• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aralık bebeklerinin boy ve kiloları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
30 + 3 haftalık iken bebeğim 1826 gr dedi :nazar::nazar:
çok güzel dedi kilosuna:sm_cool:dr teyzesi:sm_cool:

30+4 haftalık bugün gittim dr 1800gr boyunuda ben hesapladım 41 cm gelişimi güzel dedi dr 15 ilerde gidiyormuş

maşallah kızlar bebişlerinize.. biz de haftaya gitcez inşallah.. çok özledik kızımızı..

güzel haberlerin darısı başımıza inşallah

Merhaba kızlar bende yeni gittim doktora.32 haftalık olmuşuz.Kilomuz 2.154gr.mış.Ama bebek doğum pozisyonundaymış.Erken doğma riski olabilir yani.2 haftasonra yine çeğırdı.Dizin bebekler hangi posizyonda acaba.Bayağı panik yaptım ben.:ecrin_bebek:

Merhaba kızlar bende yeni gittim doktora.32 haftalık olmuşuz.Kilomuz 2.154gr.mış.Ama bebek doğum pozisyonundaymış.Erken doğma riski olabilir yani.2 haftasonra yine çeğırdı.Dizin bebekler hangi posizyonda acaba.Bayağı panik yaptım ben.:ecrin_bebek:

canım gözün aydın maşallah bebişine bebeğin doğum pozisyonu alması normal benimde nrmal doğum pozisyonunda fakat ben sezeryan yapıcam dr bana demişti bu ayda pozisyonlarını alırlar bu demek değilki erken doğurursun acaba dr sende farklı birşeymi gördü erken doğurabilirsin dedi:uhm:

kizlar benimde oglusum 29+4 iken 1600 gr 39cm olmus masallah benim bebegimde dogum pozisyonunu almis kafasi asagida ayaklari yukardaymis yuzunu gostermedi kerata hep bu gunu beklemistim ayrintili ultrason icin ama nazli cikti benim oglusum saglik olsun yuzu surpriz olur artik ne yapalim

Maşallah kızlar hepinizin babişlerine.
Çelik'cim bugün gittin sen galiba doktora.Güzel beslemişsin Efe'ni canım.

32+5 de oğlum tam 2 kilo olmuş boyu da 42 cm , inşallah 38 kadar 3 kiloyu geçeriz artık

Kızlar hepinizin bebişlerine maşallah.
Biz dün doktordaydık.Kızım 1860gr olmuş.

ben de bu aralar doktora giidicem kızlar son halini bilmiyorum bebişimin inşallah sağlıklıdır kilosu çok da önemli değil..Allah bebişlerimizi korusun kızlar..

sonunda bugun doktora gidebildim..bebeğim 32+3 de ve kilosu 2109 gr.gayet iyi durumda dedi başaşağı duruyordu rahimde açılma yok erken dogum görünmüyor dedi çünkü bugun baya karnımda ağrıyla gitmiştim herhalde üşütüyorum ben yaa dikkatli olmak lazım kızlar..

sonunda bugun doktora gidebildim..bebeğim 32+3 de ve kilosu 2109 gr.gayet iyi durumda dedi başaşağı duruyordu rahimde açılma yok erken dogum görünmüyor dedi çünkü bugun baya karnımda ağrıyla gitmiştim herhalde üşütüyorum ben yaa dikkatli olmak lazım kızlar..
bebişine maşallah canım.. ve tüm arkadaşların bebişlerine de maşallah
galiba üşütünce gaz sıkışması oluyor ve dolaylı olarak karın agrısı.. ben de bugun aynı şeyleri yaşadım.. pek dikkat etmiyorum kendime, hala tarzan gibi dolanıyorum ortalıkta. aslında yanlış yapıyoruz.. kış geldi patikleri yelekleri çıkarmak lazım.. büyüklerin dediği gibi ayakları ve sırtı üşütmemeli..gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile2

haklsın fascığım.bugün zaten popomu hiç ısıtamadım.çorap ve patik mutlaka giymeliyiz.ama ben gece çok açıyorum üstümü.eşim örtüyo ben açıyorum.ağırlık hissedince üstümde artık atıyorum.

bu arada benim miniğimde çarş.günü 31+1 1840 gr dı.

Back