Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Aynen canim valla öyleler. Alırken gülüm balım. Aldiktan sonra höt höt azar ceker gibi mesajlar. Insallah güzel sonuçlar alacagimiz bir ay olur da bir daha kimseyle muhatap olmaya da gerek kalmaz
İnşallah canım. Benim bugün çatladı kendime söz verdim tam 14 gün sonra test yapacağım yapacağım. tabi sözümde durabilirsem.

Sizce benimde çizgi varmı kendi kendimi mi kandırıyorum kimyasal geçirmiştim bir ay önce
Canım ben görebiliyorum fakat strip testler beni defalarca yanılttı yazın. Kalan gün sayısına göre ya erken gebelik ya kaset testi İnşallah vardır gebelikKalan gün sayısına göre ya erken gebelik ya kaset testi İnşallah vardır gebelik

Canım hsg acılı mıydı. Ben de düşünüyorum olmazsa acaba sonradan bişeyler oldu mu tıkanıklık diye. 2 tüp varken biri de tıkalı olabilir sonuçta. Ama anestezi almadan yapmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar. benim sat 8 Kasımdı dün kan verdim beta 25.3 çıktı. Bugün gün boyunca alt karın bölgemde ağrı vardı. Az önce de pembe bir akıntı geldi. Doktora gitmek için erken diye düşünüp gitmemiştim. Sizce bir sıkıntı mı var gitmeli miyim?

Kızlarrr acil yardım 8 aralıkta uzayan akıntım oldu ovu testi pik çıktı benim üst üste hep burayada yazmıştım ama az önce yaptığım silik çıktı çatlama olabilir mi 7-8-9 aralığı değerlendirdim şimdi napıcam çok heyecanlıyım hahaaahahhsha ilk foto az önce yaptığım ikincisi dünki test lütfen yardımcı olun kızlar

Eklentiler

• IMG_1656.jpeg
    53,6 KB · Görüntüleme: 19
  • image.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 20
Öyle mi oluyormuss. Daha neler ogrencez yaa vallahi prof olcaz bu konularda. Doktorlarla yarışır bilgilerimiz cidden ay inşallah güzel sonuclar alabiliriz canim ya iste test yapıp duruyoruz. Insallah cabucak pozitif görürüz de biter bu ovülasyon takip sureclerimiz de. Ben asilama yaptırmıştım o donemde dr takip ediyordu sonra catlatma ignesi yapiliyordu ama yumurta catladi mi diye kimse muayene etmiyodu. Iste son asilamamda ben tesadüfen ovülasyon testinde gormesem catlamayi o ay da kacacakti belki yumurta ve olmayacakti. Allahim isteyen herkese hamilelik evlat sahibi olmayi nasip etsin bizlere de. Cok zor bu işler

Kesinlikle öyle valla yumurtlamayı bulmak bı zor çatlamayı beklemek bi zor hele de bulduysak üzerinde 14 gün saymak daha zor tabi bunun üstüne negatif görüp üzülmeyi demiyorum bile rabbim yardımcımız olsun hepimiz istediğimize kavuşalım inşallah

Merhaba su an kullandigim innovita canim ama tüm ovülasyon testi markalarini deneyimledim.
Babyfast nasıl sizce bende üst üste 5 gün pik çıktı bugün yaptığım biraz silik gibi sanki fotoğraftaki bugün yaptığım ilk 10dk içinde çektim

Eklentiler

• IMG_1656.jpeg
    53,6 KB · Görüntüleme: 23
İnşallah canım. Benim bugün çatladı kendime söz verdim tam 14 gün sonra test yapacağım yapacağım. tabi sözümde durabilirsem.
Durmaya çalış benden tavsiye reglin geciksin hatta 1 hafta falan geciksin oyle yap test. Çünkü ben cok erken ogrenmistim ve varya cok stresli gecmisti. Insan sevinemiyor bile. Doktorlar bin tane sey diyor dur betahcg yükselecek mi bakalim kese olusacak mi bakalim diyorlar da diyorlar. Insanin ömründen ömür gidiyor. Elimizden gelse de 1 2 ay sonra ogrensek dayanabilsek ah.
Bugünü de degerlendir bari ondan sonra beklemeye basla

Babyfast nasıl sizce bende üst üste 5 gün pik çıktı bugün yaptığım biraz silik gibi sanki fotoğraftaki bugün yaptığım ilk 10dk içinde çektim
Deneyimlemedigim de varmis demek ki ilk kez duydum bu markayi genelde laboquik, innovita, bir gebenin günlüğü markalari var ya bilindik.

Sanki hala koyu gibi canim hala ama önceki testler nasildi ? Pcos var miydi sende

Deneyimlemedigim de varmis demek ki ilk kez duydum bu markayi genelde laboquik, innovita, bir gebenin günlüğü markalari var ya bilindik.

Sanki hala koyu gibi canim hala ama önceki testler nasildi ? Pcos var miydi sende
Yoktu canım ama bu marka test son 6 gündür sürekli koyu çıkıyordu ben de testlere güvenim kalmadı uzayan akıntım oldu 8 aralıkta onu baz alıyorum artık hayırlısı diyorum

Laboquikte yapıyorum mesela bak ilk fotoğraf dün ikinci foto bugün yorumlar mısın canım

Eklentiler

• IMG_1657.jpeg
    179 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1658.jpeg
    149,3 KB · Görüntüleme: 17
Laboquikte yapıyorum mesela bak ilk fotoğraf dün ikinci foto bugün yorumlar mısın canım
Canim bu teste göre bence catlaman olmus veya olmak üzere. Yarin veya obur gün net anlarsin yarin da test yap bakalim daha acilacak mi boyle kalacak mi. Degerlendir bugünü ama erteleme. Çünkü catlama olmus olma sansi yüksek. Benim testlerim de seninki gibi.
Yoktu canım ama bu marka test son 6 gündür sürekli koyu çıkıyordu ben de testlere güvenim kalmadı uzayan akıntım oldu 8 aralıkta onu baz alıyorum artık hayırlısı diyorum
Dedigin gibi anca kafa karışıyor testlerle. Benm dr.um bana ovülasyon testlerini at çöpe tek yapacağı sey seni strese sokmak demisti ama ben yine vazgecemiyorum. Dedigin gibi akintim baslayinca basladim bende teste ama hala tam catlama gördüm mü bende sen gibi kararsizim tamamen tek cizgiye düşmedi mesela.

Merhaba arkadaşlar lütfen bana da bakar mısınız? benim sat 8 Kasımdı dün kan verdim beta 25.3 çıktı. Bugün gün boyunca alt karın bölgemde ağrı vardı. Az önce de pembe bir akıntı geldi. Doktora gitmek için erken diye düşünüp gitmemiştim. Sizce bir sıkıntı mı var gitmeli miyim?

Aynen canım ya bencede testler stres yapıyor ben yapıyorum test ama testede bağlı kalmıyorum tam anlamıyla

Aynen canim malesef her aşaması ayri zor. Allahım nasip etsin insallah da bu stresler uzun süre de bize zarar verir. Kolayca hamilelik nasip olur inşallah. Dedigin gibi simdi catlama olduysa bide 14 gun daha bekle sabredebilirsen. Tam kecileri kacirmalik

Aynen canım ya bencede testler stres yapıyor ben yapıyorum test ama testede bağlı kalmıyorum tam anlamıyla
Aynen bağlı kalmamak lazim. Sadece takip amacli bakmak lazim kafamiza cok takmamak lazim. Ama cok zor malesef. Valla hic takip falan yapmadan basitce hamile kalmak ne güzeldir kimbilir. Bunu yasayanlar bizim yasadigimiz streslere hic girmiyorlar ne kadar sanslilar haberleri yok. 2gunde bir iliski en iyisi aslinda. Yatak odalarini canlandirmak lazim aslinda ovülasyon testlerinden ziyade

Canım ben devlette çiğdem aslana gidiyorum Battalgazi devlet hastanesinde özelde düşünürsen divan hastanesi barış çıplak gidebilirsin
Teşekkür ederim .Çiğdem aslanı duymuştum .Onada bakarım.Diğer devlet Hastanesi'nde yasemin ışık diye bir doktor var Allah'ım düşürmesin kimseyi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…