Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Günaydın benim dün üç gün önceden geldi regl inşallah hayırlısıyla sizin gelmez vardır
inşallah canım ben en son 9 kasımda oldum normalde 9 aralıkta olmalıydım aslında 2 gün gecikti telefon bugünü gösteriyor ama gecen ay 20 gün gecikmem oldu gecen ay ben telefona güvendim telefonda görünen tarihlerdee ilişki oldu sonra bıraktım aslında geç yumurtlamışım ve ilişki olmadı o dönemde bu ay ilişkiyi bırakmadık bakalım inşallah hayırlısı olsun sağlıkla

Bol bol havuç ye canım
Canım bu sabah test yaptım çatlamış :) içim dışım havuç oldu vallahi uzun zamandır bu kadar havuç yememiştim 8-9-10 değerlendirdim
9.unda ve 10nun da pik gördüm/ şimdi kafamda deli sorular bugün çatladı ama ben değerlendirme yapamazsam birşey olur mudayım. Ne kadar stresli iş bu böyle .

Eklentiler

• BD37F3E4-2B84-411F-99F1-0723BEC445ED.jpeg
    145,5 KB · Görüntüleme: 14
İnşallah olmuşturr, stress yapma sakınBugünüde istersen değerlendir, aklında kalmamış olur. Hayırlısı olsunn

İnsallah olurr Allah ol derse olur benimde eylül ayindaki gebeligimde iki gün değerlendirdik ve tutmustu Çok şaşırmıştım

İnsallah olurr Allah ol derse olur benimde eylül ayindaki gebeligimde iki gün değerlendirdik ve tutmustu Çok şaşırmıştım
inşallah canım belirtilerin nasıldı mesela benim bugün regl günüm hiç regl belirtisi yok midem bulanıyor sanki biraz başka bişey yok birde dediğim gibi kaşınıyorum

Hadi inşallah gebe kalmış olma ihtimalin yüksek işte o uzayan akıntı kaliteli yumurtlamanın habercisi. Bu ay bende yok şimdilik inşallah onu görürüm bir gün. Hsg yıl kaçıncı gün cektirdiniz.

Sat 8 Aralık Bat 5 Ocak

Hadi inşallah gebe kalmış olma ihtimalin yüksek işte o uzayan akıntı kaliteli yumurtlamanın habercisi. Bu ay bende yok şimdilik inşallah onu görürüm bir gün. Hsg yıl kaçıncı gün cektirdiniz.
canım selam bahsettiğin akıntı bende 8 aralıkta oldu 7 8 9 aralık ilişki oldu dün olmadı inşallah yumurtlamadır ben geç yumurtladım bugün regl günü ama regl olmadım yumurtlamadan sonra ne gibi belirtiler oluyor

inşallah canım belirtilerin nasıldı mesela benim bugün regl günüm hiç regl belirtisi yok midem bulanıyor sanki biraz başka bişey yok birde dediğim gibi kaşınıyorum
Benim sadece regl olacakmışım gibi sancım vardı hatta o kadar inanmıştım ki olacağıma net çıkmasına rağmen üç dört tane test yapmıştım yinede gebeliğe inanmadım birde aşırı yorgunluğum oluyordu herkesin belirtileri farklı olabilir

Yumurtlamanın en güzel habercisi o yumurta akı gibi gelen akıntı onun dışında bi sorun yoksa siz de gebe kalırsınız bence. 1 yıldır bunu takip ediyorum farkettiğim bu oldu. iyi beslenme, egzersiz ve sıcak tutmak lazım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…