yapacağım boşa test gitmesin erken test ya. Ana bugun olurum diye bekliyorum. Normalde çok takılmazdım geçen ay gördüğüm Rüya yüzünden bu ay böyle oldum İnşallah bundan sonra daha sükunetle devam adet olursamCanım test yaptın mı?
Bence normal hemen çatlamış maşallah aslında olması gereken de bu diye biliyorum benMerhaba kızlar moral bozmak yok yeni ay yeni şans hepimiz için Bat tarihi güncellenince haber edin mutlaka favorilere alıp Pc başına geçince ekleme, güncelleme yaparım.
Benim de dün pikti bugün silikleşmeye başladı normal mi? Bir günde pik olup hemen çatlaması? Dün geceyi değerlendirdim bu gece de düşünüyorum peki yarına gerek var mı?
Kuzum inşallah rüyan çıkar da seni burdan musmutlu göndeririz. Olursa Ağustos mu eylül mü?Hayır canım yarın olmazsam yapacağım boşa test gitmesin erken test ya. Ana bugun olurum diye bekliyorum. Normalde çok takılmazdım geçen ay gördüğüm Rüya yüzünden bu ay böyle oldum İnşallah bundan sonra daha sükunetle devam adet olursam
Ağustos.Kuzum inşallah rüyan çıkar da seni burdan musmutlu göndeririz. Olursa Ağustos mu eylül mü?
Yaa inşallah öyledirBence normal hemen çatlamış maşallah aslında olması gereken de bu diye biliyorum ben
Benim olursa 11 eylül gösteriyor ama sezeryan vs olursa ağustosa denk gelir diye ağustos grubunu da takip ediyorum sanki olmuş gibi benim hayallerAğustos.
İnşallah Allah nasip etsin benm 40 a göre Ağustos sezaryen de haliyle Ağustos. Kendime kızıyorum bu ay çok heyecanlı olduğum için bir ders olacak bana Aslında endişem evimizde misafir olacagydı daha çok burada da anlattım stresimi fakat kaderi degstremyrz malesef cabamız boşa bazenBenim olursa 11 eylül gösteriyor ama sezeryan vs olursa ağustosa denk gelir diye ağustos grubunu da takip ediyorum sanki olmuş gibi benim hayaller
Çok normal canım benim de böyle oluyor ben pik ertesi günü çatlamış oluyor bende bunu normal biliyorumMerhaba kızlar moral bozmak yok yeni ay yeni şans hepimiz için Bat tarihi güncellenince haber edin mutlaka favorilere alıp Pc başına geçince ekleme, güncelleme yaparım.
Benim de dün pikti bugün silikleşmeye başladı normal mi? Bir günde pik olup hemen çatlaması? Dün geceyi değerlendirdim bu gece de düşünüyorum peki yarına gerek var mı?
Ay evet canımm mikroçip aşılama nasıl oluyor kızYine aynı sat tarihi ay sonun da mikroçip aşılama yapıcaz Allah nasip ederse
Hataydamsnz siz bende Hatay İskenderun da yaşıyorumBat 18 Aralık sat 14 Ocak inş bu Hatay'da mikroçip aşılama yapıcaz nasip olursa yeni umutlar inş hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize
Belirtisi olmayan gebe olan bir çok kadın var umudunu yitirme canımkızlar ya bende bugun hıc sancı yok dunkı sol kasık sancısı bugun gectı bı yorum yapın neden ya ne yasıyorum bat 4 gun var