Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bhk,Gülbeyza,Kelebeğim,Doru hepinizin bebişlerine kocaman maşallah
Hepimiz bebeklerimizi sağlıklı ve kilosu yerinde alırız kucağımıza inşallah:Saruboceq:
şimdi dr geldım 214 gr almış bu hafta ve 2414 gr olmus dr bebek cok saglık dedı sadece bıraz mıyon bır bebek dedı haftayada serklajımı acıcak artık beklıyoruz prensesımızı
şimdi dr geldım 214 gr almış bu hafta ve 2414 gr olmus dr bebek cok saglık dedı sadece bıraz mıyon bır bebek dedı haftayada serklajımı acıcak artık beklıyoruz prensesımızı
maşallah canım sağlıklı olsunlar da önemli değil ay çok az kalmış senin doguma..serklaj açmak ne demek ilk defa duydum yalnız..
selam tatlı aralık anneleri
bugün doktor kontrolümüz vardı.a.s.
kontrolümüz çok güzel geçti maşallah bebeğimin kilosu boyu filan çok
iyi çıktı. ben fazla kilo almamışım 600 gr almışım bebeğim ise 2.600 gr olmuş
boyu 45 cm olmuş. bu arada bebeğim dönmüş doğum pozisyonunu almış fakat.
ben doktor amcamızla konuştum ve normal doğum istemediğimi belirttim anlayışla karşıladı:1no2:ne zamandır korkulu rüyam olmuştu geceleri bağırarak kalkmaya başlamıştım.
38. hafta içinde bana gün verecekmiş yani 2 hafta sonrya denk geliyor bebeğimi sağlıkla
kucağıma alacağım inşallah. :Saruboceq:
rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:
pericim çok sevindim masallah enes'ime... Sen nasıl iyi hissedeceksen dogumun oyle olması dogru zaten... Ne guzel ne guzel iki hafta sonra Aralık bebişlerimizi artık kucagımıza almaya baslayacagiz... bakalım ilk kimin ki gelecek, çok heyecanlı yaw
selam tatlı aralık anneleri
bugün doktor kontrolümüz vardı.a.s.
kontrolümüz çok güzel geçti maşallah bebeğimin kilosu boyu filan çok
iyi çıktı. ben fazla kilo almamışım 600 gr almışım bebeğim ise 2.600 gr olmuş
boyu 45 cm olmuş. bu arada bebeğim dönmüş doğum pozisyonunu almış fakat.
ben doktor amcamızla konuştum ve normal doğum istemediğimi belirttim anlayışla karşıladı:1no2:ne zamandır korkulu rüyam olmuştu geceleri bağırarak kalkmaya başlamıştım.
38. hafta içinde bana gün verecekmiş yani 2 hafta sonrya denk geliyor bebeğimi sağlıkla
kucağıma alacağım inşallah. :Saruboceq:
rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:
oy maşallah sana ve enesimize...
benden önce doğurursan inan darılırım:mymeka:
önce ben,önce ben..
gerçi bu gidişle benimki 40. haftayı dolduran nadir kızlardan olucak
senin kızının maşallahı var canım pek uslu hiç acelesi yok doğrusu. hihoyyyt
aşkolsun bhkcım senden önce doğrumam seni beklerim hatta aynı andamı ne doğursak.:1hug:
sağol canım benimŞeniz
aa güzel fikir:jeyyar:
sen günün belli olunca haber ver,ben de benim kıza tembihlemeye başlıyımkaydirigubbakcemile5
hayırlısı olsun elvira inş. sağlıkla kucağına alırsın enes bebeği darısı bizlerinde başına inş.