Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canım hsg acılı mıydı. Ben de düşünüyorum olmazsa acaba sonradan bişeyler oldu mu tıkanıklık diye. 2 tüp varken biri de tıkalı olabilir sonuçta. Ama anestezi almadan yapmak istiyorum
Benim anestezili oldu o yüzden hiç acı duymadım, uyanınca da hiç ağrım sızım yoktu. Anestezisiz nasıl olur hiç bilmiyorum, sanırım hasta kasılmasın rahat olsun isteniyor. Benim de kürtaj sonrası gebelik olmayınca, yapalım dediler.

Canim oncelikle tebrik ederim saglikla kucagina almak nasip olsun inşallah. Bizler icin de dualarina talibiz dualarini esirgeme
Yerlesme kanamasi bu günlerde normaldir olabilir. Zaten dün verdiysen kan ancak yarin baktirabilirsin düzenli artış tabiki icin, yarin kan verdigin yere gidip yeniden kan vermelisin 2 kat veya 2 kata yakin artis olduysa sıkıntı olmaz. Zaten su anda seni muayene de etseler birsey goremezler. Ancak beta takibin yapilacak. Beta 1000 1500lere ulasinca kese ancak olusuyor. Stres yapma sakin ol. Guzelce yukselmesi icin dua et

Canım hsg acılı mıydı. Ben de düşünüyorum olmazsa acaba sonradan bişeyler oldu mu tıkanıklık diye. 2 tüp varken biri de tıkalı olabilir sonuçta. Ama anestezi almadan yapmak istiyorum
Acı eşiğin yüksekse eğer anlık acıyor ilk aleti sokarken 2. İlacı sıkarken fena açıyor ama hemen geçiyor aklına geçeçek geçeçek diye girdim yanı okuya üfleye sonra hiç birşey yok okadar para vermeye gerek yok bence az dayanmak lazım

babylovee Çok teşekkür ederim canım. Benim 2. Gebeliğim ilk bebeğimin kalbi durdu maalesef düşük yaptım. O yüzden biraz stresliym bu bebeğime de bir şey olacak diye. Rabbim ennn kısa sürede sağlıklı bir bebiş sana ve bekleyen tüm anne adaylarımıza nasip etsin inşallah. Her zaman dualarımdasınız.O zaman ben yarın tekrar kan vereyim inşallah düzgün bir şekilde artış gösterir.

Amin inşallah iki güne bir en az iki katı artış olursa sağlıklı demek. Muhtemelen sizin Ovülasyon geç olmuş ondan değer düşük geldi belki size. Önemli olan bundan sonra iyi bir artışın olması. Sağlıklı, hayırlı olsun inşallah

Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir artış görebilirim

Ah kuzum aminnn aminn Allahım duysun seni insallah en yakın zamandan nasip eder yeniden bana da bekleyen herkese de. Kaderdas sayiliriz benim de ilk gebeligim daha cok kısa bir zaman önce düşükle sonlandı malesef. Bende senin gibiyim endişeliyim. Insallah bir an evvel yeniden nasip olur da saglikla ilerler hamileligim saglikli uzun ömürlü evlatlarimiz olur. Cok iyi anliyorum senin neler hissettigini. Ama hic stres yapma sakin ol yarin kan ver takip et herseyin güzel olacagina inan

İnşallah canım yarın kaset test ve erken gebelik testi alayım o zaman bildiğin güvendiğin marka varmı

İyi akşamlar kızlar benim adetten sonra 8.gunum bugün demin sağ kasıkta sancı oldu braz şimdi uzayan şeffaf akıntı geldi ben şimdi yumurtlamayami girdim yoksa çatlıyormu bu sefer çok erken başladı bu akıntı ben anlamadım 2 gün oldu adetim biteli

Acı eşiğin çok yüksektir canım ben de başarabileceğini düşünüyorumm düşün ki diş çekimi oldu yazın. Fazla uyuşmadı eminm. Hisssettim cogunu cıplık boyutunu geldm sabrettim

Rabbim bizim kuşlarımızı cennetine aldı. İnşallah bundan sonraki gebeliklerimiz sağlıklı olur canım. Özellikle dualarıma alacağım seni de. En kısa sürede haberini alırız inşallah. Rabbim sağlıklı sıhhatli zamanında doğan tatlı bir bebek nasip etsin bizlere inşallah tamam canım inşallah dediğin gibi her şey güzel olur

Evet. Bence çatlamış düne göre bakarsak

Teşekkür ederim .Çiğdem aslanı duymuştum .Onada bakarım.Diğer devlet Hastanesi'nde yasemin ışık diye bir doktor var Allah'ım düşürmesin kimseyi ona
Eğitim araştırmada kadın doğumlu yok bence hepsinden nefret ediyorum iki ay oraya gittim ağlayarak ewe geldim test istiyorlar gidiyorum sonucu başkasına gösteriyorum dinlemiyolar bile çiğdem hoca çok iyi orda olduğu günleri söylüyo ilgisi çok iyi sadece herşeyi senin sorman gerekiyo konuşmuyo tek sorun bu ama işinin ehli gerçekten mükemmel Bi doktor

Acı eşiğin çok yüksektir canım ben de başarabileceğini düşünüyorumm düşün ki diş çekimi oldu yazın. Fazla uyuşmadı eminm. Hisssettim cogunu cıplık boyutunu geldm sabrettim
Aynen bende kendime güzeldeyim az batırdım ama anında geçti ilk ilişki gibi düşünebiliriz

Kesinlikle öyle .Orası berbat sadece acilde tanıştığım bi doktor var ,İbrahim Halil oda gerçekten çok iyi yani diğerlerine göre seni dinliyor detaylı açıklıyor .

Selam kızlar dün akşam arkadaşım prodoctor markanın erken testini yaptı pembe çizgi çok net çıktı silik bile değildi sonra predictor aldı onda da çok net çıktı
Sabahına hemen kan verdi 0.6 çıktı neden böyle olmuş olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…