Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ya canim benim pcosum var ama anlamadim testlerimi yolladim satan kadin henuz yumurtlama yok diyor bisey diyor. Ama yumurtlama akimtim var hepsi var. Dr da dedi yumurtlama donemindesin diye. Ama kendi bildikleri dogru onlara göre sadece. Ama koyu cizgi oldu baya. Benimde koyuluk azaldi siliklesmeye basladi bakalim bugunku testim ne sonuc verecek.
Ya evet bu testleri kullanma sekli de insani geriyor. Bazen diyorum cok mu icinde tuttum ondan mi acaba koyu cikiyor diye. 10 saniye mi tutcaz 30 saniye mi. Biraz artik onlar icin amaaan alsinlar testi yapsinlar iste seklinde bir seye dönüşüyor galiba bu testler falan. Bir gebenin günlüğü sahibi yine iyi bakma. Benim aldigim innovita testin sahibi daha bi ayri hava drdan cok biliyor sorsan..

Anladm canm nasip kısmet ya hayırlısı olsun bakalım ne olucak bu ay

Canm hayırlı olsun test ne zamannyaptınn. Ve. BElirtin oldu mu. Benim adet agrıları var 2 gundur bazen şiddetli ama daha 1 haftam var
Canım dün akşam silik testle öğrendim prodoctor belirtim vardı cumartesiden beri göğüs ağrısı bel ağrısı adet olacakmışım gibi karın ağrısı var

Ben gebe değilim, gebelik testi yapmadım henüz, ama geçen ay artımed silik çıkarmıştı negatifmiş. İnşallah gebelik vardır

Malesef çocuk için başlayınca düzen allak bullak oluyor, çoğu kişi bundan muzdarip. Tabi ki Dr kontrollerinizi yaptırın, kist vb şeyler yoksa ve her şey normalde muhtemelen stresten sarkıyordur. Benim de günlerim değişiyor. Ovülasyon testiyle talip ediyorum genelde.

ben gitmiştim kontrole doktorum herşey çok normal 6 ay içinde pozitifle bekliyorum seni demişti. 5. ay bunda da gebelik olmazsa son aya gireceğim. Kronik hasta olduğum için 6 ayda tedaviye başlayacak sanırım. Ovulasyon testi de hiç kullanmadım. Bu ay da gebelik olmazsa gelecek döngüde kullanmayı planlıyorum. Allah herkese müjdeli haberi almayı nasip etsin

Sizce benimde çizgi varmı kendi kendimi mi kandırıyorum kimyasal geçirmiştim bir ay önce

Eklentiler

• IMG_0255.jpeg
    75,6 KB · Görüntüleme: 34
Ğ
Merhaba ben de yeni geldim ve hoşbuldum acaba beni de ekler misiniz sat 13 Kasım bat 12 Aralık

Merhabalar Ekler misiniz
Sat 6 aralık
Bat 7 Ocak

Aşılama olacağım Gonalf900 kullanıyorum totem olsun

Sat 24 kasım
Bat 20 aralık
Bu ay beklemiyorum pik olduğu zamanlar değerlendiremedik

Bir güncelleme geçeyim sabah ilk idrarla test yaptım silik çıktı hemen 5-10 dk içinde fotoyu ekledim. Öğlen kan vermeye gidicem.

Beni de ekler misiniz sat 25 Kasım bat 25 aralık

Sat 8 Aralık Bat 5 Ocak

14 Kasım beklemen 9 Aralık tüm belirtiler var ama gelen giden yok test yapmadım henüz (inşallah vardır gecikme değildir amin )

Kızlar kan testi sonucum 31,19 çıktı. Bat’a 4-5 günüm var daha. Umarım iyidir ve artarak devam eder

Benim bata 2 gun halâ negatifim elendim galiba umut yok
burciby Canımmm çok sevindimm. artarak devam etsin inşallah çok sevindim gebelerimiz çoğalarak artsın maşallah kızlaaaar hepiniz hoş geldiniz. sağlıkla güzel haberlerinizi alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…