Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Duratest negatif olmama rağmen gölge çıkardı, başkalarını da yanıltmış önermem canım
Hic birseyi düzgün yapamıyor bizim ulkemizdekiler cok garip yaa. Burda bir yerde okumustum yurtdisinda yasayan birisi yazmisti nasil bu kadar yanlis cikaran test olabilir piyasada diye bizde herseyin dandigi mevcut. Hayir bide iyi para verip aliyoruz bir coguna iyidir kalitelidir diye ama sonuç ortada. Bi arkadasimizin hemen cikarmis ya canim ondan güvenilir heralde diye düşünmüştüm ama degil demek ki

Amin canim amin, aslinda senin dikkatini cektiginden degil, sana cocugun olmuyor mu niye yapmiyosunuz diyemediginden öyle söylüyor ki sende ayy insallahh falan diyesin sonra da evde bakk o da istiyor ama olmuyor demek ki diye arkandan konussunlar. Gercekten bu tip insanlari cok iyi çözdüm ben. Bende cok karsilastim çünkü. Bir tanidigim 22 yasinda yegeni evlendi hemen hamile kaldi 1 yillik evliligini bile doldurmamisti dogum yaptiginda, surekli bana onun guzellemesini yapar beni bunaltirdi.en iyisini yapti evlendi erkenden hemende cocuk yapti neyi bekleyecek yaslanmayi mi falan filan. Tüm laflar bana çünkü ben o donem 2 yillik evliyim ve cocugumuz henüz yok. Sonra hamile kaldim mesela eminim ki üzüldü buna yani cok eminim hatta.. sonra bebegim düştü malesef. Bilmiyorum vardir bir hayir diyorum herseyde ama insanlarin gercek yüzlerini de böyle görüyoruz iste.
Ayyyynennn böyle vallahi o kadar katılıyorum ki. Insanlar sadece bizim agzimizdan laf alip aksam evinde kocasiyla annesiyle kaynanansiyla bizi cekistirmek malzeme etmek icin ugrasiyor. Yani onlar icin ozellikle bu sekilde yargilayici sekilde soranlar icin emin olalim ki icten ice aman boşver olmasin cocuklari seklinde arkamizdan yorumlari da vardir. Çünkü amac zaten bizim dedikodumuzu cevirmek.

Çok erken, yumurtlama tarihinden 11 gün sonra kanda yükselen hCG idrarda görünebilir.

En üstteki testin pik diğer günlerde olmuş çatlama değerlendirdin mi o günleri
Çok seyrek değerlendirdik en üstteki ayın 9 u biz 8 ini ve 10 unu değerlendirdik birde 13 ünü . Ben çok yıprandım bu ay kendime psikolojik baskı yaptım birde regl olmadım kist oldu deyip ağlayıp durdum korktum çok bi değerlendiremedim

Evet pcos var acaba hiç
Pik göremem mi doktor takibiyle mi devam etmem gerekir sence?
Tabiki görebilirsin. Stres yapma canim benim. Bende ilk ovülasyona basladigimda bu testler bozuk galiba bosa aldim diyordum. Ama pcosta oyle oluyormus. Herkes 1 kutu aliyorsa biz 2 kutu test alip regl bitince baslayip regl baslayana kadar yapcaz gerekirse.
Takip etmeye devam et canim siliniyor catlama olunca.
Bazen pcosta yumurta tembelligi denilen faktör devreye giriyor o zaman bazen yumurtlama oluyor ama catlama olmuyor, bazen de yumurtlama hic olmuyor. Sen takip etmeye devam et 2.cizgi silinecek mi hem görmüş olursun catlaman kendiliginden oluyor mu diye öğrenirsin.
1 2 ay deneyebilirsin bu sekilde. Icin rahat etmezse de randevu alıp doktora başvurabilirsin.
Sadece biraz sabirli test yapmak lazim pcosta canim.

Valla canım eczaneden aldım bide 75 tl ye. Durduk yere beni şüpheye düşürdü çok saçma. O testi almayın. Verdiğim paraya düşündüğüm zamana yazık en iyisi kan testi burda

Valla canım eczaneden aldım bide 75 tl ye. Durduk yere beni şüpheye düşürdü çok saçma. O testi almayın. Verdiğim paraya düşündüğüm zamana yazık en iyisi kan testi burda
Normalde 5 10 liralik testler varya. Bizlere sattiklari fiyatlara bak. 75 lira. Ben hatta birini sormuştum predictor muydu neysi eczanede 125 lira demisti de birakmistim. Ne alaka yaa incecik bir test kagidi var icinde. Sanki ne ozelligi var kesinlikle kan testi iyi ama iste onu da yaptirmak daha zahmetli bu pratik. Ben mayis haziran aylarinda eczaneden 10 15 tlye epey almıştım onlari deniyordum arada. Markasi da hic duymadigim birseydi.

Yok ya küçücük kimyasal sürüyorlar oraya tepkime veriyor bizi de kazıklıyorlar bende şimdi prodictor aldım trendyoldan 5 Li. Evde dursun. Bu testler için kazıklanmak istemiyorum artık. Bu arada avox diye bi marka var o da iymiş öyle diyorlar

Merhaba 15 Aralık adetim başladı. 16 Aralık biter. Ben de katılmak istiyorum.

aşılamada kaç yumurtan vardı canım ? aşılamadan kalan kistmi acaba birde reglinin kaçıncı günü bu muayneyi oldun o da önemli 20 mm ölçülmüş ya yumurta bu yada kist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…