Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Düşünmüyorum ki arkadaşımız almış. Ben düşünmüyorum kendimizi kasmazsak kolay oluyor sanırım. 15 ,20 sn mi sürüyor peki
ilacı verdikten sonra 30 saniye falan yani inanın korkulacak bişey değil tabiki herkesin acı eşiği farklıdır ama bence anestizi alınacak kadar değil bana göre benim bünyeme göre tabi

Kızlar merhaba 1 aralıkta çatlama iğnesi olmuştum 14 aralıkta gebelik testim de silik bir ikinci çizgi görünce gidip hemen kan verdim beta hcg değerim 47.53 çıktı yani gebelik var ama zaten çok yeni belliydi gebe olduğumu öğrendiğim günden beri gün içerisinde ara ara pembe lekelenmem oluyor peçetede bazen iç
Çamaşırımda görüyorum yani yerleşme ile alakalı mıdır başka bi problem olabilir mi şehir dışında görevde olduğum için şuan doktoruma da gidemiyorum ki ona yazdığımda gebeliği öğrendiğimde ilk benden tekrar betahcg testi istedi şuan onu da yaptıramıyorum tedirginim beni biraz bilgilendirebilir misiniz bu konuyla alakalı

Biliyorum ama insanın elinde olmuyor galiba, kürtajdan önce de hamile kalmam 6 ay sürmüştü. Bir gün bile benim olmayacak galiba demedim hiç stresim olmadı, kadınlar kulübünü bile sadece ismen biliyordum. Bu kürtajla bir travmanın içine girdim sanki. Aksine kızım da hissetmiş gibi devamlı kardeş ne zaman, adı şu olsun filan demeye başladı daha zor. Stres yaptıkça daha da zorlaşıyor sanırım. Rabbim kolaylaştırsın ve bizleri lütfuyla sevindirsin

ilacı verdikten sonra 30 saniye falan yani inanın korkulacak bişey değil tabiki herkesin acı eşiği farklıdır ama bence anestizi alınacak kadar değil bana göre benim bünyeme göre tabi
Benm de iyidir daayaanıklıyımdır çok teşekkür ederim içim rahatladı bu yorumlar ile

Bence hazır evde varken manifest yapalım ver uyku arkadaşı ile başla

Herşeyden umutlanır olduk ya normalde adet belirtisi yaşamam ağrı sızı adet olduktan sonra bir gün olur geçer acaba mı dedim teşekkür ederim
Meme değişimleri ve yerlesme kanaması dışında yemin ediyorum ki hepsi aynı erken belirtiler hahhaahha

Biz eşimle puzzle yaprken cok strese giriyoruz hahaha millet puzzle ile rahatlar biz

Bulunduğunuz yerde acilde anlatsanız durumu? Benim bildiğim kana dönmedikçe sıkıntı yok ama kendnizi yormayın cok

Bende de var uc sızlaması gelip geçiyor ama daha önceleri yaşıyor muydum bilmiyorum kendimi bu kadar dinlemiyordum çünkü. Acayip duygusalım bugün herşeye ağlayasım var nedense
Benim de sürekli değil 3 gün önce falan gece tam uyuyacaktım bir elektriklenme oldu sızlattı resmen o zaman farkettim. Sonra da çok nadir de olsa gün için de bir kaç kere oldu. Bende aşırı gerginim ya bide biraz iş yapayım şu belimin sol tarafı ağrıyor resmen morarır da ağrır ya o şekilde eğilirken bile ağrıyor

Bulunduğunuz yerde acilde anlatsanız durumu? Benim bildiğim kana dönmedikçe sıkıntı yok ama kendnizi yormayın cok
Maalesef ne şuan acile gidebiliyorum ne de dinlenebiliyorum bütün gün ayaktayım yürüyüş halindeyim ne yediğime dikkat edebiliyorum ne kendime sürekli sigara kokusuna maruz kalıyorum ve en erken cuma sabah verebilicem kanı tek duam benimde renginin dönmemesi bu durumun artmaması yani yani gebelik sevinci yerini şuan bu tedirginliğe bıraktı ne zor bir süreçmiş

Zaten elimizde olsa hic strese girmeden ragatca geciririz bu gunleri eminim hepimiz de. Hic kafaya takmadan sakin sakin ilerlemeyi cok isterdim gercekten ama olmuyor elimde degil benimde.
Kürtaj malesef büyük bir travma.. kim ne derse desin bir kadının yasayacagi en kötü tecrübelerden biri...

Hamile olduğunuzu çalıştıgınız şirkete bilgi vermelisiniz. Size uygun iş vermeleri gerekiyor mesela ofiste olabilicek işler. Özel durumunuz var sonuçta ben yerinizde olsam yerimden kalkmazdım ne zorluklarla uğraşlarla bu gebelik oluşuyor.

Bugün doktorum bana lütfen sakin ol ve iyi şeyler düşün dedi. Sende lütfen güzel şeyler düşün. Bebeğin tutunacağı varsa eğer bir şekilde o seninle kalıyor zaten. İçini ferah tut, mümkün olabildiğince kendini stresten uzak tut. Umarım her şey yolunda gider

Bence hazır evde varken manifest yapalım ver uyku arkadaşı ile başla
Yiaa neden olmasiiin tamam bakayim ben güzel bir tarif. Bide ben winnie the pooh cok seviyorum, hamile kaldigimda da 3 tane takim almistik sadece 2si winnie li idi. Ve bebegime winnie ve arkadaslarini yapcaktim figürlerini, iplerini falan da aldim bekliyor evde onlara da baslamayi hedefliyorum bakalim
Biz eşimle puzzle yaprken cok strese giriyoruz hahaha millet puzzle ile rahatlar biz
Ya geriyor biraz haklisin ben daha cok gündüz vakit geçsin diye aksam da eşim yardim eder epey kafa yoruyor birde muzik acarim iyi gelir diye düşünüyordum ama bi kafami karıştırdın evde var 1000 parca ama ben 1500 daha kafami mahveder diye alayim diyordum

Canım Ekim ayında hamile olduğumu öğrendim bir gün sonrasında kaybettim adet döngüm bozuldu 16 gün gecikmeyle adet oldum
Son bat:16 Aralık
Bat:20 ocak
Normalde 30 gün sürer ama düzensizlik oldu 35 gün olarak hesapladim

İlgili başka yerlere vermek için 2bin al diyorum hahahaha. Ben 15 dk başladım aşırı zevkli bı bacak bitti ble tavsanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…