babylovee Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2024 930 667 34 Bugün 04:08 Konu Sahibi denizadamasal #2.761 yildiz2472 .!.: Benim ilk gebeliğim olucak Ankara’da yaşayan gebe kalmaya çalışan kızçelerim yazabılırmı Genişletmek için tıkla... Hangi hastaneye gidiyorsun canim ne yapılıyor aşılama mi yumurta takibi mi freewoman1 .!.: Eki Görüntüle 3520963 ovulasyon testlerinin artık dalga geçtiğini düşünüyorum benimle bir yükselip bir düşüyor anlayamadım bunu yaşayan var mı ya da bu böyle bişey mi Genişletmek için tıkla... Canim pcos var mi sende. Pcosta dalgalanir boraz ovülasyon testleri bezdirir insani
yildiz2472 .!.: Benim ilk gebeliğim olucak Ankara’da yaşayan gebe kalmaya çalışan kızçelerim yazabılırmı Genişletmek için tıkla... Hangi hastaneye gidiyorsun canim ne yapılıyor aşılama mi yumurta takibi mi freewoman1 .!.: Eki Görüntüle 3520963 ovulasyon testlerinin artık dalga geçtiğini düşünüyorum benimle bir yükselip bir düşüyor anlayamadım bunu yaşayan var mı ya da bu böyle bişey mi Genişletmek için tıkla... Canim pcos var mi sende. Pcosta dalgalanir boraz ovülasyon testleri bezdirir insani