• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aralık bebeklerinin boy ve kiloları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
offffff offfffff kızlar bizim m efe 35+0 da 3100 olmuş boyu 49 cm doktor böyle giderse sezaryan olur dedi çok üzülüyorum inş normal doğumla sağlıklı bibebek dünyaya getiririm

Maşallah Mehmet Efe'ye.Hayırlısı olsun inşallah(amin).Üzülme ki oğluşunda etkilenmesin. Hamilelik sırasında yaşadığı üzüntülerle,oğluşu hem anne karnında,hem doğumda hem de sonrasındaki yaşamında sürekli etkilenen bir anne olarak diyorum ama ben yine bu hamileliğimde de uygulayamıyorum.
Çelik'im yaaa oraya yakın olsam inan ki hiç düşünmeden,gözümü kırpmadan doktoruma gelirdim.Normal doğumu son ana dek desteklemesi aklıma geldi.Seni her gördüğümde ilk hamileliğim ve son ana dek doktorumla olan iletişimimiz aklıma geliyor.
Çok selamımı söyle olur mu?Rahat ol canım,her işte bir hayır vardır.Hem yanılma payı da oluyor.Olmasa bile en önemlisi sizin ikinizin sağlıklı olmasıdır.
Selametle,sevgiler. :1hug:a.s.:nazar:

37+5 de oğluşum 3307 ve boyu 53 cm , böyle doğar inşallah çünkü çarşamba sabah sezeryana giriyorum

:emir_bebek:off yaa benim oğluşum daha bugun gittik 2400 grdı okadar dikkat ediyorum ama kan akışı herşeyi normal ben halaa 3000 grmı göremedim umarım doğurana kadar biraz daha alır yoksa aldığım ciciler buyuk gelcek ona:Saruboceq:senağlama

ceyremcim üzülme canım.. bebegin kilosu yapısal olarak da değişebiliyor bilirsin anne baba genetik faktörler filan.. mesela ben de 2500 gr doğmuşum. ama bünyem gayet kuvvetlidir.. bebeğim de çok kilolu değil. yani tombik değil. normal, olması gerektiği gibi.. önemli olan doğduktan sonraki kilo grafiği.. inşallah sağlıklı bir bebek olarak dünyaya gelsin yeter..

:emir_bebek:off yaa benim oğluşum daha bugun gittik 2400 grdı okadar dikkat ediyorum ama kan akışı herşeyi normal ben halaa 3000 grmı göremedim umarım doğurana kadar biraz daha alır yoksa aldığım ciciler buyuk gelcek ona:Saruboceq:senağlama

canım üzülme sakın.
bak bundan itibaren hergün 20-30gr alıcak bebişin.bundan sonra hızlacak kğ alışı.sakın takma kafaya:lepi:

canım saol inşallah dr artık istediği aman gelebilir annesi faln ddi benim biraz üzüldüğümü görünce sanırım ne bileyim ben neredeyse 20 kilo aldım okadar kilodan bukadar bebek sıktı canımı açıkçası..görünce daha 36-37 haftadaki 3500 gr bebişleri ana yüreği işte naparsın..annem hep der sen yastık gibi tombik bi bebektin diye şimdi de boyum 170cm ama demekki ona bakmıyo bu işler gerçi daha önümüzde vakit var nasipse hayırlısı olsn

canım saol inşallah dr artık istediği aman gelebilir annesi faln ddi benim biraz üzüldüğümü görünce sanırım ne bileyim ben neredeyse 20 kilo aldım okadar kilodan bukadar bebek sıktı canımı açıkçası..görünce daha 36-37 haftadaki 3500 gr bebişleri ana yüreği işte naparsın..annem hep der sen yastık gibi tombik bi bebektin diye şimdi de boyum 170cm ama demekki ona bakmıyo bu işler gerçi daha önümüzde vakit var nasipse hayırlısı olsn

sen de haklısın canım ana yüreği ama gerçekten kiloyla bebeğin sağlığı arasında dogru orantı yok yani zayıf olan sağlıksız kilolu bebekler sağlıklı diyemeyizki..rahat ol sen yine de..

kızlar benim prensesimde biraz hızlı gidiyo sanırım 35+5 üm ve bebeğim 3.300 gram olmuş böle giderse benimde sezeryan gözüküyo doktor haftaya çatı muaynesi yapıp karar vericek

kızlar ben de şimdi doktordan geldim ecrin kuşum 3000gr olmuş..haftaya bugun çatı muayenesi yapıp normal mi sezeryan mı olacagına iyice karar verilecek.. aslında bebeğim çok kilolu değil bence büyük ihtimalle normal olabilir ama doktor yine de yapacagını söyledi napalım artık korkuyorum ama elden ne gelir..

Back