-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.121
Aa onu duymamistimeee ne güzel işte değerlendir. sabaha karşı özellikle daha iyi diyorlar
Yaa çok iyi .Özel de olabilir devlette ikisi içinde öğrenebileceğiniz var mıCanım ben özel mi devlet mi soruyosun
Umarım vardır sizde deHayırlı sağlıklı evlat olsun bende yarın test yapıcam ama belli olacağını sanmıyorum bide pazar yaparım varsa artık netleşir 27 Kasım'da yaptım bende hsg bi tıkanıklık yoktu ama yine de umarım bana da yaramıstır bende hamileyimdir 18 ini bekliyorum bakalım
Çok teşekkür ederim İnşallah sağlıkla ilerlersin gebeliğin keseyi görüp kalbini duyEvet normalde adetten en fazla 2-3 gün önce başlar şimdi 1 hafta önceden başlayınca şüphelenmiştim. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum
Canım ben devlette çiğdem aslana gidiyorum Battalgazi devlet hastanesinde özelde düşünürsen divan hastanesi barış çıplak gidebilirsinYaa çok iyi .Özel de olabilir devlette ikisi içinde öğrenebileceğiniz var mı
Geçen ay kimsal gebelik yaşamıştım üzerine hemen adet olmadan hamile kaldım
Bana 25’inde hsg’den sonra doktor 3 gün ilişki yasak dedi. Ben de normalde 17-18. Günlerde pik gördüğüm için 14.gün yani 29’u sabah ovülasyon testine başladım ve her gün sabah akşam test yaptım ama zaten 30unda pik ve yumurta akı akıntı gördüm bolca. Sadece 30u ve 1 aralık’ı değerlendirdim canım böyle
Hayırlısı olsun kuzum yeni ay yeni şansMaalesef ben regl oldum
Tabiki çok normal birden yukselicek zaten devam et aynı saatte yapmaya özen göster bence iyi sonuç alıcaksınEki Görüntüle 3519299
Kızlar ya bir şey soracağım lh seviyesinin düşmesi normal mi daha 3 gün oldu adet biteliaynj saatte ve sıvı alımına dikkat ettim ki bugün gün içerisinde de az sıvı almışım. Bu arada test bozuk mu diye 2 defa yaptım
Teşekkür ederim kuzum. Ben de sanki hep artış olmalı diye düşünmüştüm. Nerdeyse aynı saatlerde yapıyorum. Bu kadar özene bebiş olsun inşallah. Bu defa farklı olarak moralimi yüksek tutmaya ve kafamı başka şeylerde meşgul edip 2 günde bir de değerlendirmeye çalışıyorumTabiki çok normal birden yukselicek zaten devam et aynı saatte yapmaya özen göster bence iyi sonuç alıcaksın
Bende 30 saniye sayıyorum yavas degil ama hizlica aliyorum. Bundan sonra bende alayim madem oyle yapiyorsan belki de dogrusu odur herkes baska bisey söylüyor malum canim. Valla bugunku de silik cikti. Heralde benim su an ya catladi yada dün catladi. Ilk silik dün basladi cunku.Canm çubuğu idrara koyduktan sonra minicik pembelik çıktığını gördüğüm an çıkarıyorum düz zeminde bekletiyorum saniye tutmuyorum yani
Aynen canim valla öyleler. Alırken gülüm balım. Aldiktan sonra höt höt azar ceker gibi mesajlar. Insallah güzel sonuçlar alacagimiz bir ay olur da bir daha kimseyle muhatap olmaya da gerek kalmazHepsi ayrı bir dert vallahiii. Satış olsunda nasıl olursa olsun modundalar. Hepsi iyilik perisi satarken sonra surat asmalar felan
Kuzum test uzaktan birde dağılmış sanki. Bir daha mı denesen yada reglin geçmiş acile gidip kan versen kendini strese sokmasan.
Merhaba su an kullandigim innovita canimmerhaba testinizin markası neydi
Aynen canm öyle yap ama testi yapmaya devam et bence bırakma doktorların yumurtlama olucak dediği ultrasonda gördüğü yumurtanın dışındaki katman mış yani doktorlar ulturasonla içindeki yumurtanın boyutunu goremezmis bizim yaptığımız bu lh testleri o katmanın içindeki yumurta yeterli büyüklüğe gelince algılıyo ve pik oluyo bu yüzden doktor yumurtlaman bu günlerde dediğinde testimiz tamamen pik çıkmayınca kafamız karışıyoBende 30 saniye sayıyorum yavas degil ama hizlica aliyorum. Bundan sonra bende alayim madem oyle yapiyorsan belki de dogrusu odur herkes baska bisey söylüyor malum canim. Valla bugunku de silik cikti. Heralde benim su an ya catladi yada dün catladi. Ilk silik dün basladi cunku.
Sen değerlendirmeye devam et canm eminim pik olucak hem daha çok erken regl düzenli mi yumurtlama gününü az çok tahmin edebiliyormusun?Teşekkür ederim kuzum. Ben de sanki hep artış olmalı diye düşünmüştüm. Nerdeyse aynı saatlerde yapıyorum. Bu kadar özene bebiş olsun inşallah. Bu defa farklı olarak moralimi yüksek tutmaya ve kafamı başka şeylerde meşgul edip 2 günde bir de değerlendirmeye çalışıyorum
Anladım, nasip artık ya.. Benim bir kızım var ikinciyi diledik Allah'tan, Nisan da bir gebelik oldu ama kalbi durdu kürtaj oldum, o zamandan beridir olmuyor, en son Dr bir hsg yapalım dedi. Başka hiçbir sorun yok belki kürtajdan dolayı ufak yapışıklıklar olmuş olabilir dedi, ama bir şey çıkmadı. Olmazsa bir iki aya tedavi düşünüyorum artıkBence gayet iyi değerlendirmişsiniz bizim de sadece 2 gün oldu. İnşallah tutar sizin deEğer başka bir problem yoksa hsg şansı çok arttırıyormuş. Evet silikleşmeye başladı 1’inde 2’sinde baya baya silikti. Nisandan beri deniyorduk biz
Evet canım düzenli ve anlayabiliyorum bu ay testle takip edeyim dedim. Eminim güzel ilerleyecek ve sonuç alacağım. Evrene mesajları olacak diye gönderiyorumSen değerlendirmeye devam et canm eminim pik olucak hem daha çok erken regl düzenli mi yumurtlama gününü az çok tahmin edebiliyormusun?
Kesinlikle öyle bu enerjiyle devam etEvet canım düzenli ve anlayabiliyorum bu ay testle takip edeyim dedim. Eminim güzel ilerleyecek ve sonuç alacağım. Evrene mesajları olacak diye gönderiyorum