Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bazı kişilerde olmayabiliyomuş bu arada ama yine de gebe kalıyorlar. İnşallah görürsün canım hsg 25 kasımda çektirdim daha çok yeni benim de
Aynı gün çektirmişiz inş hsg sonrası ilk aydan hepimizin olur benmde bi test pozitif prodoctorda çıkmıyor ama

İnsan bu süreçte bildiğini unutuyor valla canm inşallah güzel sonuçlanır herkesin de rahata ereriz
O kadar haklısın ki canim gerçekten bakk herseyi unutuyoruz. Ben yeni düşük yaptim düşük sonrasi ilk denemem daha. Unutmusum hemen nasil oluyordu ne zaman çatlıyordu diye. Bide pcos var zaten bolca cift cizgi cikiyor ovülasyon testlerinde.
Amin amiiiinnn inşallah pozitiflerle ayriliriz gruptan ne kadar mükemmel olur ❤

Ay inşallah ya hayırlısı olsun bakalım ama sen riske atma bu günleri değerlendir hep pcosdan dolayı hep çift çizgi çıkıyorsa tam yumurtlama gününü bilemezsin bu yüzden sen her çift çizgiyi değerlendir

Evet canım korunmasız ilişkilerde adet düzensizliği oluyor sebebi sanırım basarısız döllenmeler, kimyasal gebelikler vs. yani biz farkında olmadan sonlanıyorlar, vücudun öyle öyle alışır, tutunur en sonunda

Hahaha iyi fikir zaten beni ovülasyon testlerinden sogutan o olmustu hep cift cizgi cikiyor. Koyulasma ne zaman oldu bitti anlamiyordum ama bu kullandigim marka biraz daha iyi gibi. Mesela baya koyu cizgi pik yakaladim gibi bu ay. Ama catlama net yakalanmadi. Dün silikti iste birde bugun bakicam insallah silinmistir iyice. Ama bugunku akıntı seklim de degisti uzayan akintiya döndü . Tahminim ya catladi yada catlama yakinda. Beklemeye teste devam. Bu ay bir sonuclansin da bakalim hemen yeni ovülasyon testi siparisi vercem hemen.
Gunasiri degerlendiriyoruz valla. Elimizden gelen bu

Canm bugün testi bı kaç kez yap ki tam anlayasın çatladigini hangi marka kullaniyodun testi

çok teşekkür ederim çok araştırdım ama nedenini hiç bulamadım. Gecikme yaşayınca da insan heyecanlanıyor ama benim artık gecikmelerim korkutmaya başlamıştı acaba yumurtlamıyormuyum diye. Demekki vücudumun alışması gerekiyor

Canm bugün testi bı kaç kez yap ki tam anlayasın çatladigini hangi marka kullaniyodun testi
Su an kullandığım innovita canım. Bundan memnunum net çıkarıyor.
Ama mesela satin aldığım kisiye attim testlerimi bana henuz yumurtlama yok vs biseyler dedi. Safi moral.bozmaya yönelik herkes valla. Cuma günü kontrolüm vardi dra sordum yumurtlama doneminde miyim diye evet dedi. Satan kadina göre de daha yumurtlama yok. Herkesin lafina da itibar etmemek lazim.

Önceki kullandigim da laboquik marka idi. O da fena degil aslinda ama innovita az daha iyi gibi geldi bana

Canm bende geçen ay onu kullandım kadın yorumluyo ama aksinin teki yani çok ters bı kadın hiç haz etmedim zaten gebelik te olmadı bende bu ay bir gebenin günlüğü ovülasyon Testini aldım bugün ya da muhtemelen yarın başlarım bakalım kısmet

araştırarak bulamazsın doktorlar da bu konuyu cevapsız bırakıyor, bunu vücudunu dinleyen ve yaşayan biliyor.

Ayni kisiden almisiz muhtemelen. Kadin hep bi azarlar sekilde mesaj atiyor. Bide cok bilgili gibi davraniyor ama degil demek ki. Dr muayenede yumurtlama diyor o daha yumurtlama olmamis pcossun zaten fln bisiler konusuyor. Dedigin gibi bende cok haz etmedim ama iste elimdeki testler bitsin de. Ben birgebenin günlüğü de kullandim. Onun da hassas testleri aslinda ama en cok gebelik testi hassas. Aninda pozitifi görmüştü benim.bende siparis vercem yeniden bu ay bir sonuclansin da. Bende gebegunlukten mi alsam acaba diye düşünüyorum acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…