• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aralık bebeklerinin boy ve kiloları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Serpilla,İlkim maşallah kızlar bebeklerinize.Aman dikkat edin üşütmeyin.Ne kaldı doğuma şunun şurasında.

bizde bugün 31+1 de 2.250 gr mışız.
tosun paşa olcaz galiba bu gidişle:teytey::teytey:

benım oglusum biraz zayıf kaldı galıba 32+5 de 42cm 1900 gr dı ve doktorum haftanın 3 gunu et yememı soyledı. bu kontrole kadar supper bakmıssın dıyordu ama bu sefer begenmedı kılosunu yemem gerekıyormus

Edam maşşallah canım.Cidden tosun paşa olcek senin bıdık.

İncirçekirdeği Maşallah canım senin bebişine de.Aynı neredeyse bizim bebişler.Bana da yeme artık diyo doktorum:))

kızlar bence bu boy kilo olayını standart düşünmemek lazım.. yani anne ve babanın yapısı ile çok alakalı diyorum.. bi de boyu uzun bebek haliyle daha kilolu olacak tabii. boy uzadıkça kilo da doğru orantılı artacak.. yani demek istediğim zayıf diye üzülmeyin bebişleriniz.. tamam mı canlarım :)

bu arada herkesin bebişine 41 kere maşşallah..

arkadaslar benım dogum takvımım sızce eden gozukmuyor kopyalamayı mı yanlıs yapıyorum acaba bılgısı olan var mı?

bu arada edolina sagol canım ınsallah cok zayıf olmaz berk'im

arkadaslar benım dogum takvımım sızce eden gozukmuyor kopyalamayı mı yanlıs yapıyorum acaba bılgısı olan var mı?

bu arada edolina sagol canım ınsallah cok zayıf olmaz berk'im

http ile başlayan kodu yapıştırıyosun değil mi canım.. benimki öyle.. hangi siteden yaptıysan söyle istersen yardımcı olalım.kaydirigubbakcemile5

evet oyle yapıyorum yanı en azından oyle sanıyorum :D kullandıgım sıte http://www.tickerfactory.com ayarların sonunda HTML kutusunun ıcını komple kopyalıyorum ve kullanıcı profılınde profıl duzenle ıcınde en altta takvım bolumune yapıstırıyorum ama olmuyor :(

http ile başlayan kodu yapıştırıyosun değil mi canım.. benimki öyle.. hangi siteden yaptıysan söyle istersen yardımcı olalım.kaydirigubbakcemile5

evet oyle yapıyorum yanı en azından oyle sanıyorum :D kullandıgım sıte http://www.tickerfactory.com ayarların sonunda HTML kutusunun ıcını komple kopyalıyorum ve kullanıcı profılınde profıl duzenle ıcınde en altta takvım bolumune yapıstırıyorum ama olmuyor :(

hayatım hallettım sayende sonunda sagol :CüvCüv:

32+6 itibariyle oğluşum 2541 gr olmuş:nazar::nazar::nazar:
çok iyi dedi dr teyzesi:dance:
büyüdü artık yaa çok şükür
maşallah benim oğluşuma:asigim:

ademel biz senınle aynıyız bende haftaya gidicem inşallah okadar olmustur özel bişi yapıomusun yemek konusunda yoksa normal herkes gibimi yiyip içiosun vitamin falan alıomusun

ademel biz senınle aynıyız bende haftaya gidicem inşallah okadar olmustur özel bişi yapıomusun yemek konusunda yoksa normal herkes gibimi yiyip içiosun vitamin falan alıomusun

canım ben vitamin almıyorum diyebilirim aklıma gelirse ve kramplarım çok olursa magnezyum alıyorum suda eriyen
ama hergün süt içiyorum mutlaka
meyveyi çok tüketiyorum
yumurta yiyorum hemen hemen her gün
bir de ceviz yiyorum günde 1-2 tane beyin gelişimi için çok iyiymiş
yani kahvaltım krallar gibi oluyor:jeyyar:

inşallah kilosunu iyi almıştır annesi:nazar:
gelişim geriliği olmasın sağlıklı sıhhatli olsunlarda doğduktan sonrada kilo alırlar
zaten çok kilolu olunca doğum geliyo aklıma dr zaten kilosu çok olursa sezeryan dedi
bende normal doğumu çok istiyorum
hayırlısı olsun hakkımızda inşallaha.s.

maşşallah kızlar bebişlere vallahi aralık bebekleri bogazlarına çok düşkün olacak:)

şimdilik gelişimi normal görünüyo bende hemen hemen saydıklarını yiyip içiorum benimde ceviz falan hergun mutlaka 2-3 tane kırıp yerim ben elevit diye vitamin alıyorum bide balık yiyemediğim için bi tablet var balık yağı yani onu içiorum allahım sağlıkla kavustursun bize evlatlarımızı

çok üzgünüm arkadaşlar bugun dr gııtım35+^3 gunlugum ama bebişim çok kucukmus.2200gr dedı dr dogumu en azından ıkı hafta ertelemmemız lazım dedı cunku bbebekhıc degılse 2500 kılo olmalıymıs.çok canım sıkılı dıger cocuklarımın kılolar cok ıyıydı bu nıye cok kucuk kaldı anlamadım .uf artık sancılarımda basladı ufa ufak ınsallah ıkı hafta daha durur

Back