Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Belirtilerle ümitleniveriyoruz hepimiz böyleyiz keşke sakince günümüzü bekleyebilsek

Ben elendim kızlar 5 gün sonrasında döneceğini düşünmüyorum

Eklentiler

• 1734590692838462528608371440597.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 18
Neden olmasın ya o zaman kan testini çok erken vermişsin sen ben günün sandım.
Ben kızımı iki gün kala çok aşırı düşük değerle öğrendim ki tam yumurtlama da kalmıştım
İnşallah dediğiniz gibi olur kasette pozitif görünce acaba demiştim daha 1 hafta var bakalım nasıl olucak hayırlısı

İnşaAllah öyledir ben dediğim gibi iki uygulama kullanıyordum biri batı 17 Aralık biri 20 Aralık gösteriyordu ben 17 Aralık akşam kaset testte öğrendim, sizde bi premom uygulamasını indirip baksanız bat orda ne zaman gözükür bi daha test yapsanız

Bende beş gün kala yapmıştım negatifti bence umudunu kaybetmeden batı bekle

ben de dün 11. günün akşamı olarak prodoctor yaptım silik bile çıkmadı ama erken davrandık gıbı gozukuyor. ya prodoctor erken gebelık testı aldım sandım normal testmıs adetınız gecıktıkten sonra yapılması onerılır yazıyordu. hala hamıle olduguma ınanmak ıstıyorum asfjfhjh

Bar bugun cnm premom kullanıyorum ben zaten:) bugun bat. Isıma göre de dogru verdi . Yeni uyandım mıdem yne calkalanyor uyanamıyorum daa

Cevabınız için teşekkür ederim Peki doktora danıştınız mı nedeni nedir acaba ben henüz gidemedim
Hayır danışmadım normal bir durum olduğunu biliyorum endişelenmeyin kızımdan önce yaşadım ve kızımdan sonra hatta bu yıl. Ovulasyon kanaması normal karşılanıyor bildiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…