Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebelik ve ovulasyonda en güvendiğim marka laboquick gerçekten en iyilerinden biri. Kızıma da ovulasyon testleri ile hamile kaldım.

Aynen bende adetime iki üç gün kala yaparım sabredicem
Sabredelim canım bilsek bile zaten yine bekleyeceğiz:) benim daha önceki aylarda olmayan kasık batması bi yanım oldu diyor sonra okuyorum forumu korunmayı bırakıncada oluyormış yani bir ölçüt değil o da hevesimi kırıyor

Rabbim yardımcınız olsun ne zamandır deniyorsunuz amh kaç biliyor musunuz?
Merhaba 13-14 ay oldu. Amh 2,31. Aşılama tutmadı. Sebepsiz infertilite. Nasıl bir kür anlatabilir misiniz? Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza veya aldıysanız sağlıkla büyüsün :)

Çok güzel yazmışsınız benimde bu ay öyle oldu yumurtlamam olmadı çatlamam olmadı bilinçsizce yaptığım ovü testlerinde az bi çizgiyi pik sandıö ama olmamış çok korktum bu ay insanlar bana manyak muamelesi yaptı ama doktora gittim testi alfığım yere yazdım bu ay başlafığım testlerde daha bilinçliuim hala regl olmadım ama yumurtlama ve çatlamam oldu bekliyorum ama bu ay az birliktelik oldu sanmıyorum

Merhaba 13-14 ay oldu. Amh 2,31. Aşılama tutmadı. Sebepsiz infertilite. Nasıl bir kür anlatabilir misiniz? Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza veya aldıysanız sağlıkla büyüsün :)
Kızım 5.5 yaşında ona hamile kalmak isterken bütün hormonlarım normal amh düşüktü ama doktorlar kendiliğinden olur diyordu olmuyordu bir türlü. hayıt otu civanperçemi demleyip içiyordum o ay ovulasyonda yaparak hamile kaldım

SAT 25kasim BAT 20aralik testim negatif reglime 5gun var ama kasiklarim cok agriyo

Aslında ben 2 aydır takip ediyorum hiç yumurtlama görmedim maalesef sanırım bu aydan sonra kendim takip etmeyeceğim

Ewet canım haklısın ilaçtan kaynaklıda hormonal tepkiler weriyoruz bilmiyorum bu ayda hiç geçmedi

Kızlar sizce pikmi bugün döngümün 15.günü yarını bekliyim mi degerlendirmek icin? Yada bugün mü degerlendiriyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…