- 10 Haziran 2011
- 954
- 664
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.501
Ben forumdaki erken gebelik testlerinin facialarından sonra kendimden max verimi alarak bu kadar sabrettim ama sor bana içim gidiyor yoksa yapardım çoktanBu ara da evet erken yapmak üzüyor gerçekten ben resmen eğlencesine yapıyorum gibi oldu artıkaslında en iyisi regl gecikmesini beklemek ama duramıyoruz
Genç kızlığımdan beri idrar yollarıyla benimde başım belada oldu hep sonra hibisküsle tanıştım ne zaman olacağımı hissetsem içerim direk temizler (gebelikte ve gebe kalmaya çalışanlarda kullanımını bilmiyorum) çok şükür artık sık sık olmuyorum yorumu görünce yazmak istedim.Merhabalar ben Ekim ayında hsg çektirdim benim doktorum net görüntü almak için hiç hareket edilmemesinin sağlıklı olduğunu düşündüğü için anestezisiz yapmıyordu zaten, ondan anesteziyle çekildim ama genel antestezi gibi düşünmeyin 15 dakika uyudum uyandım normal uykudan kalkmış gibi eve normal halimle döndüm. Bir süre uzandım orada kendime geldim ama genel ameliyat anestezisi kadar yüksek dozla uyutmuyorlar sizi. Benim de çok çekindiğim bir şeydi bu uyuma işi ama o kadar kolay oldu bitti ki anlatamam. Görüntüler de çok netti böylelikle. Bu arada ben de mayıs ayından Ağustos ayına kadar çok yoğun enfeksiyon yaşadım rahim ağzı yaram sebebiyle ben de tüplerimden endişelenmiştim ama hiçbir sorun çıkmadı. Ki kendimi bildim bileli bu enfeksiyon işiyle uğraşırım çocukluğumdan beri idrar yollarım çok sık enfeksiyon kapar. İçinizi ferah tutun sizin de tertemiz çıkar Allah’ın izniyle
Çok teşekkür ediyorum bir ara ben de kullandım onun çayını ama tadı çok ekşi geliyordu pek devamlılık sağlayamıyordum :) rahim ağzımdaki yara dondurulunca enfeksiyonum da bayadır olmuyor ama yine de aklımda bulunsun tekrar olacağını hissedersem yine bir şans veririm mutlakaGenç kızlığımdan beri idrar yollarıyla benimde başım belada oldu hep sonra hibisküsle tanıştım ne zaman olacağımı hissetsem içerim direk temizler (gebelikte ve gebe kalmaya çalışanlarda kullanımını bilmiyorum) çok şükür artık sık sık olmuyorum yorumu görünce yazmak istedim.
ay diyebilirsin bence gayet güzel artmış :) maşallahKızlar değerim cuma günü 10 du bugün tekrar kan verdim 150 olmuş normal mi artış artık hamileyim diyebilir miyim
Teşekkür ederimmay diyebilirsin bence gayet güzel artmış :) maşallah
hergün 2 kat artmış. maşallahKızlar değerim cuma günü 10 du bugün tekrar kan verdim 150 olmuş normal mi artış artık hamileyim diyebilir miyim
Merhaba ne kadar güzel yazmışsınız Aslında eşim de boşuna tribe girdiğimi söylüyor bir idrar yolu enfeksiyonu ile böyle bir şey olur mu daha önce hamile kaldın boşuna üzülüyorsun diyor ama içeride neler olup bittiğini bilemiyoruz kiMerhabalar ben Ekim ayında hsg çektirdim benim doktorum net görüntü almak için hiç hareket edilmemesinin sağlıklı olduğunu düşündüğü için anestezisiz yapmıyordu zaten, ondan anesteziyle çekildim ama genel antestezi gibi düşünmeyin 15 dakika uyudum uyandım normal uykudan kalkmış gibi eve normal halimle döndüm. Bir süre uzandım orada kendime geldim ama genel ameliyat anestezisi kadar yüksek dozla uyutmuyorlar sizi. Benim de çok çekindiğim bir şeydi bu uyuma işi ama o kadar kolay oldu bitti ki anlatamam. Görüntüler de çok netti böylelikle. Bu arada ben de mayıs ayından Ağustos ayına kadar çok yoğun enfeksiyon yaşadım rahim ağzı yaram sebebiyle ben de tüplerimden endişelenmiştim ama hiçbir sorun çıkmadı. Ki kendimi bildim bileli bu enfeksiyon işiyle uğraşırım çocukluğumdan beri idrar yollarım çok sık enfeksiyon kapar. İçinizi ferah tutun sizin de tertemiz çıkar Allah’ın izniyle
Doktor rutin kontroller için film istedi diyebilirsiniz hatta ben bir arkadaşımla karşılaştım film için kolumda damar yolu beklerken enfeksiyonum çok oldu doktor bir kontrol etmek istiyor dedim ki benim çocuğum yok hiç de hamile kalmadım ama kimse bilsin istemiyorum çocuk istediğimi o yüzden öyle demiştim :) sizi Gerçekren çok iyi anlıyorum ben yara dondurma işlemini anestezi olmadan yaptırdım bu kadar çekinmemiştim, uyurum uyanır mıyım korkusu olmuştu bunda hep ama gerçekten normal ameliyat uyutması gibi düşünmeyin hop diye uyudum hop diye uyandım hiçbir şey olmadı, o acıyı çekip hareket etmemeye çalışmak için uğraşmaya değmez yani ama ne olursa olsun doktorunuzun tavsiyesi çok önemli o sizin için en doğrusunu söyleyecektir. Eşinize katılıyorum daha önce hamile kalmışsınız yine kalacaksınızdır en doğru zamanda, hiç hamile kalmamış biri olarak sizin adınıza çok umutluyum ben bir kere olan yine olacaktır eminimMerhaba ne kadar güzel yazmışsınız Aslında eşim de boşuna tribe girdiğimi söylüyor bir idrar yolu enfeksiyonu ile böyle bir şey olur mu daha önce hamile kaldın boşuna üzülüyorsun diyor ama içeride neler olup bittiğini bilemiyoruz kitam olarak ne hissettiğimi anlamışsınız sanırım Yani uyumak değil beni korkutan fazla anestezi verilir mi korkusu var garip bir şekilde. İçimdeki bu vesveseyi durduramıyorum vakit kaybetmek istemediğim için evde de misafir olacağı için uyumak mantıklı mı acaba rahim filmi başka ne gibi durumlarda çekilir mesela kist şüphelerinde çekilir mi acaba Çünkü bir bahane uydurmam gerekir çocuk düşündüğümü kayınvalidem vesaire bilmemesi lazım
Aaa ay kafam karıştıNette o teste 4 damla yazıyor canım belki de eksik gelmiştir sen 4 dene
İnşallah canımAynen öyle kuzum diğer ay inşallah allahtan umut kesilmez
Aminnn haftaya gideceğim bakalım hem kese görünür hem kalp atışını duyarız inşallahhhhergün 2 kat artmış. maşallah
allah kalp atışını duymayı da nasip etsin :)
Haklısın benim en ufak bir sinirlenmemde yada stres yapmamda bile hemen bi lekelenmem olur mesela adet dönemi dışında oldugumda bile. Adet düzenimi de etkiler hemen hatta o stres. Bende ovülasyon testi yapmamaya karar verdim gercekten. Çünkü teste göre yumurtlama oldu catlama oldu ama bebek olmadi. Böyle olunca insan bir sorun mu var diye bir dalıyor düşüncelere daha da çıkamıyor. En iyisi ben teste birkac ay ara vereyim. Insallah bi an evvel hamile oldugum haberini de alirim daKafandan hemen olacak düşüncesini atarsan emin ol daha rahat olursun. Ben 3aydır hıc umursamadım adeti bekledim sadcee Rüya beni gerdi bu ay. Yani bir sonraki ay daha temkinli olacaksın inan bana stresin etkilediği ilk sistem üreme sistemi. Bu yüzden düzenli adet olanalrda drlar asla önermiyor ovülasyon testlerini de canım. HSG sonrasında korunulmuyor canım bildiğim hatta o ay cok hamile var kalann
Selam canim, galiba ben hamile kalamayan gruptan oldum bu ay. Ama bir pcoslu olarak sana el sallıyorumKızlar bu topikte kaç kişi hamile kaldı acaba? Aramızda kaç pkolu olan var ?
merhaba konuya dahil olayım dedimMerhaba ne kadar güzel yazmışsınız Aslında eşim de boşuna tribe girdiğimi söylüyor bir idrar yolu enfeksiyonu ile böyle bir şey olur mu daha önce hamile kaldın boşuna üzülüyorsun diyor ama içeride neler olup bittiğini bilemiyoruz kitam olarak ne hissettiğimi anlamışsınız sanırım Yani uyumak değil beni korkutan fazla anestezi verilir mi korkusu var garip bir şekilde. İçimdeki bu vesveseyi durduramıyorum vakit kaybetmek istemediğim için evde de misafir olacağı için uyumak mantıklı mı acaba rahim filmi başka ne gibi durumlarda çekilir mesela kist şüphelerinde çekilir mi acaba Çünkü bir bahane uydurmam gerekir çocuk düşündüğümü kayınvalidem vesaire bilmemesi lazım
Evet tadı acı ben bal katıp içiyorum yazın buzlu buzlu da güzel bir içecek seçeneği oluyor:) bu arada benimde kızıma hamileyken mantar oldu rahim ağzında yara oluştu ilaçla geçmeyince kryoterapi ile dondurdu doktorumÇok teşekkür ediyorum bir ara ben de kullandım onun çayını ama tadı çok ekşi geliyordu pek devamlılık sağlayamıyordum :) rahim ağzımdaki yara dondurulunca enfeksiyonum da bayadır olmuyor ama yine de aklımda bulunsun tekrar olacağını hissedersem yine bir şans veririm mutlaka
Aman boşver alma günden güne koyulaşmasını takip et günün gelince de kan ver. Günümüz aynı çok heyecanlıAaa ay kafam karıştıbirinde 2 yaparım diğerinde 4 bende 10 lu aldım eğer biraz çizgi falan görürsem erken gebelik alırım dedim artık ne güzel 2 kala çıkarmış sonucu