Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Tşkler inşallah hayırlı haberler alırız

Çatlamadı daha yaaaa delüreceğim şimdi yine baktım yok duruyor çatlamamış ama bugünü de değerlendirdim.
Catladi mi yumurtaniz ? Pcos var mi bide sizde ? Bende ayni durumdayim. Epeydir cift cizgiler havada ucusuyor ama bir turlu catlamayi tam yakalayamamisim gibi geliyor. Dün biraz silikti bakalim bugunde yapcam ne olacak sonuç

a tamam o zaman başla başla
bende cuma günü katılıcam. hayırlısıyla
daha önce kızımda yapmıştım. 11-12. günlerde oldu diye hatırlıyorum. o yüzden hemen başlamadım.
bol şans :)

Kızlar kan testi sonucum 31,19 çıktı. Bat’a 4-5 günüm var daha. Umarım iyidir ve artarak devam eder
Devam eder inşallah canm daha çok minik erken öğrendiğin için değerin düşük sanma sakın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canm ovülasyon takibi yapmış mıydın

Kızlar fikirlerinize ihtiyacim var. Ovülasyon testleri ile takipteyim cift cizgi oluyor ama bie turlu silinmiyor catlama olmadi yani kac gündür. Bir haftadir falan normal yumurta akı akıntım vardi seffaf. Dünden beri uzayan hafif beyaz akıntım var. Ne diyorsunuz catlamak üzere midir acaba koyu cift cizgi oldugundan beri degerlendiriyorum gunasiri ama bir de catlamayi görseydim

Canm havuç ye bol bol

tam havuç ye yazacaktım :)
avakado da işe yarıyor galiba
yürüyüş yapmanı da öneirirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…