• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aralık bebeklerinin boy ve kiloları

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
çok üzgünüm arkadaşlar bugun dr gııtım35+^3 gunlugum ama bebişim çok kucukmus.2200gr dedı dr dogumu en azından ıkı hafta ertelemmemız lazım dedı cunku bbebekhıc degılse 2500 kılo olmalıymıs.çok canım sıkılı dıger cocuklarımın kılolar cok ıyıydı bu nıye cok kucuk kaldı anlamadım .uf artık sancılarımda basladı ufa ufak ınsallah ıkı hafta daha durur

cnm uzulme iki haftada birden kilo alir merak etme sütünü icmeyi ihmal etme bebegin gelisimi icin onemli cnm umarim hersey yolunda gider

çok üzgünüm arkadaşlar bugun dr gııtım35+^3 gunlugum ama bebişim çok kucukmus.2200gr dedı dr dogumu en azından ıkı hafta ertelemmemız lazım dedı cunku bbebekhıc degılse 2500 kılo olmalıymıs.çok canım sıkılı dıger cocuklarımın kılolar cok ıyıydı bu nıye cok kucuk kaldı anlamadım .uf artık sancılarımda basladı ufa ufak ınsallah ıkı hafta daha durur
canımcım üzülme bidahaki kontrole kadar meyveni ,sütünü,sebzeni balığını eksik etme mutlaka kğ alcaktır meleğin.
ayrıca asıl bu haftalarımızda bebeklerimiz hızlı kğ almaya başlıyor üzülme bebeğinde üzülür ozman a.s.

canım üzülme sağlıklı olsunda bebek doğduktan sonra da kilo alır
kendi kendine sürekli 2 haftadan önce doğurmayacağım de düşünce gücü çok önemli
olumlu düşün olumlu olsun tatlım

irem tuana
2 haftadan önce doğurmayacak
2 haftadan önce doğurmayacak
2 haftadan önce doğurmayacak ---

bence de üzülme canım.. benim bildiğim bu haftadan sonra her hafta 200 gr alıyormus bebişler.. ohoo daha çok var.. 4 haftada ne kadar çok kilo alır bir düşünsene.. adamelin dediği gibi 2 haftaddan önce doğurmayacaksın korkma..
daha 4 hafta var
daha 4 hafta var
daha 4 hafta var

Son düzenleme:
arkadaslar cok tsekkur ederım .ılgılendıgınız ıcın dıger ıkı kızım cok kılolu dogmuslardı şimdi bu az olunca sankı kendımı suclu gıbı hıssetım oburlerıne ıyı baktımda buna bakamadım gıbı gelıyo ınsallah kızım bu hafta cok kılo alır sag slım kucamaalırım ınsallah dua edın allah hepımızın evlatlarını bagıslasın

35 hafta 2 günlükken kızımız 2680 gr olmuş..maşallah:)
hemşireler acil doğum için çağırınca boyunu söylemeyi unuttu.. biz de sormayı unuttuk.. neyse 10 gün sonra bi daha çağırdı o zaman sorarız inşallah:)

Son düzenleme:
arkadaslar cok tsekkur ederım .ılgılendıgınız ıcın dıger ıkı kızım cok kılolu dogmuslardı şimdi bu az olunca sankı kendımı suclu gıbı hıssetım oburlerıne ıyı baktımda buna bakamadım gıbı gelıyo ınsallah kızım bu hafta cok kılo alır sag slım kucamaalırım ınsallah dua edın allah hepımızın evlatlarını bagıslasın

banada dr önceki kontrollerimin birinde beebğin ne önde ne geride demişte ona bile üzülmüştüm ana yureği işte önde olsun geride olmasın..arkadsım üzülme artık hep soluna yat internette bebeğe kan akışı en iyi sola yatınca gidiyor bebek bu şekilde daha iyi besleniyor gün içinde en az iki defa yarımşar saat solunuza yatın diyodu mutlaka biliosundur ama ben hatırlatayım istedim..:CüvCüv:

artık her hafta kontroller,süper bişey:)
az önce doktorumdan geldim.
benim tontiş kızım 2850 gr olmuş.:nazar:
boyu da 48 cm.:nazar:

hala doğum pozisyonunda çok şükür:nazar:
büyük ihtimalle normal doğum olucak dedi doktor.
Allahım hayırlısını versin inş hepimize..
sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi...

bhk maşallah kızına , Allah nazarlardan saklasın , benimde bu akşam kontrolüm var kaç çıkacak bakalım

tebrik ederim bhk cım..Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin..ben de yakın bi vakitte gidicem merak ediyorum ecrin kuşumun durumunu..

masallah kizina bhk benimkide byole giderse normal olacak isallah degismez valla hayirlisi

maşallah canım tontiş kızına.
iyi hadi normal doğum olacak dediyse çok güzel
rabbim hakkınızda en doğrusu neyse onu nasip etsin
Şeniz :1hug:

bhk sen ne yiyip içion kardeş bu kızı bööle şişirion bi ben beceremedim herhalde soluna yat dediler kan akışı iyi olurmus inan sol yanım çürüdü valla sütüm peynirim hiç eksik olmaz vitaminim vs ama benim oğlan daha 2 kiloyu geçen hafta yeni buldu varsa bi formülü atıver bana :):nazar:

az önce doktorumdan geldim..

oğluşum31+4günlük 2200grm

tosunum geliyor tosun dedi doktorum..boyu43cm

maşallah arkadaşım.. uzun boylu bi kız daha mı dünyaya gelcek nedir? inşallah sağ salim kucaklarız yavruşları

bhk sen ne yiyip içion kardeş bu kızı bööle şişirion bi ben beceremedim herhalde soluna yat dediler kan akışı iyi olurmus inan sol yanım çürüdü valla sütüm peynirim hiç eksik olmaz vitaminim vs ama benim oğlan daha 2 kiloyu geçen hafta yeni buldu varsa bi formülü atıver bana :):nazar:

ya takma kafana..
genetik faktörler de cok etkili biliyorsun.
belki minyon bir bebektir seninki..
biz daha önce de dediğim gibi boylu posluyuz eşimle.
ikimizin ailesi deöyle.
kısa boylu insan yok neredeysekaydirigubbakcemile3

ama beslenmeme de eşim sayesinde baya dikkat ediyorum.
hergün iki bardak süt,meyve,az et,bir kase yoğurt mutlaka tüketiyorum.
ha deli gibi de peynir yiyorum,acaip canım istiyor..
hem ben tosun oldum hem kızım zaten-tatlicadiarzu-

sağlıklı olsunlar da varsın minyon olsunlar canavarlar..
hem daha vakit de var.
toparlanır hepsi inş...

valla bhk cim inana senın yediklerini bende yiyorum ama ana yureği işte tosun stiyo bizde oldukça boyluyuz eşimle benim boyum 1,69 eşiminki 1,85 şööle doğana kadar 3 kiloyu bulsak inşallah hayırlısı belkide genetik bakalım artık nası bişi çıkarıcaz :)

canım bence de bhk haklı.. önemli olan doğduktan sonraki beslenmesi.. sen sütünü kaliteli tutup bebegini güzelce emzirdikten sonra bak nasıl tombik olacak kızın.. der etme yani.. boyu da zaten uzaması gerektiği kadar uzayacak.. kafaya takacak bişiy yok dert etme canım

Back