Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bakın her gece böyle uykum olmadan uyutmuyor gözümün önünde hep yemek daha 9 günüm war oysaki

Eklentiler

• 17343025136108409686084075451807.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 8
En sonki doktor ziyaretimde kendi doktorum 12mm dedi,başka doktor büyümüş yok dedi bu yüzden yok kizlar.sabah belli olur ama akıntım vs de yok hani yumurtlamaya dair
İlla akıntı olucak diye bir şey yok ki yumurtlama dönemim de benim akıntım olmamıştı sadece hafif kasık ağrısı olmuştu sen ovi testi yap bir de

Selam kızlar,
ben de planlıyorum hayırlısıyla sağlıkla güzel haberler alırız inşallah.
Sat 4 aralık.
Bi önceki sat’ım 4 eylüldü gebe kalıp boş gebelik geçirdim kasımın ilk haftası düşük yaptım. bu şekilde gebe kalan oldu mu hiç peşpeşe? 1 defa adet gördüm

Evet canım benim ablam bu şekilde oldu şuan kızı var

Umudun olsun tabi herkes için bu böyle kötü düşünmek negatiflik inan kötü şeyi getiriyor iyi düşün iyi olsun vakti zamanı var herşeyin güzel şeyler vakit akıyor bazen öyle bak sen
Kötü düşünceleri çok şükür geride bıraktım ama hemen de olur mu olmaz mı stres de yapmadan bilgi topluyorum
Bu arada ovulasyon yapan var mı?
Ovulasyon yapmadım bu ay ama bugüb akıntımdan anladım sanırım bugün çatladı ve değerlendirdim. Yarın ovulasyon da yapıp çizgi netliğine bakacağım. Bi türlü ovulasyonu düzgün kullananlardan olamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…