- 2 Aralık 2024
- 400
- 162
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #3.541
Düşünmüyorum ki arkadaşımız almış. Ben düşünmüyorummerhaba konuya dahil olayım dedimhsg yani rahim filminde neden anestezi almayı düşünüyosunuz ki hsg vajinal muaynenin biraz daha sancılı hali ama anlık yani çok kısa süren bi işlem zaten
Anladm canım benm de yumurtlama 14. Gün fln oluyor acaba dedm olyor mu ilişki yapanları da okudum gebe kalan cok. Ah temiz cıksa razıyımkeşke 1 ay beklemeye tabi ki. Ben sana ovu yü bırak demedim yanlış anlama sakınHaklısın benim en ufak bir sinirlenmemde yada stres yapmamda bile hemen bi lekelenmem olur mesela adet dönemi dışında oldugumda bile. Adet düzenimi de etkiler hemen hatta o stres. Bende ovülasyon testi yapmamaya karar verdim gercekten. Çünkü teste göre yumurtlama oldu catlama oldu ama bebek olmadi. Böyle olunca insan bir sorun mu var diye bir dalıyor düşüncelere daha da çıkamıyor. En iyisi ben teste birkac ay ara vereyim. Insallah bi an evvel hamile oldugum haberini de alirim dahepimiz alırız insallahhhh
Canim hsg cekilecegin zaman zaten reglden max 8 9 gün sonraydi yanilmiyorsam çekiyorlar o srada iliski yasak. Hsg sonrasi dr genelde antibiyotik veriyor antibiyotik kullanırken de gebe kalmak biraz sıkıntılı ya malum. Birde hsg de rahim tüpler falan o sıvıyı aldigi icin benim drum bana bu ay korunalim gelecek ay devam demisti. Devlette yaptirmiatim ben ve herkese de boyle diyorlardi. Baska sekilde öneren dr varsa da bilmiyorum bana söylenen buydu canim.
Cızgı var gb cnm kac günün varrSabahı bekleyemedimkuruma mı sizce çok silik ilk damlattığımdan itibaren görmeye başladım geçen ayda aynı marka kaset testi kullanmıştım kuruma da görememiştim
Hahahaha iyiymiş bende şimdi regiliyim yumurtlamaya kadar kaçıcam sonra mecbur kendi gelicekBenim kocam artık eve gelir gelmez uyumaya çalışıyoevde köşe bucak kaçar oldu. Mart kedisine döndüm resmen
Gittiginde dr.unun soylediklerini uygulaman en doğrusu olur canım her dr farkli ilerliyor bu durumlarda çünkü.Anladm canım benm de yumurtlama 14. Gün fln oluyor acaba dedm olyor mu ilişki yapanları da okudum gebe kalan cok. Ah temiz cıksa razıyımkeşke 1 ay beklemeye tabi ki. Ben sana ovu yü bırak demedim yanlış anlama sakınama bana kızımdan önce DRM demıstı at o sacma şeyleri stres olmussun demişti ovuye başladım liste dönmustu. Cope at takılma dedi takılmadm hamile kaldım. Tabi gerekli dönem Doktorlar da olabilir ama benim doktoruma göre saçmaydı özellikle düzenli adet olanlar için Ama tabii ki de maalesef çok uzun süreli adet olanların kullanması gerekli çünkü pcos da zor duurm
Bir uygulamaya göre bat bugün diğerine göre 20 Aralık bat. İki reglimin arası 18-19 gün oluyor hep bugün 18. GündüCızgı var gb cnm kac günün varr
Aynen okadar haklisn ki! Esimin halasi biz 3 aylik evliyken basladi hafta da bi kac kez mutlaka sorardi gebelik varmi diye beni deli ediyodu kadin 1 sene dolunca kaynanam basladi daha sonra da baskalari konusmaya basladi bende agzima geleni söyledim artik kimse bisey diyemiyorAh canim cok iyi anliyorum seni. Insanlar yeterki malzeme bulsunlar hemen harcamaya konusmaya bayılırlar. Evliysen ve 1 2 yil gectiyse ve de çocuğun yoksa tamam aranan kan bulundu hemen her masada geçer adın onlarinda olmuyor kesin diye hic bisey bilmeden konusurlar. Gercekten iyiki eşine de baktirmissin hangi devirde yasiyoruz sadece kadın üzerinden tedavi mi ilerler. Erkekte muayene edilecek tabiki. Iste ozellerin en temel sıkıntısı da bu bence hemen t.bebege tesvik var. Bide zaten pcos olunca dra gidince hemen bize dedikleri kg ver spor yap beslenmeni degistir vs vs. Zaten pcosta kilo vermekte almakta zor 2ye ayriliyor pcos bu konuda da. Gercekten Allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor yollardan geciyoruz Allahım bunca zorlugun ardina bize öyle güzellikler nasip etsin ki ... insallah cabucak hamile kalip saglikla dunyaya getiririz.
Bide cok iyi anliyorum canim kimse bilsin istemiyorsun. Ben normalde son 1 yildir fln annemle k.valide ile regl oldugum tarihleri bile paylasmaz olmuştum. Oncesinde laf arasinda karnim agriyor yatiyorum fln derdim mesela sonra baktim o gunleri takip edip soruyorlar sonra onu da paylasmayi kestim öyle düşün.. olmadi bir yer ayarlayip tr.de kalacak kimseye haber vermeden gelin. Islemler olurken de kimse bilmez. Evde degiliz disardayiz avmdeyiz kahvaltidayiz vs biseyler uydurursunuz aradiklarinda.
Yes hep gecikince hissediyorumPcosu olan arkadaslar hiç kasıklarınızda dolgunluk hisediyormusunuz ?
Yaptım kuzum negatif gölge mölge de yokTest yaptın mı kuzu
Yok gecen ay adetin 1.haftasindan sonra hissettim 8 gün erken regl oldum bu ayda regle 10 gun var yine hissediyorum o doluluk basıncıYes hep gecikince hissediyorum
Evet o doluluk basinci biliyorum ara ara oluyor bende ya adet öncesi yada yumurtlama zamanlarda oluyor hangi seyi dedigini anliyorum bende ifade edemiyorum basinc ve doluluk hissiYok gecen ay adetin 1.haftasindan sonra hissettim 8 gün erken regl oldum bu ayda regle 10 gun var yine hissediyorum o doluluk basıncı
O zaman rekor bende evlendim daha regl oldum mu olmadim mi hatirlamiyorum daha ilk ay sordular bana da bebek var mi diye. Ben bi şok olmustum. Ulen biz daha herseyi yeni ogrendik bi bismillahAynen okadar haklisn ki! Esimin halasi biz 3 aylik evliyken basladi hafta da bi kac kez mutlaka sorardi gebelik varmi diye beni deli ediyodu kadin 1 sene dolunca kaynanam basladi daha sonra da baskalari konusmaya basladi bende agzima geleni söyledim artik kimse bisey diyemiyoraldilar agzinin payinu seninkide fenaymis hic insanin aklina gelmeyecek sey senin günlerini takip etmek .. esim masraftan kaciyo bende diyorun agrim sizim olur anlarlar istemiyorum hep yatmak zorundq kalirsam sünnetlik cocuk gibi odada kalmak istemiyorum hani biliyor cünkü durumlari bi ara maddi sorunlar oldu annen kv arayip sitem etmis bu cocuklar niye borclandi paralari kösede kalsaydi tüp bebek tedavisi göreceklerdi demis ay tam cildirmalik be hikayeler varda yorum yaparak mesgul etmeyim burayi insallah isteyen bakabilen herkese nasip olsun.. yeni yil sans getirsin
Ay kiyamam canim cok üzüldüm bende kac defa böyle psikolojik siddete maruz kaldim allah istiyene versin elleri bos birakmasin insallah terbiyesizler ya beddua etmeyi sevmem ama anlamayan yasamadan da gitmesin bu dünyadanO zaman rekor bende evlendim daha regl oldum mu olmadim mi hatirlamiyorum daha ilk ay sordular bana da bebek var mi diye. Ben bi şok olmustum. Ulen biz daha herseyi yeni ogrendik bi bismillahyok insanlar nerde durmasi gerektigini bilmiyor orasi bir gercek. Bende cok bunaldim hicbirseyi anlatmiyordum sonra bana sitem ediyorlardi paylasmiyorum diye. Bir ara aşılama tedavisindeyken artik hormonlarim zirvedeyken ayni gun hem annem hem k.validem bana dr.a gidin t.bebek yaptirin caresine baktirin vs konustular habersiz birbirlerinden ama bizim asilama yaptirdigimizi falan bilmiyorlar, eve gelince koridora oturup aglamistim esim geldi sarildi artik götürmem seni ailelere boyle üzüleceksen demisti sarılıp bana. Sanki ben cok istiyorum milletin lafini sözünü duymayi veya birseyler yasayip saklıda tutmayi...
Sonra zaten kimsenin dedigine kulak asmadim birsey diyene ya sessiz kaldim ya tepki verdim. Sonra da şükür hamile kaldim sesleri kesildi tüm herkesin. Ama sonra düşükle sonlandi. Simdi yeniden ayni seyler basa sardı.. bisey diyen eden yokta bikac ay sormazlar bikac ay sonra başlarlar sormaya. Allah hepimizin yardimcisi olsun çocuk hasretiyle sinanmak cok zor... inşallah isteyen herkesin cocugu olur bir an evvel , hepimiz hamile kalip saglikla dünyaya getiririz ...
Millet kendi cocugu olup dogurunca hemen sana da sorma hakkını kendinde buluyor. Olmuyor mu diye soruyor. Benim bir arkadasim gebeligimi düşük yaptigimda duymuştu ve beni gecmis olsun diye aradiginda tedaviyle mi olmustu senin gebelik diye sormustu. Bakar mısın hadsize... kendisi normal yolla hamile kaldi dogurdu ya çünkü ondan baska hamile kalan herkes tedaviyle dogurabilir ancak. Çok var etrafimda bir cocugu oldu diye böbürlenerek konuşan. Büyüklere artik kizmiyorum onlarin amaci sadece ürememiz. Ama bu arkadaslarin birbirine ettigi gereksiz baskı... bosver kimseye beddua etme, Allahim bize saglikli hamilelik ve saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bir an evvel. Amin amin amiiiiinAy kiyamam canim cok üzüldüm bende kac defa böyle psikolojik siddete maruz kaldim allah istiyene versin elleri bos birakmasin insallah terbiyesizler ya beddua etmeyi sevmem ama anlamayan yasamadan da gitmesin bu dünyadan
Benimde eltim cok yeni ilk aylarda hamile kalmisti evlendiginde benle sidik yaristirir gibi önce agzimi aradi sonra kv den duydu ve dogmamis cocugu kiskanmamla sucladi iftiralar atti kendini yedi bitirdi halden hale girdi ben menepozmusum adimi da öyle cikardi benle esim de cocuklarini kiskanmisiz halbu ki tebrik ettim hediyesini hazirladim heycanla hani esim amca oluyo ailedir dedim agzima s*ctilar simdide 1 taneyle basa cikamiyo allah ona 5 tane daha versin diyorum timarhanelik olsunMillet kendi cocugu olup dogurunca hemen sana da sorma hakkını kendinde buluyor. Olmuyor mu diye soruyor. Benim bir arkadasim gebeligimi düşük yaptigimda duymuştu ve beni gecmis olsun diye aradiginda tedaviyle mi olmustu senin gebelik diye sormustu. Bakar mısın hadsize... kendisi normal yolla hamile kaldi dogurdu ya çünkü ondan baska hamile kalan herkes tedaviyle dogurabilir ancak. Çok var etrafimda bir cocugu oldu diye böbürlenerek konuşan. Büyüklere artik kizmiyorum onlarin amaci sadece ürememiz. Ama bu arkadaslarin birbirine ettigi gereksiz baskı... bosver kimseye beddua etme, Allahim bize saglikli hamilelik ve saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bir an evvel. Amin amin amiiiiin
İstersen dha net testi dene canm gecen ay benm de senin gibi cıktı var yok oyuzden 1 kac test yapBir uygulamaya göre bat bugün diğerine göre 20 Aralık bat. İki reglimin arası 18-19 gün oluyor hep bugün 18. Gündü
Iste bilemezler ki sınav nereden gelecek. Çocuk oldu diye baskalarindan kendini üstün görenler bilemezler hayatlarinin hangi asamasinda bir sinavdan geçecekler. Bazisina lazım oyle daha fazla kalbi kötü olana ne dersen bos. İnşallah saglikla bizler hamile kalalim cocugumuzu kucagimiza alalım da kimseye bize yapilani yapmayalim.Benimde eltim cok yeni ilk aylarda hamile kalmisti evlendiginde benle sidik yaristirir gibi önce agzimi aradi sonra kv den duydu ve dogmamis cocugu kiskanmamla sucladi iftiralar atti kendini yedi bitirdi halden hale girdi ben menepozmusum adimi da öyle cikardi benle esim de cocuklarini kiskanmisiz halbu ki tebrik ettim hediyesini hazirladim heycanla hani esim amca oluyo ailedir dedim agzima s*ctilar simdide 1 taneyle basa cikamiyo allah ona 5 tane daha versin diyorum timarhanelik olsun
Şuan bende başka yok ama yarın inşaAllah alırım merkezi bir yerde yaşamıyorum hazır merkez taraflarına gitmişken kan da versem mi sizce?İstersen dha net testi dene canm gecen ay benm de senin gibi cıktı var yok oyuzden 1 kac test yap
Şu kafayı düzeltecek seyler lazimbizee. Çok yoğun zmanda bile insan beklentiye giriyor haklısın ama sonucu göreceğiz hamile kalırsak er yada gec ogrenecegz.. bir çiçeği bile filizlenirken bekliyoruz . İnsan oluşumu çok ayrı bi r sabır isteyen durum. Elbet varsa öğreneceğiz bnun bilincinde olunca inan dha raht oluyor ınsan. Bugun testim negatifti. Dedim adet olacaksın beynime bu komutu verdim. Bekliyorum varsa ekstra sevinirim ama ınan olmayan da bizim ıcın hayrlı oluyor bazen.Gittiginde dr.unun soylediklerini uygulaman en doğrusu olur canım her dr farkli ilerliyor bu durumlarda çünkü.
Yok kuzum ben kendimde zaten bugun itibariyle karar verdim ovülasyon testi yaptigimda beklentim daha yüksek oluyor. Yumurtlama oldu tutma sansi yüksek diyorum mesela ister istemez insan beklentisini yükseltiyor. Pcos var zaten dalganiyor hep testlerim o ayri mesele ama bir yandan da bosa stres oluyorum. Ben ilk dr.a gittigimde soylemistim test yaptigimi at onlari sadece strese sebep veriyor baska birsey degil demisti. Bende zaten sonra asilama fln yaptirmistim birakmistim o arada. Evde bir kutu acilmamis vardi bu ay oylesine denedim. Ama içten içe de beklentiye girmisim ne bileyim...