- 5 Eylül 2024
- 342
- 180
- 29
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.101
Reglim ikigün gecikti şuan gecikmenin dördüncü günü yarın yaparım o zaman çok teşekkür ederimBen görüyorumadete kaç gün var acaba? Yarın sabah bir test daha yapılabilir koyulaşma artar diye düşünüyorum
hafif bir gölge var sanki bat 7 aralıktı değil mi? kan mı versen canımSizce benimde çizgi varmı kendi kendimi mi kandırıyorumkimyasal geçirmiştim bir ay önce
Herşey dahilmi
14 Aralık adetim geçerse vermeye giderim laboquik kargoda onu bekliyorum dagıtıma çıkmış prodoctor çıkarmıyor sizde kaç gün önce hangi testle çıkmıştı belkide bi iki gün kala gösteririyor prodoctor
Bir de Ovülasyon hangi günlerdi ve ilişki planınız nasıl olmuştu, paylaşabilir misiniz rica etsem?
Evet canımhafif bir gölge var sanki bat 7 aralıktı değil mi? kan mı versen canım
Yaaa bana da 5 gün ilişki yok dedi 30 unda hsg oldu. Ayın 2 sinde mesai, dönüşü dedim ovülasyon testi alayım erkenden başlayayım yapmaya, bir baktım pik. O günde akıntı başladı. 3 ü hafif silikleşti 3 ünü ve 4 ünü değerlendirdik biz de artık.Bana 25’inde hsg’den sonra doktor 3 gün ilişki yasak dedi. Ben de normalde 17-18. Günlerde pik gördüğüm için 14.gün yani 29’u sabah ovülasyon testine başladım ve her gün sabah akşam test yaptım ama zaten 30unda pik ve yumurta akı akıntı gördüm bolca. Sadece 30u ve 1 aralık’ı değerlendirdim canım böyle
Cuma günü bi sorayım doktora hastanede mümkünse çipli olan ondan yaptırayım. Özel hastanelerde oluyor mu ki acaba biliyor musun ?Normal aşılamada esinim spermini alıp Uygun zamanda transferini yapıyorlar cipli aşılama da hareketli spermler seçiliyor normal aşılamaya göre %40 fazla oran veriyorlar
eee ne güzel işte değerlendir. sabaha karşı özellikle daha iyi diyorlarKızlar bende bugun doktora gittim bugun yumurtan cok guzel bugunu degerlendir kesin dedi
Yani sende de adet ağrısı erken başladı. Ay benm de olablr mı acaba benm de 2 gundur agrım var daha 7 günm var umut oldun bana tekrar hayrlo olsunnnnCanım dün akşam silik testle öğrendim prodoctorbelirtim vardı cumartesiden beri göğüs ağrısı bel ağrısı adet olacakmışım gibi karın ağrısı var
Canm çubuğu idrara koyduktan sonra minicik pembelik çıktığını gördüğüm an çıkarıyorum düz zeminde bekletiyorum saniye tutmuyorum yaniInsallah pozitifle ayriliriz buralardan. Vallahi bende cok merakla bekliyorum.
Yukarda yazmissin ovülasyon testini 30 saniye tutmak cok diye ama sen ne kadar tutuyorsun canim cubugu
Bence gayet iyi değerlendirmişsiniz bizim de sadece 2 gün oldu. İnşallah tutar sizin deYaaa bana da 5 gün ilişki yok dedi 30 unda hsg oldu. Ayın 2 sinde mesai, dönüşü dedim ovülasyon testi alayım erkenden başlayayım yapmaya, bir baktım pik. O günde akıntı başladı. 3 ü hafif silikleşti 3 ünü ve 4 ünü değerlendirdik biz de artık.peki 1'inde silikleşti mi sizin? Bir de ne zamandır gebelik için deniyordunuz?
Canm bende görüyorum hangi marka test bu sanırım ovulasyon testinin içinde çıkanlardanSizce benimde çizgi varmı kendi kendimi mi kandırıyorumkimyasal geçirmiştim bir ay önce
Evet normalde adetten en fazla 2-3 gün önce başlar şimdi 1 hafta önceden başlayınca şüphelenmiştim. İnşallah güzel haberlerini bekliyorumYani sende de adet ağrısı erken başladı. Ay benm de olablr mı acaba benm de 2 gundur agrım var daha 7 günm var umut oldun bana tekrar hayrlo olsunnnn
Hepsi ayrı bir dert vallahiii. Satış olsunda nasıl olursa olsun modundalar. Hepsi iyilik perisi satarken sonra surat asmalar felanYa canim benim pcosum var ama anlamadim testlerimi yolladim satan kadin henuz yumurtlama yok diyor bisey diyor. Ama yumurtlama akimtim var hepsi var. Dr da dedi yumurtlama donemindesin diye. Ama kendi bildikleri dogru onlara göre sadece. Ama koyu cizgi oldu baya. Benimde koyuluk azaldi siliklesmeye basladi bakalim bugunku testim ne sonuc verecek.
Ya evet bu testleri kullanma sekli de insani geriyor. Bazen diyorum cok mu icinde tuttum ondan mi acaba koyu cikiyor diye. 10 saniye mi tutcaz 30 saniye mi. Biraz artik onlar icin amaaan alsinlar testi yapsinlar iste seklinde bir seye dönüşüyor galiba bu testler falan. Bir gebenin günlüğü sahibi yine iyi bakma. Benim aldigim innovita testin sahibi daha bi ayri havadrdan cok biliyor sorsan..
Kuzum test uzaktan birde dağılmış sanki. Bir daha mı denesen yada reglin geçmiş acile gidip kan versen kendini strese sokmasan.Sizce benimde çizgi varmı kendi kendimi mi kandırıyorumkimyasal geçirmiştim bir ay önce
merhaba testinizin markası neydiKızlar fikirlerinize ihtiyacim var. Ovülasyon testleri ile takipteyim cift cizgi oluyor ama bie turlu silinmiyor catlama olmadi yani kac gündür. Bir haftadir falan normal yumurta akı akıntım vardi seffaf. Dünden beri uzayan hafif beyaz akıntım var. Ne diyorsunuz catlamak üzere midir acabakoyu cift cizgi oldugundan beri degerlendiriyorum gunasiri ama bir de catlamayi görseydim
Freely gebelik testi canımCanm bende görüyorum hangi marka test bu sanırım ovulasyon testinin içinde çıkanlardan
Bin tane doktora gitsen 3 tanesi biliyor ben Medipol hastanelerine kadar aradım o ne diyorlarCuma günü bi sorayım doktora hastanede mümkünse çipli olan ondan yaptırayım. Özel hastanelerde oluyor mu ki acaba biliyor musun ?
Hayırlı sağlıklı evlat olsun bende yarın test yapıcam ama belli olacağını sanmıyorum bide pazar yaparım varsa artık netleşir 27 Kasım'da yaptım bende hsg bi tıkanıklık yoktu ama yine de umarım bana da yaramıstır bende hamileyimdir 18 ini bekliyorum bakalımBata 5-6 gün kala gördüm ilk çizgiyi canım ama benim muhtemelen hsg’den sonra tüpler ve rahim temizlendiği için yerleşmem falan da hızlı oldu bence