aynen Malesef çıkmadı değerim siyah pıhtılı kanamam başladı bide ömründe gögüs hasssyiti olmamıştı pozitif çıkınca başladı ucuna dokunamıyordum oda sıfırlanınca geçti hormonlar ne değişik bir şey ya
Benim kızımda 3 gün önceki test çok net negatifti, 2 gün kala yapmadım ama yapsam da negatif çıkardı bence. Bat günü çok silik çıktı çünkü, sonra günden güne netleşti. İnşallah gönlüne göre olur
Bir umut oldun bana benim de 3 gün diyebilirz 2 degıl de çünkü yumurta çatlaması gece oldu 5inde ayın 6sı olcaktı nerdeyse ve sabah 7de test yaptım 2 gun once. Bugun aksam fln adet olmam lazım engeç . Engeç 20sınde anlayacagm sanrm cok teşekkür ederim
Benim de bacaklarım da sızlama başladı ve belimde ki ağrı uçtu gitti resmen şimdide rahmimin üstü kısmı kasığım ağrımaya başladı kesin adet olcam bende ya
Canm bişi sorucaktim pazartesi günü randevum var muayene olucam da doktor yumurtlamayı şu günlerinde değerlendir gibi cümleleri neye dayanarak söylüyo ben ne sormalıyım bilmiyorum gebelik düşünüyorum kontrol mu istiyorum diyim
Bir umut oldun bana benim de 3 gün diyebilirz 2 degıl de çünkü yumurta çatlaması gece oldu 5inde ayın 6sı olcaktı nerdeyse ve sabah 7de test yaptım 2 gun once. Bugun aksam fln adet olmam lazım engeç . Engeç 20sınde anlayacagm sanrm cok teşekkür ederim