Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Aman boşver alma günden güne koyulaşmasını takip et günün gelince de kan ver. Günümüz aynı çok heyecanlı
Evet ya almasam daha iyi aslında dayanabilirmiyim o heyecanla bilmiyorum gerçi evet yaa burayı uzaktan takip ediyordum zaten iyi oldu gerçekten meme ucu sızlaması yaşıyorum ben böyle sabahtan akşama kadar belirti konuşasım var ama kendini kandırma diyorum her seferinde

Selam canim, galiba ben hamile kalamayan gruptan oldum bu ay. Ama bir pcoslu olarak sana el sallıyorum pcostan geri kalmamışım.
Selam cano 13. Gün Gecikmem oldu benimde pkodan dolayı umutlanmamıştım az önce test yaptım ve sağolsun 6. Yılımda da yine negatifi gördüm çat diye öfff be ne pkoymuş

Kuzum öncelikle haber verdiğin için teşekkür ederim. Umarım en yakın zamanda güzel haberlerini alırız. lütfen üzülme bir yerde okumuştum kimse zamanından önce gelmez ve gitmez diye…

Selam cano 13. Gün Gecikmem oldu benimde pkodan dolayı umutlanmamıştım az önce test yaptım ve sağolsun 6. Yılımda da yine negatifi gördüm çat diye öfff be ne pkoymuş
Ah canimm ahhhh. Bu pcostan cektik mahallle baskısından çektik drlardan cektik neler neler yasandi ... inşallah bu gecikmeler en kisa zamanda hamilelik gecikmesine dönsün
6 yıldır korunmasız ilişki ile hamiş olmadin mi canımcım hiç nasil hikayen ?

Çok geçmiş olsun size de gerçekten onun enfeksiyonundan çok çektim ben maalesef ama dondurulunca rahatladım baya büyük bir yaraydı benimki 3 cm’e ulaşmıştı gerçekten enfeksiyon işi o kadar zor ki sizi çok çok iyi anlıyorum :)

Hiç sorma neler yaşadım zaten gebe kalamıyorum diye herkes sakız etti beni ağzına benide eşimi de az rezil etmediler .. 6 yıl evliyim ilk 1-2 sene istemedik sonradan denedik ama ben ozaman da korunmuyordum ve aşırı kiloluydum ve adetimi düzenlemekle daha cok meşguldum bu arada yurtdışında yaşıyorum ve hiç bişey anlamadıkları için ara ara türkiyeye gelip ilaç tedavisi gördüm sonrasında yaşadığım yerde çatlatma iğneleri felan fistan o süreçler başladı , ben kendime bol bol hormon yüklerken tedavi görürken doktorlar beni hep b*kladı pkosun zorlaşacak olmayacak olmuyor derken tepem attı eşime neden bakmıyorsunuz dedim bide kadın olacaksınız doktor olarak niye üstüme geliyosunuz işinizi doğru yapın diye sitem ettim artık bunlarda tedavi sonucu benim baskımla sperm testi yaptı en büyük sorun da eşimde çıktı yüzde 80 hareketsizlik vardı ve biz şok olmuştuk. 3 ay önce de test verdik yüzde 50 iyileşme var ben bu arada eşimi urolojiye götürdüm tedavi gördüğüm merkez iyi çıkmayınca da ayağımı direk ordan kestim çünkü tüp bebek için zorladılar baya ne bir vitamin ne bir ilaç değişimi zorla gıdım gıdım ilerledik derken aylar yıllar geçti:) maddi durum iyi olsa direk tüp bebek yaparım aslında kafa kaldırmıyor ama ona da para lazım bide tr de kv felan var onlar bilsin istemiyorum yaparsam kimsenin haberi olmayacak tüp bebekten herkes doğal sansın. Okadar bayrak gibi rezil etti ki millet beni artık bıkmışım 2019 aşırı adet düzensizliği vardı 25 kilo almıştım asla adet olamıyordum ergenlşkte de vardı ama evlendikten sonra beni mahf etti hamile kalamiyosun zayıflayamıyosun adet olamıyosun elde var sıfır illet bişey

slm kızlar nasılsınız .yarın sabah yine kontrolüm var. pazartesi yumurtam 18mm idi ve bugün ovulasyon testi yaptım ama negatif ve belime vuran bir agrı var. ovulasyon testleri yumurta catladıgındamı koyu oluyor bikac yerde öyle okudum yumurta catladıgında koyulasır ve catlamadan sonra siliklesir diye

Yumurtlamada koyu pik olur çatlama olduğunda silik oluyor

Ah canim cok iyi anliyorum seni. Insanlar yeterki malzeme bulsunlar hemen harcamaya konusmaya bayılırlar. Evliysen ve 1 2 yil gectiyse ve de çocuğun yoksa tamam aranan kan bulundu hemen her masada geçer adın onlarinda olmuyor kesin diye hic bisey bilmeden konusurlar. Gercekten iyiki eşine de baktirmissin hangi devirde yasiyoruz sadece kadın üzerinden tedavi mi ilerler. Erkekte muayene edilecek tabiki. Iste ozellerin en temel sıkıntısı da bu bence hemen t.bebege tesvik var. Bide zaten pcos olunca dra gidince hemen bize dedikleri kg ver spor yap beslenmeni degistir vs vs. Zaten pcosta kilo vermekte almakta zor 2ye ayriliyor pcos bu konuda da. Gercekten Allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor yollardan geciyoruz Allahım bunca zorlugun ardina bize öyle güzellikler nasip etsin ki ... insallah cabucak hamile kalip saglikla dunyaya getiririz.
Bide cok iyi anliyorum canim kimse bilsin istemiyorsun. Ben normalde son 1 yildir fln annemle k.valide ile regl oldugum tarihleri bile paylasmaz olmuştum. Oncesinde laf arasinda karnim agriyor yatiyorum fln derdim mesela sonra baktim o gunleri takip edip soruyorlar sonra onu da paylasmayi kestim öyle düşün.. olmadi bir yer ayarlayip tr.de kalacak kimseye haber vermeden gelin. Islemler olurken de kimse bilmez. Evde degiliz disardayiz avmdeyiz kahvaltidayiz vs biseyler uydurursunuz aradiklarinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…