- 5 Aralık 2024
- 68
- 25
- 30
-
- Konu Sahibi denizadamasal
- #1.981
inşallah canım ben en son 9 kasımda oldum normalde 9 aralıkta olmalıydım aslında 2 gün gecikti telefon bugünü gösteriyor ama gecen ay 20 gün gecikmem oldu gecen ay ben telefona güvendim telefonda görünen tarihlerdee ilişki oldu sonra bıraktım aslında geç yumurtlamışım ve ilişki olmadı o dönemde bu ay ilişkiyi bırakmadık bakalım inşallah hayırlısı olsun sağlıklaGünaydın benim dün üç gün önceden geldi regl inşallah hayırlısıyla sizin gelmez vardır
Bol bol havuç ye canımÇatlamadı daha yaaaa delüreceğimşimdi yine baktım yok duruyor çatlamamış ama bugünü de değerlendirdim.
Canım bu sabah test yaptım çatlamış :) içim dışım havuç oldu vallahi uzun zamandır bu kadar havuç yememiştimBol bol havuç ye canım
Lekelenmem bitmiş bu aradaMerhaba, sabah tekrar test yaptınız mı merak ettim.
İnşallah olmuşturr, stress yapma sakınCanım bu sabah test yaptım çatlamış :) içim dışım havuç oldu vallahi uzun zamandır bu kadar havuç yememiştim8-9-10 değerlendirdim
9.unda ve 10nun da pik gördüm/ şimdi kafamda deli sorular bugün çatladı ama ben değerlendirme yapamazsam birşey olur mudayım. Ne kadar stresli iş bu böyle .
İnsallah olurr Allah ol derse olur benimde eylül ayindaki gebeligimde iki gün değerlendirdik ve tutmustu Çok şaşırmıştıminşallah canım ben en son 9 kasımda oldum normalde 9 aralıkta olmalıydım aslında 2 gün gecikti telefon bugünü gösteriyor ama gecen ay 20 gün gecikmem oldu gecen ay ben telefona güvendim telefonda görünen tarihlerdee ilişki oldu sonra bıraktım aslında geç yumurtlamışım ve ilişki olmadı o dönemde bu ay ilişkiyi bırakmadık bakalım inşallah hayırlısı olsun sağlıkla
Bugujun uzerıne 14 say canm evet yarn 1.gun olcakNeye inanacağımızı şaşırdık artık.
Artık ben yarından itibaren 14 gün saymaya başlayayım değil mi :)
inşallah canım belirtilerin nasıldı mesela benim bugün regl günüm hiç regl belirtisi yok midem bulanıyor sanki biraz başka bişey yok birde dediğim gibi kaşınıyorumİnsallah olurr Allah ol derse olur benimde eylül ayindaki gebeligimde iki gün değerlendirdik ve tutmustu Çok şaşırmıştım
Normal aşılamadan farkı ne acabaMikroçip aşılamayı araştırın normal aşılamaya göre daha iyi %40 veriyorlar
Fiyat olarak 15 bin istiyorlarNe kadar
Hadi inşallah gebe kalmış olma ihtimalin yüksek işte o uzayan akıntı kaliteli yumurtlamanın habercisi. Bu ay bende yok şimdilik inşallah onu görürüm bir gün. Hsg yıl kaçıncı gün cektirdiniz.Evet hem 30’unda yani pik günü hem de 1’inde yumurta akı akıntım oldu hem de inanılmaz çok derecede. Ayın 25inde hsg filmi çektirmiştim ona bağlıyorum o çokluğu. Diğer günlerde olmadı ama ya da ben fark etmedim
Sat 8 Aralık Bat 5 Ocak
Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adaylarıdilerim bu topik hepimize şans getirir
Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz
Üye Adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Sonuç @Turunc chemist 2 Kasım 3 Aralık @dlaraoz 8 Kasım 6 Aralık @Eneaciz 8 Kasım 7 Aralık @bernailker 7 Kasım 7 Aralık @slaslasla 7 Kasım 7 Aralık @Nazbudak 7 Kasım 8 Aralık @wKubra 10 Kasım 8 Aralık @Alev2626 8 Kasım 8 Aralık @Bettsyb 12 Kasım 10 Aralık @balimss 14 Kasım 11 Aralık I incim1 9 Kasım 11 Aralık @gullinhan 13 Kasım 11 Aralık @gulenperi4 10 Kasım 12 Aralık @nisanurs98 17 Kasım 12 Aralık @seake 16 Kasım 13 Aralık @asiliris 9 Kasım 13 Aralık C cicek4040 13 Kasım 13 Aralık @loveinnovember 20 Kasım 13 Aralık @anyone1ri 13 Kasım 14 Aralık @CinnamonQueen 16 Kasım 14 Aralık @merveett 17 Kasım 14 Aralık zeyyy123 17 Kasım 15 Aralık @Candy7777 18 Kasım 15 Aralık @irem142 18 Kasım 16 Aralık @burciby 16 Kasım 16 Aralık @papatyamm13 15 Kasım 17 Aralık @yestur 24 Kasım 18 Aralık Evanora 22 Kasım 19 Aralık @Jane Jetgil 14 Kasım 19 Aralık @Daydi 18 Kasım 19 Aralık @aysmesra 21 Kasım 19 Aralık @babylovee 16 Kasım 20 Aralık @elizan04 23 Kasım 20 Aralık @virginiawolf 22 Kasım 20 Aralık @Rabiacaa 29 Kasım 20 Aralık @sepa 23 Kasım 20 Aralık @nesasl 27 Kasım 21 Aralık G gixmooo10 27 Kasım 22 Aralık @norayildiz 23 Kasım 22 Aralık @Biranneadayi2024 21 Kasım 22 Aralık @Alin Ada 26 Kasım 23 Aralık H hlvsr 25 Kasım 23 Aralık @caca60 24 Kasım 24 Aralık @deryadabirdalga 24 Kasım 24 Aralık @gokce1111 29 Kasım 27Aralık @sea9 30 Kasım 27 Aralık @Mauvee 28 Kasım 28 Aralık @dicle1 29 Kasım 28 Aralık topraktonlari 4 Aralık 28 Aralık @Pamlok 1 Aralık 29 Aralık @Dides0 1 Aralık 29 Aralık @Ozerrrr 1 Aralık 29 Aralık @prensesannesii 2 Aralık 30 Aralık E eva0108 4 Aralık 31 Aralık @n0101 4 Aralık 31 Aralık @Lioo 29 Kasım 31 Aralık @Layylaylomm 4 Aralık 1 Ocak @freewoman1 2 Aralık 1 Ocak D denizadamasal 5 Aralık 2 Ocak @malika001 5 Aralık 2 Ocak @senon 30 Kasım 3 Ocak @rozatulip 2 Aralık 3 Ocak @madamma 3 Aralık 3 Ocak sutlac7 4 Aralık 4 Ocak @ozgeanne 3 Aralık 5 Ocak @Sunsun9 3 Aralık 5 Ocak @derindenizmavisi 5 Aralık 5 Ocak @Mystika 8 Aralık 5 Ocak @mmatmazellll 6 Aralık 6 Ocak @pinkflowers1 9 Aralık 6 Ocak @Tmd2020 7 Aralık 7 Ocak @aycnnderin 9 Aralık 8 Ocak @Meowster 5 Aralık 9 Ocak
İsterseniz bir kan verin. Yan ı hastaneye yakınsanız. Veya tekrar başka marka ile bir deneyin. Ama eğer lekelenmenin gerisi gelmediyse yerleşme olabilir. Bat ne zaman bu arada?Lekelenmem bitmiş bu arada
bize doktor gün aşırı dedi sizde öyle deneyin hayırlısı olsun inşAllahTeşekkür ederim bugünden sonra nasıl ilerlemem gerekiyor bilmiyorum birer gün arayla ilişki olsa yumurtlama gününe denk gelir mi acabaaa
canım selam bahsettiğin akıntı bende 8 aralıkta oldu 7 8 9 aralık ilişki oldu dün olmadı inşallah yumurtlamadır ben geç yumurtladım bugün regl günü ama regl olmadım yumurtlamadan sonra ne gibi belirtiler oluyorHadi inşallah gebe kalmış olma ihtimalin yüksek işte o uzayan akıntı kaliteli yumurtlamanın habercisi. Bu ay bende yok şimdilik inşallah onu görürüm bir gün. Hsg yıl kaçıncı gün cektirdiniz.
Benim sadece regl olacakmışım gibi sancım vardı hatta o kadar inanmıştım ki olacağıma net çıkmasına rağmen üç dört tane test yapmıştım yinede gebeliğe inanmadım birde aşırı yorgunluğum oluyordu herkesin belirtileri farklı olabilirinşallah canım belirtilerin nasıldı mesela benim bugün regl günüm hiç regl belirtisi yok midem bulanıyor sanki biraz başka bişey yok birde dediğim gibi kaşınıyorum
Yumurtlamanın en güzel habercisi o yumurta akı gibi gelen akıntı onun dışında bi sorun yoksa siz de gebe kalırsınız bence. 1 yıldır bunu takip ediyorum farkettiğim bu oldu. iyi beslenme, egzersiz ve sıcak tutmak lazım sanırım.canım selam bahsettiğin akıntı bende 8 aralıkta oldu 7 8 9 aralık ilişki oldu dün olmadı inşallah yumurtlamadır ben geç yumurtladım bugün regl günü ama regl olmadım yumurtlamadan sonra ne gibi belirtiler oluyor
Ay hadi İnşallah kandada pozitif sonuç alırsınBir güncelleme geçeyim sabah ilk idrarla test yaptım silik çıktı hemen 5-10 dk içinde fotoyu ekledim. Öğlen kan vermeye gidicem.