-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.141
İnşallah canım. Benim bugün çatladı kendime söz verdim tam 14 gün sonra test yapacağım yapacağım.Aynen canim valla öyleler. Alırken gülüm balım. Aldiktan sonra höt höt azar ceker gibi mesajlar. Insallah güzel sonuçlar alacagimiz bir ay olur da bir daha kimseyle muhatap olmaya da gerek kalmaz
Canım ben görebiliyorum fakat strip testler beni defalarca yanılttı yazın. Kalan gün sayısına göre ya erken gebelik ya kaset testi İnşallah vardır gebelikKalan gün sayısına göre ya erken gebelik ya kaset testi İnşallah vardır gebelikSizce benimde çizgi varmı kendi kendimi mi kandırıyorumkimyasal geçirmiştim bir ay önce
Canım hsg acılı mıydı. Ben de düşünüyorum olmazsa acaba sonradan bişeyler oldu mu tıkanıklık diye. 2 tüp varken biri de tıkalı olabilir sonuçta. Ama anestezi almadan yapmak istiyorumAnladım, nasip artık ya.. Benim bir kızım var ikinciyi diledik Allah'tan, Nisan da bir gebelik oldu ama kalbi durdu kürtaj oldum, o zamandan beridir olmuyor, en son Dr bir hsg yapalım dedi. Başka hiçbir sorun yok belki kürtajdan dolayı ufak yapışıklıklar olmuş olabilir dedi, ama bir şey çıkmadı. Olmazsa bir iki aya tedavi düşünüyorum artık
Öyle mi oluyormuss. Daha neler ogrencez yaa vallahi prof olcaz bu konularda. Doktorlarla yarışır bilgilerimiz ciddenAynen canm öyle yap ama testi yapmaya devam et bence bırakma doktorların yumurtlama olucak dediği ultrasonda gördüğü yumurtanın dışındaki katman mış yani doktorlar ulturasonla içindeki yumurtanın boyutunu goremezmis bizim yaptığımız bu lh testleri o katmanın içindeki yumurta yeterli büyüklüğe gelince algılıyo ve pik oluyo bu yüzden doktor yumurtlaman bu günlerde dediğinde testimiz tamamen pik çıkmayınca kafamız karışıyo
Kesinlikle öyle valla yumurtlamayı bulmak bı zor çatlamayı beklemek bi zor hele de bulduysak üzerinde 14 gün saymak daha zor tabi bunun üstüne negatif görüp üzülmeyi demiyorum bile rabbim yardımcımız olsun hepimiz istediğimize kavuşalım inşallahÖyle mi oluyormuss. Daha neler ogrencez yaa vallahi prof olcaz bu konularda. Doktorlarla yarışır bilgilerimiz ciddenay inşallah güzel sonuclar alabiliriz canim ya iste test yapıp duruyoruz. Insallah cabucak pozitif görürüz de biter bu ovülasyon takip sureclerimiz de. Ben asilama yaptırmıştım o donemde dr takip ediyordu sonra catlatma ignesi yapiliyordu ama yumurta catladi mi diye kimse muayene etmiyodu. Iste son asilamamda ben tesadüfen ovülasyon testinde gormesem catlamayi o ay da kacacakti belki yumurta ve olmayacakti. Allahim isteyen herkese hamilelik evlat sahibi olmayi nasip etsin bizlere de. Cok zor bu işler
Babyfast nasıl sizce bende üst üste 5 gün pik çıktı bugün yaptığım biraz silik gibi sanki fotoğraftaki bugün yaptığım ilk 10dk içinde çektimMerhaba su an kullandigim innovita canimama tüm ovülasyon testi markalarini deneyimledim.
Durmaya çalışİnşallah canım. Benim bugün çatladı kendime söz verdim tam 14 gün sonra test yapacağım yapacağım.tabi sözümde durabilirsem.
Deneyimlemedigim de varmis demek kiBabyfast nasıl sizce bende üst üste 5 gün pik çıktı bugün yaptığım biraz silik gibi sanki fotoğraftaki bugün yaptığım ilk 10dk içinde çektim
Yoktu canım ama bu marka test son 6 gündür sürekli koyu çıkıyordu ben de testlere güvenim kalmadı uzayan akıntım oldu 8 aralıkta onu baz alıyorum artık hayırlısı diyorumDeneyimlemedigim de varmis demek kiilk kez duydum bu markayi genelde laboquik, innovita, bir gebenin günlüğü markalari var ya bilindik.
Sanki hala koyu gibi canim hala ama önceki testler nasildi ? Pcos var miydi sende
Laboquikte yapıyorum mesela bak ilk fotoğraf dün ikinci foto bugün yorumlar mısın canımDeneyimlemedigim de varmis demek kiilk kez duydum bu markayi genelde laboquik, innovita, bir gebenin günlüğü markalari var ya bilindik.
Sanki hala koyu gibi canim hala ama önceki testler nasildi ? Pcos var miydi sende
Canim bu teste göre bence catlaman olmus veya olmak üzere. Yarin veya obur gün net anlarsin yarin da test yap bakalim daha acilacak mi boyle kalacak mi. Degerlendir bugünü ama erteleme. Çünkü catlama olmus olma sansi yüksek. Benim testlerim de seninki gibi.Laboquikte yapıyorum mesela bak ilk fotoğraf dün ikinci foto bugün yorumlar mısın canım
Dedigin gibi anca kafa karışıyor testlerle. Benm dr.um bana ovülasyon testlerini at çöpe tek yapacağı sey seni strese sokmak demisti ama ben yine vazgecemiyorum. Dedigin gibi akintim baslayinca basladim bende teste ama hala tam catlama gördüm mü bende sen gibi kararsizim tamamen tek cizgiye düşmedi mesela.Yoktu canım ama bu marka test son 6 gündür sürekli koyu çıkıyordu ben de testlere güvenim kalmadı uzayan akıntım oldu 8 aralıkta onu baz alıyorum artık hayırlısı diyorum
Aynen canım ya bencede testler stres yapıyor ben yapıyorum test ama testede bağlı kalmıyorum tam anlamıylaCanim bu teste göre bence catlaman olmus veya olmak üzere. Yarin veya obur gün net anlarsin yarin da test yap bakalim daha acilacak mi boyle kalacak mi. Degerlendir bugünü ama erteleme. Çünkü catlama olmus olma sansi yüksek. Benim testlerim de seninki gibi.
Dedigin gibi anca kafa karışıyor testlerle. Benm dr.um bana ovülasyon testlerini at çöpe tek yapacağı sey seni strese sokmak demisti ama ben yine vazgecemiyorum. Dedigin gibi akintim baslayinca basladim bende teste ama hala tam catlama gördüm mü bende sen gibi kararsizim tamamen tek cizgiye düşmedi mesela.
Aynen canim malesef her aşaması ayri zor. Allahım nasip etsin insallah da bu stresler uzun süre de bize zarar verir. Kolayca hamilelik nasip olur inşallah. Dedigin gibi simdi catlama olduysa bide 14 gun daha bekle sabredebilirsen. Tam kecileri kacirmalikKesinlikle öyle valla yumurtlamayı bulmak bı zor çatlamayı beklemek bi zor hele de bulduysak üzerinde 14 gün saymak daha zor tabi bunun üstüne negatif görüp üzülmeyi demiyorum bile rabbim yardımcımız olsun hepimiz istediğimize kavuşalım inşallah
Aynen bağlı kalmamak lazim. Sadece takip amacli bakmak lazim kafamiza cok takmamak lazim. Ama cok zor malesef. Valla hic takip falan yapmadan basitce hamile kalmak ne güzeldir kimbilir. Bunu yasayanlar bizim yasadigimiz streslere hic girmiyorlar ne kadar sanslilar haberleri yok. 2gunde bir iliski en iyisi aslinda. Yatak odalarini canlandirmak lazim aslinda ovülasyon testlerinden ziyadeAynen canım ya bencede testler stres yapıyor ben yapıyorum test ama testede bağlı kalmıyorum tam anlamıyla
Teşekkür ederimCanım ben devlette çiğdem aslana gidiyorum Battalgazi devlet hastanesinde özelde düşünürsen divan hastanesi barış çıplak gidebilirsin