-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.581
Ben adet belirtisi yaşamam adet olduktan sonra olur genelde ağrı vs.Üşüttüğümü de sanmıyorum ama bakalım ne olacak teşekkür ederimAdet belirtileriyle o kadar aynı ki hepimiz bir umut belirti arıyoruz inşallah üşütmemişsindir
Nedir o kür acaba?Benim amh düşüktü ender saraçın kürü ile hamile kaldım kızıma
ilacı verdikten sonra 30 saniye falan yani inanın korkulacak bişey değil tabiki herkesin acı eşiği farklıdır ama bence anestizi alınacak kadar değil bana göre benim bünyeme göre tabiDüşünmüyorum ki arkadaşımız almış. Ben düşünmüyorumkendimizi kasmazsak kolay oluyor sanırım. 15 ,20 sn mi sürüyor peki
Biliyorum ama insanın elinde olmuyor galiba, kürtajdan önce de hamile kalmam 6 ay sürmüştü. Bir gün bile benim olmayacak galiba demedim hiç stresim olmadı, kadınlar kulübünü bile sadece ismen biliyordum. Bu kürtajla bir travmanın içine girdim sanki. Aksine kızım da hissetmiş gibi devamlı kardeş ne zaman, adı şu olsun filan demeye başladı daha zor. Stres yaptıkça daha da zorlaşıyor sanırım. Rabbim kolaylaştırsın ve bizleri lütfuyla sevindirsinAminn inşallah canim inşallahgerçekten zorlu bir süreç. Elimizden gelen birsey olmadan sadece bekliyoruz bu yolda. İnşallah Allahım kolayca nasip eder
Iyi canim en azindan bir sorun yokmus. Bekle bakalim zamani gekmedi demek ki. Tabi böyle demesi kolay ben de senle ayni durumdayim. Bi yanim zamani gelince olacaktir diyo diger yanimda hadi olsuuun diyobide bir kere hamilelik duygusunu tattim ya simdi daha cok istiyorum bilmiyorum
Ayrica yaşında birsey yok ki benim arkadasim 35 inde daha yeni evlendi. Yaşı bence hic dert etme
Benm de iyidir daayaanıklıyımdırilacı verdikten sonra 30 saniye falan yani inanın korkulacak bişey değil tabiki herkesin acı eşiği farklıdır ama bence anestizi alınacak kadar değil bana göre benim bünyeme göre tabi
Bence hazır evde varken manifest yapalım ver uyku arkadaşı ile başlaAy canim benim amin aminn inşallah dedigin gibi olsun ugrasmadan evlat sahibi olalim inşallah. Insallah hemen olsun da bizde öyle bir telaşın icinde kosturup duralimtabiki cocuk olunca farklii bir hayat farkli düzen hersey degisiyor. Olsun da bir an evvel degissin duzenimiz napalim
Ay bilmem mi ben birde elimdeki işte koydugum hedef noktaya hatta bazen bitirene kadar asla birakmam bazen gece 2 3 e kadar yaptigim oluyorduamigurumi baya kafa yoruyor ve oyalıyor baslayayim yeniden diyorum ama hir türlü baslayamadim iste. Kadife ipler cok guzel yaaa bende aldim mesela duruyor ama yok ne yapsam bulamadim. Güya bebegime biseyler yapcaktim o da kaldi. Eşim de bir yandan basla dogana kadar hazir olsun diyor biraz daha bakayim bakalim.
Bu hafta 1500 parca puzzle gelecekti bir markete onu almayi koydum aklima bide
Meme değişimleri ve yerlesme kanaması dışında yemin ediyorum ki hepsi aynı erken belirtiler hahhaahhaHerşeyden umutlanır olduk yanormalde adet belirtisi yaşamam ağrı sızı adet olduktan sonra bir gün olur geçer acaba mı dedim teşekkür ederim
Biz eşimle puzzle yaprken cok strese giriyoruz hahaha millet puzzle ile rahatlar bizAy canim benim amin aminn inşallah dedigin gibi olsun ugrasmadan evlat sahibi olalim inşallah. Insallah hemen olsun da bizde öyle bir telaşın icinde kosturup duralimtabiki cocuk olunca farklii bir hayat farkli düzen hersey degisiyor. Olsun da bir an evvel degissin duzenimiz napalim
Ay bilmem mi ben birde elimdeki işte koydugum hedef noktaya hatta bazen bitirene kadar asla birakmam bazen gece 2 3 e kadar yaptigim oluyorduamigurumi baya kafa yoruyor ve oyalıyor baslayayim yeniden diyorum ama hir türlü baslayamadim iste. Kadife ipler cok guzel yaaa bende aldim mesela duruyor ama yok ne yapsam bulamadim. Güya bebegime biseyler yapcaktim o da kaldi. Eşim de bir yandan basla dogana kadar hazir olsun diyor biraz daha bakayim bakalim.
Bu hafta 1500 parca puzzle gelecekti bir markete onu almayi koydum aklima bide
Bulunduğunuz yerde acilde anlatsanız durumu? Benim bildiğim kana dönmedikçe sıkıntı yok ama kendnizi yormayın cokKızlar merhaba 1 aralıkta çatlama iğnesi olmuştum 14 aralıkta gebelik testim de silik bir ikinci çizgi görünce gidip hemen kan verdim beta hcg değerim 47.53 çıktı yani gebelik var ama zaten çok yeni belliydi gebe olduğumu öğrendiğim günden beri gün içerisinde ara ara pembe lekelenmem oluyor peçetede bazen iç
Çamaşırımda görüyorum yani yerleşme ile alakalı mıdır başka bi problem olabilir mi şehir dışında görevde olduğum için şuan doktoruma da gidemiyorum ki ona yazdığımda gebeliği öğrendiğimde ilk benden tekrar betahcg testi istedi şuan onu da yaptıramıyorum tedirginim beni biraz bilgilendirebilir misiniz bu konuyla alakalı
Benim de sürekli değil 3 gün önce falan gece tam uyuyacaktım bir elektriklenme oldu sızlattı resmen o zaman farkettim. Sonra da çok nadir de olsa gün için de bir kaç kere oldu. Bende aşırı gerginim ya bide biraz iş yapayım şu belimin sol tarafı ağrıyor resmen morarır da ağrır ya o şekilde eğilirken bile ağrıyorBende de var uc sızlaması gelip geçiyor ama daha önceleri yaşıyor muydum bilmiyorum kendimi bu kadar dinlemiyordum çünkü. Acayip duygusalım bugün herşeye ağlayasım var nedense
Maalesef ne şuan acile gidebiliyorum ne de dinlenebiliyorum bütün gün ayaktayım yürüyüş halindeyim ne yediğime dikkat edebiliyorum ne kendime sürekli sigara kokusuna maruz kalıyorum ve en erken cuma sabah verebilicem kanı tek duam benimde renginin dönmemesi bu durumun artmaması yani yani gebelik sevinci yerini şuan bu tedirginliğe bıraktı ne zor bir süreçmişBulunduğunuz yerde acilde anlatsanız durumu? Benim bildiğim kana dönmedikçe sıkıntı yok ama kendnizi yormayın cok
Zaten elimizde olsa hic strese girmeden ragatca geciririz bu gunleri eminim hepimiz de. Hic kafaya takmadan sakin sakin ilerlemeyi cok isterdim gercekten ama olmuyor elimde degil benimde.Biliyorum ama insanın elinde olmuyor galiba, kürtajdan önce de hamile kalmam 6 ay sürmüştü. Bir gün bile benim olmayacak galiba demedim hiç stresim olmadı, kadınlar kulübünü bile sadece ismen biliyordum. Bu kürtajla bir travmanın içine girdim sanki. Aksine kızım da hissetmiş gibi devamlı kardeş ne zaman, adı şu olsun filan demeye başladı daha zor. Stres yaptıkça daha da zorlaşıyor sanırım. Rabbim kolaylaştırsın ve bizleri lütfuyla sevindirsin
Hamile olduğunuzu çalıştıgınız şirkete bilgi vermelisiniz. Size uygun iş vermeleri gerekiyor mesela ofiste olabilicek işler. Özel durumunuz var sonuçta ben yerinizde olsam yerimden kalkmazdım ne zorluklarla uğraşlarla bu gebelik oluşuyor.Maalesef ne şuan acile gidebiliyorum ne de dinlenebiliyorum bütün gün ayaktayım yürüyüş halindeyim ne yediğime dikkat edebiliyorum ne kendime sürekli sigara kokusuna maruz kalıyorum ve en erken cuma sabah verebilicem kanı tek duam benimde renginin dönmemesi bu durumun artmaması yani yani gebelik sevinci yerini şuan bu tedirginliğe bıraktı ne zor bir süreçmiş
Bugün doktorum bana lütfen sakin ol ve iyi şeyler düşün dedi. Sende lütfen güzel şeyler düşün. Bebeğin tutunacağı varsa eğer bir şekilde o seninle kalıyor zaten. İçini ferah tut, mümkün olabildiğince kendini stresten uzak tut. Umarım her şey yolunda giderMaalesef ne şuan acile gidebiliyorum ne de dinlenebiliyorum bütün gün ayaktayım yürüyüş halindeyim ne yediğime dikkat edebiliyorum ne kendime sürekli sigara kokusuna maruz kalıyorum ve en erken cuma sabah verebilicem kanı tek duam benimde renginin dönmemesi bu durumun artmaması yani yani gebelik sevinci yerini şuan bu tedirginliğe bıraktı ne zor bir süreçmiş
Yiaa neden olmasiiinBence hazır evde varken manifest yapalım ver uyku arkadaşı ile başla
Ya geriyor biraz haklisinBiz eşimle puzzle yaprken cok strese giriyoruz hahaha millet puzzle ile rahatlar biz
Canım Ekim ayında hamile olduğumu öğrendim bir gün sonrasında kaybettim adet döngüm bozuldu 16 gün gecikmeyle adet oldum
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @wKubra 10 Kasım 8 Aralık @..AhSeN.. 14 Kasım 9 Aralık @incim1 9 Kasım 11 Aralık @kyays 13 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @seake 16 Kasım 13 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @Pinar0757 13 Kasım 14 Aralık O okyanusunkalbi34 13 Kasım 15 Aralık @zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @irem142 18 Kasım 16 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @hazoo 16 Kasım 16 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık @milennay 19 Kasım 18 Aralık Evanora 22 Kasım 19 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @virginiawolf 22 Kasım 20 Aralık @Rabiacaa 29 Kasım 20 Aralık @sepa 23 Kasım 20 Aralık @Tadelle12 24 Kasım 20 Aralık E eylulesma 25 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık @parla1212 23 Kasım 21 Aralık @marsel90 24 Kasım 21 Aralık @aryaaylin 23 Kasım 21 Aralık @gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @Biranneadayi2024 21 Kasım 22 Aralık @ciceklerisever 25 Kasım 22 Aralık F ftkz 26 Kasım 22 Aralık Alin Ada 26 Kasım 23 Aralık H hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @atanamayann 23 Kasım 23 Aralık @caca60 24 Kasım 24 Aralık @bucebuse 24 Kasım 24 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @cerenaylcn 16 Kasım 24 Aralık @Bahar esinti 26 Kasım 24 Aralık @sla44 25 Kasım 25 Aralık @kadirbey19 27 Kasım 25 Aralık @Minik kralice 27 Kasım 25 Aralık @Middleton 27 Kasım 25 Aralık @deniz101000 26 Kasım 26 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @dicle1 29 Kasım 28 Aralık @keug0 29 Kasım 28 Aralık @Sweetbird 28 Kasım 27 Aralık @EGE333 29 Kasım 27 Aralık @topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık D Dides0 1 Aralık 29 Aralık @Ozerrrr 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık @Renkkkkk 30 Kasım 30 Aralık @eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak @sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Mystika 8 Aralık 5 Ocak @cetty 8 Aralık 5 Ocak @balimss 9 Aralık 5 Ocak @loveinnovember 13 Ocak 5 Ocak @mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak @makaleyaz 14 Aralık 6 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @LunaLovegoodd 6 Aralık 7 Ocak @aycnnderin 9 Aralık 8 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak @cicek4040 10 Aralık 9 Ocak @papatyamm13 13 Aralık 10 Ocak @chan 17 Aralık 10 Ocak @merveett 19 Aralık 12 Ocak @asiliris 13 Aralık 14 Ocak @angelogretmen 15 Aralık 15 Ocak
İşte bu nasıl çözülür acaba keşke bir yolu olsaBir sürü şey söyleniyor bazen yumurtayla sperm karşılaşmıyor yada yumurta bozuk olabiliyor yada spermi red edebiliyor benimde bir dusuğum oldu 1 yıldır hala birsey yok nasıp diyelim hayırlısıyla olsun
İlgili başka yerlere vermek için 2bin al diyorum hahahaha. Ben 15 dk başladım aşırı zevkli bı bacak bitti ble tavsanınYiaa neden olmasiiintamam bakayim ben güzel bir tarif. Bide ben winnie the pooh cok seviyorum, hamile kaldigimda da 3 tane takim almistik sadece 2si winnie li idi. Ve bebegime winnie ve arkadaslarini yapcaktim figürlerini, iplerini falan da aldim bekliyor evde onlara da baslamayi hedefliyorum bakalim
Ya geriyor biraz haklisinben daha cok gündüz vakit geçsin diye aksam da eşim yardim eder epey kafa yoruyor birde muzik acarim iyi gelir diye düşünüyordum ama bi kafami karıştırdın evde var 1000 parca ama ben 1500 daha kafami mahveder diye alayim diyordum