Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Valla bende çok kararsız kalmıştım bir gebenin günlüğünde de memnuniyet çok çok fazla dedim bu sefer de o olsun zaten az çok öğrendim kendim yorumluyorum sen ilk gebeliginde mi bir gebenin günlüğünu kullandın tam anlayamadim canm

Catladi mi yumurtaniz ? Pcos var mi bide sizde ? Bende ayni durumdayim. Epeydir cift cizgiler havada ucusuyor ama bir turlu catlamayi tam yakalayamamisim gibi geliyor. Dün biraz silikti bakalim bugunde yapcam ne olacak sonuç
Çatladı canım büyük ihtimalle 2. Gün dün gece çatladı. Pcos yok aslında ilk defa böyle oldu. Geçen ay başka bir marka test kullandım ertesi gün çatlama oldu. Resimler 3 güne ait.
İlk 2 sıra 9 Aralık ilk pik gördüğüm gün
3-4 10 Aralık 2. Gün
En alttaki de 11 aralık bugün

Eklentiler

• BD37F3E4-2B84-411F-99F1-0723BEC445ED.jpeg
    145,5 KB · Görüntüleme: 13
Benimkiler bir gebenin günlüğünden canım. İlk etapta beni yanılttı gerildim resmen. kutu içerisinde idrara 30 sn diyor , sayfasında başka söylüyor çok fazla şikayette vardı.

Benimkiler bir gebenin günlüğünden canım. İlk etapta beni yanılttı gerildim resmen. kutu içerisinde idrara 30 sn diyor , sayfasında başka söylüyor çok fazla şikayette vardı. Hatta sürtüştüm biraz kadınla engelledim direk .

Benimkiler bir gebenin günlüğünden canım. İlk etapta beni yanılttı gerildim resmen. kutu içerisinde idrara 30 sn diyor , sayfasında başka söylüyor çok fazla şikayette vardı.
30 saniye çok fazla ya ben saymıyorum hiç minicik pembelik çıktığını gördüğüm an çıkarıyorum çubuğu idrarda çok durunca sonuç değişiyo

Devam eder inşallah canm daha çok minik erken öğrendiğin için değerin düşük sanma sakın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canm ovülasyon takibi yapmış mıydın
İnşallah yapmıştım canım hatta önceki paylaşımlarımda vardı. Ama ben 25 kasımda hsg çektirmiştim onun sayesinde oldu bence

30 saniye çok fazla ya ben saymıyorum hiç minicik pembelik çıktığını gördüğüm an çıkarıyorum çubuğu idrarda çok durunca sonuç değişiyo
Sonradan fark ettim bnde normal yaptım dediğiniz gibi görünce çıkardım hep. Bu arada innovita satıcısı kadın dediğiniz gibi ters birisi, bir gebenin günlüğü de kendini çok kasan birisi haberiniz olsun. Ben geçen sürtüştüm. Benim sosyal medyada 35bin kişilik sayfam var o hesabımdan yazdım kadına. soru sordum 4 gün cevap vermedi birde danışmanlık veriyor kendince kafasına göre dönüş yapıyor ulaşamazsınız

ilk denememizde hemen olmuştu onu kaybettik , kürtaj sonrası hala gelen giden yok , bizde bazı aylar şehir dışları vs vs değerlendiremedik bölük pörçük
Geçmiş olsun canım ben de boş gebelik sebebiyle 25 ekimde kürtaj oldum. sen kürtajdan sonra korundun mu ovulasyon testi yapıyor musun?

a tamam o zaman başla başla
bende cuma günü katılıcam. hayırlısıyla
daha önce kızımda yapmıştım. 11-12. günlerde oldu diye hatırlıyorum. o yüzden hemen başlamadım.
bol şans :)

aa evet femera etkisiyle erken yumurta olur allah bereket versin bakalım :)
sağolun kızlar hepimiz için pozitifli testler sonu bebekli olsun insallah

Evet güzel gebenin günlüğü testleri de. Ama ben bi catlama gorememistim testler bitmisti elimdeki. O nedenle cokta yorum yapamam bu konuda.
Gebe kaldigim ay ovülasyon testi kullanmamistim komple ay boyunca. Asilama sürecinde iken laboquik ovülasyon test vardi elimde onunla test ettim ve catlama oldu mu acaba diye sonra çatlama olduğunu gördüm testte. Sonra dra gittim kontrole evet catlamis dedi bizde degerlendirdik ve sonuc pozitif olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…