- 19 Ağustos 2024
- 12
- 10
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.061
erken daha canım testleri harcama 3 gün geçsin :) ben de şimdi sipariş verdimmerhaba kızlar bugün reglim bitti ovulasyona başlıyorum
Valla bende çok kararsız kalmıştım bir gebenin günlüğünde de memnuniyet çok çok fazla dedim bu sefer de o olsun zaten az çok öğrendim kendim yorumluyorum sen ilk gebeliginde mi bir gebenin günlüğünu kullandın tam anlayamadim canmAyni kisiden almisiz muhtemelen. Kadin hep bi azarlar sekilde mesaj atiyor. Bide cok bilgili gibi davraniyor ama degil demek ki. Dr muayenede yumurtlama diyor o daha yumurtlama olmamis pcossun zaten fln bisiler konusuyor. Dedigin gibi bende cok haz etmedim ama iste elimdeki testler bitsin de. Ben birgebenin günlüğü de kullandim. Onun da hassas testleri aslinda ama en cok gebelik testi hassas. Aninda pozitifi görmüştü benim.bende siparis vercem yeniden bu ay bir sonuclansin da. Bende gebegunlukten mi alsam acaba diye düşünüyorum acikcasi.
Çatladı canım büyük ihtimalle 2. Gün dün gece çatladı. Pcos yok aslında ilk defa böyle oldu. Geçen ay başka bir marka test kullandım ertesi gün çatlama oldu. Resimler 3 güne ait.Catladi mi yumurtaniz ? Pcos var mi bide sizde ? Bende ayni durumdayim. Epeydir cift cizgiler havada ucusuyor ama bir turlu catlamayi tam yakalayamamisim gibi geliyor. Dün biraz silikti bakalim bugunde yapcam ne olacak sonuç
Eşim eve gelsin söylemiştim çayladığını hemen değerlendireceğim inşallah.Canm kesinlikle bugünü değerlendir bence
İnşallah yaEşim eve gelsin söylemiştim çayladığını hemen değerlendireceğim inşallah.umarım hepimiz güzel sonuç alırız aralık ayındq
1-2 gün daha hatta 3-4 gün daha bekleyin kendinizi strese sokmayaın. Ama erken döllenme olduysa çıkar belki çıkanların var.ilişkimim üstünden 8 gün geçti erken gebelik testi yapsam çıkarmı acaba kızlar
kuzum femara içiyorum ya ondan dolayı belli olmaz diye bide.hayırlı olsun insallah ugur getirsin sanada :)erken daha canım testleri harcama 3 gün geçsin :) ben de şimdi sipariş verdim
Benimkiler bir gebenin günlüğünden canım. İlk etapta beni yanılttı gerildim resmen.Ayni kisiden almisiz muhtemelen. Kadin hep bi azarlar sekilde mesaj atiyor. Bide cok bilgili gibi davraniyor ama degil demek ki. Dr muayenede yumurtlama diyor o daha yumurtlama olmamis pcossun zaten fln bisiler konusuyor. Dedigin gibi bende cok haz etmedim ama iste elimdeki testler bitsin de. Ben birgebenin günlüğü de kullandim. Onun da hassas testleri aslinda ama en cok gebelik testi hassas. Aninda pozitifi görmüştü benim.bende siparis vercem yeniden bu ay bir sonuclansin da. Bende gebegunlukten mi alsam acaba diye düşünüyorum acikcasi.
Benimkiler bir gebenin günlüğünden canım. İlk etapta beni yanılttı gerildim resmen.Ayni kisiden almisiz muhtemelen. Kadin hep bi azarlar sekilde mesaj atiyor. Bide cok bilgili gibi davraniyor ama degil demek ki. Dr muayenede yumurtlama diyor o daha yumurtlama olmamis pcossun zaten fln bisiler konusuyor. Dedigin gibi bende cok haz etmedim ama iste elimdeki testler bitsin de. Ben birgebenin günlüğü de kullandim. Onun da hassas testleri aslinda ama en cok gebelik testi hassas. Aninda pozitifi görmüştü benim.bende siparis vercem yeniden bu ay bir sonuclansin da. Bende gebegunlukten mi alsam acaba diye düşünüyorum acikcasi.
30 saniye çok fazla ya ben saymıyorum hiç minicik pembelik çıktığını gördüğüm an çıkarıyorum çubuğu idrarda çok durunca sonuç değişiyoBenimkiler bir gebenin günlüğünden canım. İlk etapta beni yanılttı gerildim resmen.kutu içerisinde idrara 30 sn diyor , sayfasında başka söylüyor çok fazla şikayette vardı.
İnşallahDevam eder inşallah canm daha çok minik erken öğrendiğin için değerin düşük sanma sakın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahcanm ovülasyon takibi yapmış mıydın
aa evet femera etkisiyle erken yumurta olur allah bereket versin bakalım :)kuzum femara içiyorum ya ondan dolayı belli olmaz diye bide.hayırlı olsun insallah ugur getirsin sanada :)
Sağol canım inşallah hayırlı haberlerini alırızHayırlı olsun canım Benm kargodaki testlerim gelsin ona göre akşam eşim gelince bende test vermeye giderim
Hsg ne oluyo canmİnşallahyapmıştım canım hatta önceki paylaşımlarımda vardı. Ama ben 25 kasımda hsg çektirmiştim onun sayesinde oldu bence
Sonradan fark ettim bnde normal yaptım dediğiniz gibi görünce çıkardım hep. Bu arada innovita satıcısı kadın dediğiniz gibi ters birisi, bir gebenin günlüğü de kendini çok kasan birisi haberiniz olsun. Ben geçen sürtüştüm. Benim sosyal medyada 35bin kişilik sayfam var o hesabımdan yazdım kadına. soru sordum 4 gün cevap vermedi birde danışmanlık veriyor kendince kafasına göre dönüş yapıyor ulaşamazsınız30 saniye çok fazla ya ben saymıyorum hiç minicik pembelik çıktığını gördüğüm an çıkarıyorum çubuğu idrarda çok durunca sonuç değişiyo
Geçmiş olsun canım ben de boş gebelik sebebiyle 25 ekimde kürtaj oldum. sen kürtajdan sonra korundun mu ovulasyon testi yapıyor musun?ilk denememizde hemen olmuştu onu kaybettik , kürtaj sonrası hala gelen giden yok , bizde bazı aylar şehir dışları vs vs değerlendiremedik bölük pörçük
a tamam o zaman başla başla
bende cuma günü katılıcam. hayırlısıyla
daha önce kızımda yapmıştım. 11-12. günlerde oldu diye hatırlıyorum. o yüzden hemen başlamadım.
bol şans :)
sağolun kızlar hepimiz için pozitifli testler sonu bebekli olsun insallahaa evet femera etkisiyle erken yumurta olur allah bereket versin bakalım :)
Sağol canımm inşallahmaşallah canım olacak öyle hissediyorum bebek geliyor :)
Evet güzel gebenin günlüğü testleri de. Ama ben bi catlama gorememistim testler bitmisti elimdeki. O nedenle cokta yorum yapamam bu konuda.Valla bende çok kararsız kalmıştım bir gebenin günlüğünde de memnuniyet çok çok fazla dedim bu sefer de o olsun zaten az çok öğrendim kendim yorumluyorum sen ilk gebeliginde mi bir gebenin günlüğünu kullandın tam anlayamadim canm