-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.161
Benim anestezili oldu o yüzden hiç acı duymadım, uyanınca da hiç ağrım sızım yoktu. Anestezisiz nasıl olur hiç bilmiyorum, sanırım hasta kasılmasın rahat olsun isteniyor. Benim de kürtaj sonrası gebelik olmayınca, yapalım dediler.Canım hsg acılı mıydı. Ben de düşünüyorum olmazsa acaba sonradan bişeyler oldu mu tıkanıklık diye. 2 tüp varken biri de tıkalı olabilir sonuçta. Ama anestezi almadan yapmak istiyorum
Canim oncelikle tebrik ederim saglikla kucagina almak nasip olsun inşallah. Bizler icin de dualarina talibiz dualarini esirgemeMerhaba arkadaşlar lütfen bana da bakar mısınız? benim sat 8 Kasımdı dün kan verdim beta 25.3 çıktı. Bugün gün boyunca alt karın bölgemde ağrı vardı. Az önce de pembe bir akıntı geldi. Doktora gitmek için erken diye düşünüp gitmemiştim. Sizce bir sıkıntı mı var gitmeli miyim?
Acı eşiğin yüksekse eğer anlık acıyor ilk aleti sokarken 2. İlacı sıkarken fena açıyor ama hemen geçiyor aklına geçeçek geçeçek diye girdim yanı okuya üfleye sonra hiç birşey yok okadar para vermeye gerek yok bence az dayanmak lazımCanım hsg acılı mıydı. Ben de düşünüyorum olmazsa acaba sonradan bişeyler oldu mu tıkanıklık diye. 2 tüp varken biri de tıkalı olabilir sonuçta. Ama anestezi almadan yapmak istiyorum
Canim oncelikle tebrik ederim saglikla kucagina almak nasip olsun inşallah. Bizler icin de dualarina talibiz dualarini esirgeme❤
Yerlesme kanamasi bu günlerde normaldir olabilir. Zaten dün verdiysen kan ancak yarin baktirabilirsin düzenli artış tabiki icin, yarin kan verdigin yere gidip yeniden kan vermelisin 2 kat veya 2 kata yakin artis olduysa sıkıntı olmaz. Zaten su anda seni muayene de etseler birsey goremezler. Ancak beta takibin yapilacak. Beta 1000 1500lere ulasinca kese ancak olusuyor. Stres yapma sakin ol. Guzelce yukselmesi icin dua et
Amin inşallahbabylovee Çok teşekkür ederim canım. Benim 2. Gebeliğim ilk bebeğimin kalbi durdu maalesef düşük yaptım. O yüzden biraz stresliym bu bebeğime de bir şey olacak diye. Rabbim ennn kısa sürede sağlıklı bir bebiş sana ve bekleyen tüm anne adaylarımıza nasip etsin inşallah. Her zaman dualarımdasınız .O zaman ben yarın tekrar kan vereyim inşallah düzgün bir şekilde artış gösterir.
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir artış görebilirimAmin inşallahiki güne bir en az iki katı artış olursa sağlıklı demek. Muhtemelen sizin Ovülasyon geç olmuş ondan değer düşük geldi belki size. Önemli olan bundan sonra iyi bir artışın olması. Sağlıklı, hayırlı olsun inşallah
Ah kuzum aminnn aminnbabylovee Çok teşekkür ederim canım. Benim 2. Gebeliğim ilk bebeğimin kalbi durdu maalesef düşük yaptım. O yüzden biraz stresliym bu bebeğime de bir şey olacak diye. Rabbim ennn kısa sürede sağlıklı bir bebiş sana ve bekleyen tüm anne adaylarımıza nasip etsin inşallah. Her zaman dualarımdasınız .O zaman ben yarın tekrar kan vereyim inşallah düzgün bir şekilde artış gösterir.
İnşallah canım yarın kaset test ve erken gebelik testi alayım o zaman bildiğin güvendiğin marka varmıCanım ben görebiliyorum fakat strip testler beni defalarca yanılttı yazın. Kalan gün sayısına göre ya erken gebelik ya kaset testi İnşallah vardır gebelikKalan gün sayısına göre ya erken gebelik ya kaset testi İnşallah vardır gebelik
Predictor early aşırı kaliteli ama cok pahalı 2. Guvendıgım test awox herkes cok memnun kuzum. Ben de awox aldım netten 5li. Yapmak istiyorum bianonceeİnşallah canım yarın kaset test ve erken gebelik testi alayım o zaman bildiğin güvendiğin marka varmı
Acı eşiğin çok yüksektir canım ben de başarabileceğini düşünüyorumm düşün ki diş çekimi oldu yazın. Fazla uyuşmadı eminm. Hisssettim cogunu cıplık boyutunu geldm sabrettimAcı eşiğin yüksekse eğer anlık acıyor ilk aleti sokarken 2. İlacı sıkarken fena açıyor ama hemen geçiyor aklına geçeçek geçeçek diye girdim yanı okuya üfleye sonra hiç birşey yok okadar para vermeye gerek yok bence az dayanmak lazım
Çok çok teşekkür ederimmPredictor early aşırı kaliteli ama cok pahalı 2. Guvendıgım test awox herkes cok memnun kuzum. Ben de awox aldım netten 5li. Yapmak istiyorum bianoncee
Kaset olanı albi al şaşırtmıyor yoksa çizgi çıkarmadı bendeİnşallah canım yarın kaset test ve erken gebelik testi alayım o zaman bildiğin güvendiğin marka varmı
Rabbim bizim kuşlarımızı cennetine aldı. İnşallah bundan sonraki gebeliklerimiz sağlıklı olur canım. Özellikle dualarıma alacağım seni de. En kısa sürede haberini alırız inşallah. Rabbim sağlıklı sıhhatli zamanında doğan tatlı bir bebek nasip etsin bizlere inşallahAh kuzum aminnn aminnAllahım duysun seni insallah en yakın zamandan nasip eder yeniden bana da bekleyen herkese de. Kaderdas sayiliriz benim de ilk gebeligim daha cok kısa bir zaman önce düşükle sonlandı malesef. Bende senin gibiyim endişeliyim. Insallah bir an evvel yeniden nasip olur da saglikla ilerler hamileligim saglikli uzun ömürlü evlatlarimiz olur. Cok iyi anliyorum senin neler hissettigini. Ama hic stres yapma sakin ol yarin kan ver takip et herseyin güzel olacagina inan ❤
Evet. Bence çatlamış düne göre bakarsakKızlarrr acil yardım 8 aralıkta uzayan akıntım oldu ovu testi pik çıktı benim üst üste hep burayada yazmıştım ama az önce yaptığım silik çıktı çatlama olabilir mi 7-8-9 aralığı değerlendirdim şimdi napıcam çok heyecanlıyım hahaaahahhsha ilk foto az önce yaptığım ikincisi dünki test lütfen yardımcı olun kızlar
Valla öyle yaAynen canim malesef her aşaması ayri zor. Allahım nasip etsin insallah da bu stresler uzun süre de bize zarar verir. Kolayca hamilelik nasip olur inşallah. Dedigin gibi simdi catlama olduysa bide 14 gun daha bekle sabredebilirsen. Tam kecileri kacirmalik
Eğitim araştırmada kadın doğumlu yok bence hepsinden nefret ediyorum iki ay oraya gittim ağlayarak ewe geldim test istiyorlar gidiyorum sonucu başkasına gösteriyorum dinlemiyolar bile çiğdem hoca çok iyi orda olduğu günleri söylüyo ilgisi çok iyi sadece herşeyi senin sorman gerekiyo konuşmuyo tek sorun bu ama işinin ehli gerçekten mükemmel Bi doktorTeşekkür ederim.Çiğdem aslanı duymuştum .Onada bakarım.Diğer devlet Hastanesi'nde yasemin ışık diye bir doktor var Allah'ım düşürmesin kimseyi ona
Aynen bende kendime güzeldeyim az batırdım ama anında geçti ilk ilişki gibi düşünebilirizAcı eşiğin çok yüksektir canım ben de başarabileceğini düşünüyorumm düşün ki diş çekimi oldu yazın. Fazla uyuşmadı eminm. Hisssettim cogunu cıplık boyutunu geldm sabrettim
Kesinlikle öyle .Orası berbat sadece acilde tanıştığım bi doktor var ,İbrahim Halil oda gerçekten çok iyi yani diğerlerine göre seni dinliyor detaylı açıklıyor .Eğitim araştırmada kadın doğumlu yok bence hepsinden nefret ediyorum iki ay oraya gittim ağlayarak ewe geldim test istiyorlar gidiyorum sonucu başkasına gösteriyorum dinlemiyolar bile çiğdem hoca çok iyi orda olduğu günleri söylüyo ilgisi çok iyi sadece herşeyi senin sorman gerekiyo konuşmuyo tek sorun bu ama işinin ehli gerçekten mükemmel Bi doktor