Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Gonalf 900 iğne 10 bin
Doktor muayene ücreti 1500 her seferinde
Aşılama 15 bin

Bir de Ovülasyon hangi günlerdi ve ilişki planınız nasıl olmuştu, paylaşabilir misiniz rica etsem?

Bana 25’inde hsg’den sonra doktor 3 gün ilişki yasak dedi. Ben de normalde 17-18. Günlerde pik gördüğüm için 14.gün yani 29’u sabah ovülasyon testine başladım ve her gün sabah akşam test yaptım ama zaten 30unda pik ve yumurta akı akıntı gördüm bolca. Sadece 30u ve 1 aralık’ı değerlendirdim canım böyle

Eklentiler

• IMG_3910.jpeg
    97,4 KB · Görüntüleme: 13
Yaaa bana da 5 gün ilişki yok dedi 30 unda hsg oldu. Ayın 2 sinde mesai, dönüşü dedim ovülasyon testi alayım erkenden başlayayım yapmaya, bir baktım pik. O günde akıntı başladı. 3 ü hafif silikleşti 3 ünü ve 4 ünü değerlendirdik biz de artık. peki 1'inde silikleşti mi sizin? Bir de ne zamandır gebelik için deniyordunuz?

Normal aşılamada esinim spermini alıp Uygun zamanda transferini yapıyorlar cipli aşılama da hareketli spermler seçiliyor normal aşılamaya göre %40 fazla oran veriyorlar
Cuma günü bi sorayım doktora hastanede mümkünse çipli olan ondan yaptırayım. Özel hastanelerde oluyor mu ki acaba biliyor musun ?

Canım dün akşam silik testle öğrendim prodoctor belirtim vardı cumartesiden beri göğüs ağrısı bel ağrısı adet olacakmışım gibi karın ağrısı var
Yani sende de adet ağrısı erken başladı. Ay benm de olablr mı acaba benm de 2 gundur agrım var daha 7 günm var umut oldun bana tekrar hayrlo olsunnnn

Insallah pozitifle ayriliriz buralardan. Vallahi bende cok merakla bekliyorum.
Yukarda yazmissin ovülasyon testini 30 saniye tutmak cok diye ama sen ne kadar tutuyorsun canim cubugu
Canm çubuğu idrara koyduktan sonra minicik pembelik çıktığını gördüğüm an çıkarıyorum düz zeminde bekletiyorum saniye tutmuyorum yani

Bence gayet iyi değerlendirmişsiniz bizim de sadece 2 gün oldu. İnşallah tutar sizin de Eğer başka bir problem yoksa hsg şansı çok arttırıyormuş. Evet silikleşmeye başladı 1’inde 2’sinde baya baya silikti. Nisandan beri deniyorduk biz

Yani sende de adet ağrısı erken başladı. Ay benm de olablr mı acaba benm de 2 gundur agrım var daha 7 günm var umut oldun bana tekrar hayrlo olsunnnn
Evet normalde adetten en fazla 2-3 gün önce başlar şimdi 1 hafta önceden başlayınca şüphelenmiştim. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum

Hepsi ayrı bir dert vallahiii. Satış olsunda nasıl olursa olsun modundalar. Hepsi iyilik perisi satarken sonra surat asmalar felan
Sizce benimde çizgi varmı kendi kendimi mi kandırıyorum kimyasal geçirmiştim bir ay önce
Kuzum test uzaktan birde dağılmış sanki. Bir daha mı denesen yada reglin geçmiş acile gidip kan versen kendini strese sokmasan.

merhaba testinizin markası neydi

Cuma günü bi sorayım doktora hastanede mümkünse çipli olan ondan yaptırayım. Özel hastanelerde oluyor mu ki acaba biliyor musun ?
Bin tane doktora gitsen 3 tanesi biliyor ben Medipol hastanelerine kadar aradım o ne diyorlar Mecidiyeköy de bir tane buldum sadece ama henüz tanismadim eşim görevden Nisan da gelecek bu ay olmazsa Nisan sa mikroçip aşılama deniyicez

Bata 5-6 gün kala gördüm ilk çizgiyi canım ama benim muhtemelen hsg’den sonra tüpler ve rahim temizlendiği için yerleşmem falan da hızlı oldu bence
Hayırlı sağlıklı evlat olsun bende yarın test yapıcam ama belli olacağını sanmıyorum bide pazar yaparım varsa artık netleşir 27 Kasım'da yaptım bende hsg bi tıkanıklık yoktu ama yine de umarım bana da yaramıstır bende hamileyimdir 18 ini bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…