Sürekli kusan bebek

Merhaba benim 3 aylık bebeğim var ve 3 aydır hayat zindan oldu kızım doğsun diye gün sayıyordum doğduğundan beri sürekli kusuyor günde kaç kıyafet değiştiriyorum kaç kez çamaşır yıkıyorum artık sayamaz hale geldim bunları bir nebze kabullendim demek ki kusacak Yeter ki hasta olmasın dedim ama şimdi kilo da alamamaya başladı artık ne yapacağımı şaşırdım gitmediğim doktor kalmadı. Başta reflü dediler motis şurup verdiler kullandım ama bir faydasını görmedim ek olarak gaviscon şurup verdiler aç karnına motisi tok karnına gaviscon verdim yine etkisi olmadı başka bir doktora gittim gastrotus baby isimli bir şurup verdi onu da verdim ondan da bir fayda görmedim farklı bir doktora götürdüm besin aelrjisidir dedi bir aydır neredeyse hiçbir şey yiyemiyorum ama hala aynı kusuyor midesine bakalım dediler ultrason çekildi herhangi bir şey çıkmadı çok şükür ama neden kustuğu hala bulunamadı. Bazen kafayı yiyecek gibi hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum çıkmazda gibiyim kusmasından çok yoruldum derken şimdi bir de kilo alamaması var işin içinde gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi.
Benim kızım da sizin gibiydi.Reflü denildi.Aptamil ar mama kullandık.Kıvamı diğer mamalara göre daha yoğun. Aynı zamanda anne sütü de veriyordum.Anne sütü daha sulu olduğu için kusması daha çok olur demişti doktorum . emzirdimten sonra bebelac thickener kullandım.(Emzirme biter bitmez veriliyor ki bebek kusmasın bi de beslendikten sonra hemen yatırmayın bi süre dik tutun.Normal yatağı da bi tık daha eğimli olmalı.Tabi bebeğiniz reflüyse.) Bebelac thickenerı bi sorun isterseniz doktora , belki size de iyi gelir)
Çok geçmiş olsun inşallah bi an önce geçer nu süreç🌸

X