Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Umarım vardır sizde de çok yakınmış sizle tarihlerimiz. Ben de bana kesin yaramayacak diyordum ama yaradı size de öyle olsun inşallah.

Evet normalde adetten en fazla 2-3 gün önce başlar şimdi 1 hafta önceden başlayınca şüphelenmiştim. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum
Çok teşekkür ederim İnşallah sağlıkla ilerlersin gebeliğin keseyi görüp kalbini duy gerçekten benim de öyle iki akşam önce adet ağrısından öldüm ki normalde o kadar adet ağrım olmaz yani ilaç içmeme hiç gerek kalmaz öyle bir adet hissi geldi ki anlatamam akıntı ile beraber belimde ağrıdıı

bende bu ay ovülasyon yapmayacağım demiştim
sonra 30 kasım akşamı şiddetli kasık ağrısı hissettim
gece oldu saat 01.30 / 1 aralık şu en alttakı %72 algılanan test çıktı
sonra 1 aralık sabah öğlen çatlamıştı
öncesinde test yapmadım ama
27-29-30 kasım 1-2-3 aralık olacak şekilde değerlendirdik
illaki yakalamışızdır heralde
henüz test yapmadım

Kızlar ya bir şey soracağım lh seviyesinin düşmesi normal mi daha 3 gün oldu adet biteli aynj saatte ve sıvı alımına dikkat ettim ki bugün gün içerisinde de az sıvı almışım. Bu arada test bozuk mu diye 2 defa yaptım

Tabiki çok normal birden yukselicek zaten devam et aynı saatte yapmaya özen göster bence iyi sonuç alıcaksın

Tabiki çok normal birden yukselicek zaten devam et aynı saatte yapmaya özen göster bence iyi sonuç alıcaksın
Teşekkür ederim kuzum. Ben de sanki hep artış olmalı diye düşünmüştüm. Nerdeyse aynı saatlerde yapıyorum. Bu kadar özene bebiş olsun inşallah. Bu defa farklı olarak moralimi yüksek tutmaya ve kafamı başka şeylerde meşgul edip 2 günde bir de değerlendirmeye çalışıyorum

Canm çubuğu idrara koyduktan sonra minicik pembelik çıktığını gördüğüm an çıkarıyorum düz zeminde bekletiyorum saniye tutmuyorum yani
Bende 30 saniye sayıyorum yavas degil ama hizlica aliyorum. Bundan sonra bende alayim madem oyle yapiyorsan belki de dogrusu odur herkes baska bisey söylüyor malum canim. Valla bugunku de silik cikti. Heralde benim su an ya catladi yada dün catladi. Ilk silik dün basladi cunku.

Aynen canim valla öyleler. Alırken gülüm balım. Aldiktan sonra höt höt azar ceker gibi mesajlar. Insallah güzel sonuçlar alacagimiz bir ay olur da bir daha kimseyle muhatap olmaya da gerek kalmaz

Aynen canm öyle yap ama testi yapmaya devam et bence bırakma doktorların yumurtlama olucak dediği ultrasonda gördüğü yumurtanın dışındaki katman mış yani doktorlar ulturasonla içindeki yumurtanın boyutunu goremezmis bizim yaptığımız bu lh testleri o katmanın içindeki yumurta yeterli büyüklüğe gelince algılıyo ve pik oluyo bu yüzden doktor yumurtlaman bu günlerde dediğinde testimiz tamamen pik çıkmayınca kafamız karışıyo

Sen değerlendirmeye devam et canm eminim pik olucak hem daha çok erken regl düzenli mi yumurtlama gününü az çok tahmin edebiliyormusun?

Anladım, nasip artık ya.. Benim bir kızım var ikinciyi diledik Allah'tan, Nisan da bir gebelik oldu ama kalbi durdu kürtaj oldum, o zamandan beridir olmuyor, en son Dr bir hsg yapalım dedi. Başka hiçbir sorun yok belki kürtajdan dolayı ufak yapışıklıklar olmuş olabilir dedi, ama bir şey çıkmadı. Olmazsa bir iki aya tedavi düşünüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…