- 14 Ağustos 2024
- 231
- 81
- 27
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.901
Unut hep warSlm kizlar bu sabah kontrolüm var yumurtam buyumusmü die açıkçası umudum pek yok.bakalim Allah büyük.
Niye umudun yok olsun umudun iyi düşün iyi olsun canımSlm kizlar bu sabah kontrolüm var yumurtam buyumusmü die açıkçası umudum pek yok.bakalim Allah büyük.
Değerlendirdim canımCanm bugünü mutlaka değerlendir testi yapmaya devam et çatlama da görüceksin
Unut hep war
En sonki doktor ziyaretimde kendi doktorum 12mm dedi,başka doktor büyümüş yok dedi bu yüzden yok kizlar.sabah belli olur ama akıntım vs de yok hani yumurtlamaya dairNiye umudun yok olsun umudun iyi düşün iyi olsun canım
Afiyet olsunBakın her gece böyle uykum olmadan uyutmuyor gözümün önünde hep yemekdaha 9 günüm war oysaki
Tamam umutsuz olma kullar wesile Allah isterse herşey olur umudun Allah olsun lütfenEn sonki doktor ziyaretimde kendi doktorum 12mm dedi,başka doktor büyümüş yok dedi bu yüzden yok kizlar.sabah belli olur ama akıntım vs de yok hani yumurtlamaya dair
Bende kendi kendime gelin güvey oluyorum ya aç gözlülüğüm üstümde yada psikolojik bilmiyorumAfiyet olsun
Tamam umutsuz olma kullar wesile Allah isterse herşey olur umudun Allah olsun lütfen
Oy tabiki canım benim hiç ummadığın anda güzel haberler alırsın inşallahHaklısın kuzum. Artık neyse o. Sorun değil bı dahaki aya devam derim ocakta güzel bir ay
İlla akıntı olucak diye bir şey yok ki yumurtlama dönemim de benim akıntım olmamıştı sadece hafif kasık ağrısı olmuştu sen ovi testi yap bir deEn sonki doktor ziyaretimde kendi doktorum 12mm dedi,başka doktor büyümüş yok dedi bu yüzden yok kizlar.sabah belli olur ama akıntım vs de yok hani yumurtlamaya dair
Bende kendi kendime gelin güvey oluyorum ya aç gözlülüğüm üstümde yada psikolojik bilmiyorum
Yumurta takibi için nasıl gidiyorsunuz siz mi tahmin yürütüp o tarihte gidiyorsunuz doktorunuz mu yönlendiriyorHaklısın kuzum. Artık neyse o. Sorun değil bı dahaki aya devam derim ocakta güzel bir ay
Bu ay aşırı umutluyum olmazsa çok üzülücem ama Allah büyükBende geceleri çok acikirim.insallah belki hamilesindir canım çekmiştir olabilir
Evet canım benim ablam bu şekilde oldu şuan kızı varSelam kızlar,
ben de planlıyorum hayırlısıyla sağlıkla güzel haberler alırız inşallah.
Sat 4 aralık.
Bi önceki sat’ım 4 eylüldü gebe kalıp boş gebelik geçirdim kasımın ilk haftası düşük yaptım. bu şekilde gebe kalan oldu mu hiç peşpeşe? 1 defa adet gördüm
Maşallahh ay ne güzel umut verici heyecanlandım.Evet canım benim ablam bu şekilde oldu şuan kızı var
Umudun olsun tabi herkes için bu böyle kötü düşünmek negatiflik inan kötü şeyi getiriyor iyi düşün iyi olsun vakti zamanı var herşeyin güzel şeyler vakit akıyor bazen öyle bak senMaşallahh ay ne güzel umut verici heyecanlandım.darısı başıma
Kötü düşünceleri çok şükür geride bıraktım ama hemen de olur mu olmaz mı stres de yapmadan bilgi topluyorumUmudun olsun tabi herkes için bu böyle kötü düşünmek negatiflik inan kötü şeyi getiriyor iyi düşün iyi olsun vakti zamanı var herşeyin güzel şeyler vakit akıyor bazen öyle bak sen